Повече от сигурна съм, че когато сте се женили вие - въобще не сте имали впредвид гореизброеното. А просто сте обичали този мъж и сте искали да се обвържете с него завинаги. И сватбата е била естествен завършек, което ви е донесло само положителни емоции и усещания. Надали сте се вкарвали в такива филми, каквито сега рисувате.
Аз СЪМ. И не, сватба не съм правила, само подписах. Точно от това ме беше МНОГО страх, да не се окажа сама, бременна, и....ничия.
Е, обичала съм и си го обичам, но и за това , което писах, съм мислила.
Даааааааа, подписа много ти дава сигурност понеже да не останеш сама

Не можете ли да разберете, че любов не се купува, нито се за страхова и този подпис не я осигурява завинаги?
За облагите - не знам какво да ви кажа, защото аз имам различно мнение. Само ще кажа, че дори ипотека да се вземе от двама - живеещи в съжителство без брак - те пак имат по 50% право над него, чисти форманости. Винаги могат да се уредят тия въпроси. Ако става въпрос за жилище отпреди живеенето заедно - то дори с подписа - след развод - права няма да има.
И, разбира се, че няма да стане нищо - ако подпишем. НО като не виждам смисъл - защо да го правя? Това е при мен. При другите неженени - не зная как стоят нещата.