Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 460
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 1 470
Ако съм мъж и направя 1-2 предложения (каквито и да са), бих останал доста смачкан и обиден от отказ, ако няма реална причина  Rolling Eyes
Спокойно,половинката ми никак не се смачква лесно  Stop
Пък и съм му дала насоки,казвайки му,че е способен на нещо мнооого по-вълнуващо ......
Ами може просто да не иска да приемеш.....   Mr. Green   затова и ти предлага само проформа....колкото да отбие номера  "Аз ти предлагам,ама ти като не щеш......твоя си работа!"     Laughing

# 1 471
Ако съм мъж и направя 1-2 предложения (каквито и да са), бих останал доста смачкан и обиден от отказ, ако няма реална причина  Rolling Eyes
Спокойно,половинката ми никак не се смачква лесно  Stop
Пък и съм му дала насоки,казвайки му,че е способен на нещо мнооого по-вълнуващо ......
Ами може просто да не иска да приемеш.....   Mr. Green   затова и ти предлага само проформа....колкото да отбие номера  "Аз ти предлагам,ама ти като не щеш......твоя си работа!"     Laughing
Simple SmileSimple Smile
Два пъти като не приеме и ще има да си чака ... ай холан ...
Точно!
Като не уважава чувствата на мъжа до себе е си,какво ли да очаква по така повече от него не разбирам! И отговор не чакам!

# 1 472
  • Не от София.
Солей- не си приела,защото не ти бил предложил по-така? Rolling Eyes
Ами да!!..Хм,учудвам се защо вие се учудвате на това!?!  newsm78
Всичко около мен трябва да е "по-така"-и мъжа,и предложението му,и евентуалната сватба...
Кое е чудното,не разбирам  newsm78
И не е нужно никакво "престрашаване" за романтично предложение на любимата жена,между другото  Stop

# 1 473
  • Не от София.
Солей- не си приела,защото не ти бил предложил по-така? Rolling Eyes
Направо не се учудвам защо мъжете така и не престрашават понякога:)
Ако един мъж познава и обича наистина жената до себе си, ще намери и правилния начин да й предложи брак. Дори и да сбърка няколко пъти.
Мдааа...убедена съм и просто изчаквам  Heart Eyes

# 1 474
  • Варна
Два пъти като не приеме и ще има да си чака ... ай холан ...
Така си е. Моят мъж ми предложи един път, аз му отказах (не му беше времето). Тогава отсече, че който иска да се омъжва за него да предлага, той бил приключил с тези упражнения. И .... предлагах, къде ще ходя. Simple Smile

# 1 475
  • София
Ми, виж сега, ако на мен ми предложи ей така, мимоходом да се женим, и аз ще откажа! какви са тези работи, между две сръбвания на кафето или два секса, да ми ги ръси такива несериозни! Трябва си малко старание, пък според способностите на мъжа! Вчера по ТВ-то нали показаха един китаец, че изхарчил десет хилядарки в долари само за да може посред площада да предложи на гаджето си, ама чак такива изхвълвяния... Може по-скромно, но с чувство!

# 1 476
Бившият ми беше такъв артист - предложи от пулта на ДиДжея по микрофона в една дискотека..че и на колене падна.. Joy hahaha
Ама тогава приех, за разлика от предния път дето само на ушенце ми беше предложил..)

# 1 477
  • София
Какво им е на сексовете.
Таман ще го огледаш внимателно гол, може и да го снимаш и да го приложиш към предбрачния договор с уговорката, че аха е пуснал шкембе, аха ще трябва да плаща неустойки.

# 1 478
Тц. Бях прозаична и скучна. Ама то е защото знаех, че ще приеме.  Laughing

Поне една вечеря не му ли спретна! И ей така - дълбокозамечтано с чаша вино в ръка - да го попиташ тогиз - Зимаш ли ма или да си та зема.

# 1 479
  • Варна
Тц. Бях прозаична и скучна. Ама то е защото знаех, че ще приеме.  Laughing

Поне една вечеря не му ли спретна! И ей така - дълбокозамечтано с чаша вино в ръка - да го попиташ тогиз - Зимаш ли ма или да си та зема.
Не. Каква гаднярка, а?  Laughing
Той неговото предложение си го направи по устав, така че моето беше наистина проформа.
А още в самото начало на връзката ни, ми подари едно мъничко сребърно пръстенче (пазя си го и до днес), което ми бе наречено за годежно. Така че, то от самото начало си беше ясно, че ще се вземем, предложенията бяха по- скоро за спазване на процедурата.  Grinning

# 1 480
  • София
Какво им е на сексовете.
Таман ще го огледаш внимателно гол, може и да го снимаш и да го приложиш към предбрачния договор с уговорката, че аха е пуснал шкембе, аха ще трябва да плаща неустойки.

Ехей, че аз съм го огледала вече при първите сексове! А ако един мъж след първи секс налита да се жени, то за какво ми е такъв - ще вземе да кръшне после и заради единия секс да тръгне да се развежда!  Grinning

# 1 481
А още в самото начало на връзката ни, ми подари едно мъничко сребърно пръстенче (пазя си го и до днес), което ми бе наречено за годежно.

Мисля, че това говори повече, от каквото и да било ....

Общи условия

Активация на акаунт