СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 723
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!
Благодаря за кафенцето! Тъкмо и аз пия своето. С времето Валери започна да става сутрин все по късно, естествено си и ляга все по-късно. Blush Но така е, детето иска с нашия ритъм, голям е вече и явно разбира, защото аз си започвам по едно и също време с ритуала за приспиване, но той започна да идва при нас, вместо да заспи и така вече заспива към 21.30-22.00 и спи до 7.30-8.00. Не е без прекъсване съня!
Лекарства - не бих съветвала, не съм компетента кои са ефективни!

# 571
Добро утро и от мен !!!

Ние сме добре, диетуваме с мъжо и така. Детето прояде, пупу. Спряхме антибиотика, сега съм поръчала сиропа дето Еми каза, Самбукус. Еми, препоръки за пиене ?

# 572
  • София
Добро утро, Емир, мерси за кафето!
Аз тези дни бях заета с учене, но вчера минах изпита по теория за шоф. книжка. Сега следва кормуването в сряда, а инструкторът все още не си е оправил колата, все ми казва, че утре ще е готова (това от почти две седмици  Confused ) Колко, по дяволите, трае една смяна на врата на кола?  newsm78 Не съм карала от един месец, а остави това, но ми трябва тая кола за изпита  Rolling Eyes
Ана Мария е добре, яде сравнително добре, че и през нощта яде два  пъти Rolling Eyes Става към 7:30-8ч, което е много добре. Сега иска непрекъснато да  гледаме филми с бебета на лаптопа  Rolling Eyes Като го види и почва "ими-ими" филми-филми  ooooh! Избягвам да сядам, когато тя е наоколо, че вече ми писна от всички филми  Tired
Обмислям да пътувам сама до Лондон един уйкенд, но отсега вече се чувствам виновна, че ще я оставя с баба си, въпреки, че с нея няма да се сеща за мен...Много съм  сбъркана...Rolling Eyes

# 573
Ай, Покахонтас хич не го мисли, с чиста съвест заминавай, да има кой да гледа децата и да бях малко по-смела и да имах повечко пари, на доста места щях да си врътна дупето...Много ми станаха условията, но след като детето ще е с човек, на който имаш вяра не виждам проблеми....

Боби се разхремави, в случая се казва честито...дано да не прехване от нашия вирус с таткото, че си е доста гадничък....абе бебешка работа....

Еми и аз чакам да напишеш препоръките за Самбукуса..За правенето на мляко, хич не си и помисляй, освен, ако нямаш някой изключително проверен човек от когото да взимаш мляко. Не ми се мисли само при какви условия може да се гледат животните и да се пълнят шишетата и .....добре де, аз лично съм ужасно скептична към подобни неща....

# 574
Добро утро!
Мерси за кафето,може и още да сипеш....Дани стана в 5 часа и си иска внимание детето....Еми,направо те съжалявам SadОколо 1 час не заспа и си викам-ако става всеки ден в толкова,ще се ликвидирам....

# 575
  • София
Ооо и аз съм много скептична...затова май само леко си го помислих...за квасенето...
Иначе самбукуса - профилактичната доза е 5 мм, ама по хубаво е 2*2,5 да се дава, примерно сутрин и вечер...При наличието на вирус максималната доза май беше 20 мм..Обаче това не съм го пробвала, така пише в упътването...Със сигурност няма да навреди предполагам, но все пак консултация с педиатър си е добре  Peace
pocahontas80 с вземането на изпитате, не значи че си добър шофьор, така че не го мисли толкова. Гледай да спазваш правилата и да изпълниш всичко, което ти кажат, дори и бавно. Оценява се правилността на решенията и реакция...Тепърва ще се качваш на друга кола и ще трябва да си сигурна, че можеш да подкараш всяка, така че дори и на друга да кормуваш не е страшно... Стискам ти палци

# 576
  • София; Дружбето
Я кажете боаронско за болки в корема с Т и гадене Crazy Че педката е след обяд, а Миша се е свила на топка от сутринта

# 577
в мойта книга пише само за болки в корема съпроводени с диария.

когато болките намаляват при ;ягане по гръб и се облекчават от топлина podophyllum 15 ch по 5 гранули след изхождане Thinking

остри болки с внезапно начало и край и се облекчават при сгъване на тялото на две или силно притискане на корема colocynthis 9ch при болки..

Еми сиропа горчив ли е, разреждаш ли го....

