СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 759
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Честито на всички, които празнуват днес! Живи и здрави, късметът да ги следва на всякъде!
Преслав пие от шишето с биберона, от чаша, пие със сламка, пил е и от тези шишета със спортните капачки. Но и той от групата на бейовете-носи ми шишето/чашата/ и мама държи, той пие. Вода и сокове най-много 150мл да изпива за денонощие, но здраво си цока кърма и няма вид на обезводнен. Все още не ни се е налагало да сменяме памперс през нощта.
Бандитко от вчера се научи да отваря вратите и е меко казано досаден. Напира и външната врата да отваря и ако някой сглупи и забрави да заключи ще обикаляме квартала да го търсим.

Атракция, честито! И аз искам да ставам леля, но....брат ми още даже не се е оженил.

И за финал да измрънкам, че три дни се мъча да наборя едни вируси, които са ме нападнали с тонзилотрен и инфлуцид, но от снощи съм със зверски болки в ушите и много лоша кашлица и съответно съм на антибиотик.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 10:47 от d34

# 406
Кришка,Пламито-колко време след вечеря давате АМ?Дани дори и да е закусвал късно-т-е.да не е вечерял,повече от 150-180мл.АМ няма да изпие.Сок пие,но не в достатъчни количества....Ще пробвам чай днес-какъв давате-билков имам предвид.Имам от разтворимите на Хип,ама май не са му достатъчно сладки.Варианта е май да е с повече захар,но струва ли си да блъскам детето със захар,за да пие течности?Иначе памперсите са му мокри постоянно-това все от АМ,хем не пие много.
Атракция,честито!  bouquetСигурно много се вълнуваш... GrinningПърво детенце ли ще й е?

# 407
Атракция,честито!  bouquetСигурно много се вълнуваш... GrinningПърво детенце ли ще й е?
Мерсиии:) Второ ще е , племенницата другата седмица прави 2 годинки  Heart Eyes

# 408
  • София
Честит имен ден на именниците и от мен!  bouquet
Ана Мария пие почти 600 мл АМ на денонощие, плюс вода и чай (лайка - непосладен). Пие преди лягане 210, през нощта 180 и сутрин като става още 180, а понякога си поисква и през деня.
Заспа преди малко, сигурно ще спи два пъти днес и довечера до 23:00ч ще е будна, но много я мъчат зъби и не спи добре през нощта  Sad И четирите кучешки зъба са тръгнали...Плюс два кътника...
И малко да мрънкам и аз, че на 19-ти имам изпит за шоф. книжка и преди това трябва задължително да карам още 3-4 пъти, а на инструктора колата била ударена  Confused Обеща ми, че до вторник ще е готова...ама...трябваше днес да караме вече...ако не я оправи аз какво ще правя? Че и изпита на нея трябва да изкарам... Rolling Eyes

# 409
Честито на всички именници. Моя мъж също е именник днес  Flutter

Честито Атракция  Hug
Ние сменяме по 2 пълни памперса либеро вечер.Пие 3 пъти ам по 230мл+ поне едно шише вода 120мл  Crazy

# 410
Бебешондел, давай снимки на бонбонката  Heart Eyes Как ви върви кърменето? Разказвай за нея и баткото - той как се държи....?

d34 , да се оправяш  Peace

Арлина, как е Зоя?

# 411
  • София; Дружбето
Bebeшондел, как прие бебето баткото

# 412
Баткото много и се радва, постояно иска да я дърпа  Mr. Green ние така си изявяваме радоста.  Laughing
Малката не мога да я хвана будна че да я снимам  Joy http://media.snimka.bg/7863/021980632.jpg?r=0 тази е още от болницата.
Кърменето... чак днес ми слезе кърмата нааай-накрая, за съжаление имаме колики иснощи 3 часа плачкахме, но взехме инфакол и веднага се изпръцка и заспа. Снощи ни беше първата по-нормална нощ, голям кеф било да спиш и да буташ цица  Mr. Green Не съм разбрала колко пъти е яла, помня за 2  Laughing Давах само от едната, може да не е правилно, аа репих да видя сутринта дали другата ще е напрегната- беше ама малко... Тази сутрин изцедих малко мляко и реших да дам на Явор . Много смешен беше вдига шишето (1 пръст имаше) и съответно прав странна физиономия и изплю всичко  hahaha Joy И сега съм му сърдита че не ми ще млякото  Mr. Green

