Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 533
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 335
Извинявам се, че нахлувам в спора - но какво може да накара една жена на 45 да няма парцал на гърба си личен???
Едва ли става въпрос за "няма парцал личен".

Мисля аз.

# 1 336
Размислих, Миранда, права си.
Къде къде по-далновидно е да народите деца и да се реете на розовият облак на семейното щастие, докато не се събудите един хубав ден и не установите, че сте на средна възраст, с непораснали деца и сама, а вашият любим си е взел цялото семейно имане и е акостирал в прегръдките на русата си едрогърда секретарка студентка от провинцията, която е имала тежко бедно детство и той се занимава да компенсира щетите в наранената и душа.
Ах,Аззи!
Закова темата пак.
То никой не е застрахован ,нали знаеш?

# 1 337
  • България-Швейцария
Извинявам се, че нахлувам в спора - но какво може да накара една жена на 45 да няма парцал на гърба си личен???
Недалновидност.
И сляпо доверие в партньора с измамната мисъл 'Това на мен не може да ми се случи'.

# 1 338
Едва ли става въпрос за "няма парцал личен".

Мисля аз.

Е, значи иде реч - да отмъкнем каквото може и докато може  newsm78  Joy

Не, сериозно - аз мисля, че всеки чо век - и да е с най-най-демейство, и с най-най партньор - трябва да има и минимална доза самостоятелност. Кадърност някак...

Силно се надявам като стана на 45 - да не завися от имотите на бабата на мъжа ми.

# 1 339
  • София
Е, как какво. Безрезервната вяра, че нейният мъж никога, ама абсолютно никога не би постъпил така. Мъжът на Пенка може, но нейния- никога!

Танче, точно за това говоря, че понякога може и точно застрахован да се окажеш.

# 1 340
Нямаш равна в трактовките, Вилико.
Кво отмъкване, кво нямане на парцали, бе вие златна среда не познавате ли?
Баси, колко било интересно тукааааа....леле, ще ми загори сладкишът!

# 1 341

Ами още 15 минутки за убиване имам...И после отивам да омайвам моя, не бива да оставам нещата така, незастраховани май....

# 1 342
Аз пак не разбрах:
При сключен брак кое е по-изгодно-вдовица или разведена? Tired Tired Tired

# 1 343
  • София
Аз пак не разбрах:
Е, що за въпрос.
Да ти дам рецептата с едни отровни гъби?

# 1 344
  • София
Вдовица. Тогава наследяваш мъжа си, получаваш и вдовишка надбавка от пенсията на мъжа си, а децата май едно времеса получавали и някакви добавки като полусираци. Разбира се, на никоя от нас не пожелавам да остава вдовица. Все пак, по-добре жив мъж, пък дори бивш.

# 1 345
Да,така е !
Но ние си говорим за предложението за брак,а не дали или не да сключим такъв,нали?
Аз споделих как разбирам нещата и как всичко си има разумна и времева организация .
Аз пак не разбрах:
Ужас-как ви идват на ума такива направо недоумявам!
Аз днес като Жози съм в отпуска по болничен и досега спах с детето  да ми отмине темпераурата,но вие фермани сте изписали за нещо толкова красиво и  просто-едно предложение подплатено с любов и носещо много символика и семантична окраска.

# 1 346

Ами още 15 минутки за убиване имам...И после отивам да омайвам моя, не бива да оставам нещата така, незастраховани май....
Ебаси работата имаш ти, цял ден убиваш на по 15 минутки, че и заплата. Laughing

Аз пиша тук само когато носовото и дразгавото ми произношение ме възпират от реално изпълнение на трудовото ми задължение!

# 1 347
Знам бе, днам. Сега може и морал да ми прочетеш - как тъй ми и плащат.... Whistling

# 1 348
Не бе , душа, радвам ти се от сърце, защото аз тебе ТРУДНО те засичам и ТРУДНО мога да ти се порадвам РЕАЛНО онлайн (ако ме разбра, де  Laughing)

# 1 349
Не бе , душа, радвам ти се от сърце, защото аз тебе ТРУДНО те засичам и ТРУДНО мога да ти се порадвам РЕАЛНО онлайн (ако ме разбра, де  Laughing)

За радостта - те разбирам  Joy
Свърши ми времето, приятна вечер, дами ..и не толкова...

Опа, имам 2 мин - да ми обясните какво значи "семантична окраска"???

Общи условия

Активация на акаунт