# 578
  • София
Добро утро!
Покахонтас, хич не му мисли, ами заминавай за Лондон Grinning Щом детето обича да е с баба си и й имаш доверие, няма защо да се притесняваш. Пък и става дума за 2 дни все пак, не са 2 месеца Hug
На Никола му изби и последният кучешки зъб най-после, много го измъчи милото. Сега остава и сополите му да спрат и ще е супер Crazy
Цвета, дано не е сеиозно при Миша Hug

# 579
Цвета, дай и Натриев цитрат ако имаш за гаденето.

остри болки с внезапно начало и край и се облекчават при сгъване на тялото на две или силно притискане на корема colocynthis 9ch при болки..
Това съм го давала на Божидар, не мога да кажа действа ли, защото според мен и доктора симулираше, все казваше,че го боли корема и 2 мин след гранулките му минавало...

За Т - зависи колко е висока. Ако имаш беладона дай  Peace
Успешно лечение  Hug

Покахонтас,заминавай  Peace

На Свил му избиха 2-та долни предкътника, общо има 12 зъба. Но бая зор видя и той, и аз.

Самбукуса е черен бъз-та ако на някой не му се дават много пари за него,да си купи от билковите аптеки бъз  Peace

# 580
 Добро утро и от мен!

Сутрин, докато не съм си изпила кафето и не съм се "ОКОПИТИЛА" СЪМ МНОГО ЗЛЕ, спи ми се ужасно. Арчита, когато Ванко има "неблагоразумието " да скокне в 5 часа му давам вода, млякото действа приспивно, казвам му "рано е мамо, много е рано още за ставане", давам му да си смуче любимото одеялце и така заспива отново за около час и половина, два. Когато беше по-малък ставаше в 5часа, но сега вече вървят и уговорките и млякото.
 След като се разпиша при вас ще завъртя веларгометъра за 30 до 60 мин- да не взема да се преуморя,причиняването страдание сама на себе си не ми е хоби, а и ме мързи за повече.
 Тази сутрин Ванко не си изяде бисквитите с мляко и му дадох от готовите каши на Ганчев с ванилия-много са вкусни.
За лечението не съм наясно, спазвам казаното от педито, като само Мултисаностол съм купила на своя глава.  
Да ви попитам, майчета- как давате водата и сока? Със стайна темперетура ли, понякога ми се струва, че е студен, ако не го затопля допълнително.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 11:56 от gary

# 581
  • София
Най-вероятно ще заминавам до там, въпреки угризенията. Осъзнавам, че съм прекалено превързана към детето и трябва да я научавам да стои и с други хора, не само с мен...но ми е много трудно...
Емир, съгласна със с теб, но за да съм поне шофьор, дори и не толкова добър, трябва да си взимам изпита  Laughing А не мога ако нямам какво да карам. Не държа да е колата, на която съм се учила, но засега нямам никакъв друг вариант...затова съм притеснена, не знам как е в БГ, но тук от Полицията на ти дават кола за изпит...

# 582
Не се втелявам за водата, освен ако не е извадена току що от хладилника, не топля допълнително, доказаха, че от студено няма да те заболи гърлото... Wink

# 583
  • София
И аз давам течности на стайна температура, даже и АМ правя с минерална вода на стайна температура.
Днес установих, че вече не й стига едно яйце за закуска  Rolling Eyes Изяде го и после си поиска и от моята филийка с масло  Simple Smile

# 584
Излязоха ни резултатите-изолиран е стафилокок. С доста антибиотици можело да го уморим, според антибиограмата, включително и със зинат, който пихме миналата седмица, ама що така е още живо това чудо-не се знае. За сега няма да го тровим повече, температурата уж я овладяхме...до следващия път.
Покахонтас, дано да се подредят нещата и да е готова колата до сряда. А за Лондон, хич не се чуди, в края на краищата и вие с таткото сте хора. Преди, като беше дъщеря ми малка винаги нейните потребности бяха водещи и имаше моменти на доста обтегнати взаимоотношения със съпруга ми поради тази причина. Да не говорим, че понякога и децата имат нужда от промяна и отсъствието ни не им се отразява зле, напротив.
Водата гледам да е със стайна температура, но и по-студена съм давала. Той не, че много я пие де...
Дечицата с неразположения да се оправят бързо! Hug
Преслав взе, че заспа, ще се пробвам да гледам филм-"Четири Коледи"

Общи условия

Активация на акаунт