# 413
  • sofia
Атракция, чеестито!!!
Арчита, ми Пецата вечеря към 7-8, а пие млякото към 9.30. Ма той си ми е лакомчо и не отказва никога нищо...Освен вода и...чай. Оказа се, че и компот недолюбва, както и пресно изцедени сокчета. Иска си купешки и толкоз.

# 414
ПРивет!
Честит празник на малки и големи именници!
Александър пие около 400-500 мл. АМ. Ако си е изял цялата вечеря не му давам на лягане, нощем се буди по 1-2 пъти и пие по около 200 мл. Сутришното го махнах от 1 седмица, откакто ходи на ясла. Там нали закусват в 8,30, ако в 7 ми е пил АМ ще откаже закуската. Понякога и вечер на заспиване пие, ако не е ял достатъчно на вечеря.. Общо взето всеки ден е различен, май... Понякога се буди само по 1 нощем, друг път изпие 50 мл. и другото го остави, никакъв режим няма за АМ-то. От другите течности признава само вода и кис.+прясно мляко. Чайове и сокове не ще, компот също. Пие айрян. Може да пие всякак, от шише, от накрайник, от сламка, от чаша, от квото ивам под ръка  Mr. Green
Някой питаше за прясното мляко - ние вкъщи купуваме само на Верея, пие си от него. Не съм го пробвала с домашно, няма откъде.
Ох, днес от яслата ми казаха, че много му хъркал носа на малкия, та следобед ще го воря при докторката... Дано не е нещо сериозно, че не знам от фирмата до кога ще ме търпят с отпуските и болничните, поне да бях тръгнала, а то.... само се каня и сменям дните за започване...

# 415
  • Испания и Стара Загора
Честито на всички именници - вчерашни и днешни  bouquet
Андреа пие АМ на обяд около 120-150гр(това обядва) и вечер преди лягане около 30-60мл.Ако не е пила мляко много трудно заспива.Сутрин закусва каша пак с АМ 150мл. PeaceПрясно мляко давам само ,ако правя кремчета или ако случайно е свършило АМ.Иначе не го пие.През ноща не пие нищо,спи без да се буди.Вода пие около 500мл на ден.О няколко вечери памперсите са препълнени и всяка сутрин е напикана до шията.Но не мога да сменям памперс през нощта,защото спи в чувал. Rolling Eyes

# 416
Г-жа/Г=ица Стелмаховска - вирус ли е, що, но непрекъснато ме бомбардираш у фейса с линкове, деот не мога да ги отворя, а и се отказах да се опитвам честно, в същото време си оф-лайн  Thinking

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 14:53 от Nadina

# 417
  • Испания и Стара Загора
Г-жа/Г=ица Стелмаховска - вирус ли е, що, но непрекъснато ме бомбардираш у фейса с линкове, деот не мога да ги отворя, а и не се отказах да се опитвам честно, в същото време си оф-лайн  Thinking
Онзи ден също получавах линкове и се оказаха вируси.Не ги отваряйте. Naughty

# 418
Г-жа/Г=ица Стелмаховска - вирус ли е, що, но непрекъснато ме бомбардираш у фейса с линкове, деот не мога да ги отворя, а и се отказах да се опитвам честно, в същото време си оф-лайн  Thinking
Оф, и аз така и таман идвам да я търся кришката-да зема да те махна от списъка и после пак да те добавя...дали ще се спре тая гад? Или сама ще спре?
Явно няма да спре - и от илвида ме почнаха  Mr. Green Шъ чакам.

# 419
Да и мен от Ивилда ме почнаха ей сега, ама излизам и дърпам шалтера на компа да се спасяват...
да бе, ако дадем игнор на двете дали нема се оправи полУжението....

Общи условия

Активация на акаунт