СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 714
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Да и аз знам че тези проблеми си остават с млечните зъби, постоянните са ОК след това.
Весита по добре че е от антибиотика, защото с една мама в Борисовата лятото говорих и нейното детенце на 2г имаше 8пломби и 2 изкуствени зъба заради тази зъбна дисплазия. Много я беше яд че от неинформираност е закъсняла със ходенето по зъболекари и са стигнали до там. За това споделих с теб, надявам се не си се засегнала от така крайното ми предложение ... Peace

# 631
За това споделих с теб, надявам се не си се засегнала от така крайното ми предложение ... Peace

Напротив, даже съм очарована от вниманието... Heart Eyes

Мъчно ми е за днешните деца - няма го вече чистия въздух, няма ги истинските храни - само Е-та, ГМО и всякакви боклуци, и после алергии, развалени зъби и какво ли още не...

# 632
  • София
Калоян ме е изкарал извън нерви, чак снощи се обажда да се жалва на баба си, при което и двамата реват по телефона, Ела ме вземи, Ще дойда да те взема  ooooh!...Ей сега сутринта ме За алиума не знам, аз бих давала още поне два дни....
Днеска КАти ми обяви, че щяла да си търси друго семейство, защото аз не съм я била обичала и съм обичала само Ангел  ooooh! Нещо ме изкарва извън нерви...
За зъбките - тук на едно момченце му бяха кафяви и двата и му ги направиха, но това чак на  3 години..сега си е с хубави бели зъбки...
tsveta тогава утре ще си повторя честитката... Grinning

# 633
Купува се от аптеките, не навсякъде може да се открие, аз си дадох поръчка в една, а Ивилда си го поръча онлайн, да пише от къде.
и аз го поръчах в аптеката да ми го доставят, 20 лв. ми искаха. Има го и онлайн, ама +5 лв. доставката.

Весита
, добре завърнала се !
Надина, как мина деня без деца ?

Арлина, Атракция, как са децата ?

А на кой канал казвате бебешки  newsm78 ?

# 634
Цвета,  Миша най-вероятно повече от 3 години ще трябва да си откара с млечните кучешки. Дъщеря ми вече е почти на 12 години, а още не е сменила кучешките зъби. Миналият месец и падна един предкътник, но кучешките си стоят .
Весита, на моя позната детенцето беше с такива зъбки и зъболекарката била казала, че се дължи на факта, че пие мин. вода с по-високо съдържания на флуор-Девин, Хисар. Консултирай се със стоматолог.

# 635
  • София; Дружбето
d34 не ме отчайвай ooooh! Аз ще я водя на зъболекар на пролет. Миналата година бяхме, сега двамата ще мъкна. Ако трябва инт Hugрвенция не знам как ще стане, защото не я виждам седнала спокойно под машинката ooooh!

Ще питам в нашата аптека дали могат да го поръчат това чудо.

# 636
Айде и аз да отчета присъствие....
Весита,в какво се изразява алергията към памперса?На Дани му излезнаха около пишката едни ситни пъпчичци,мислех,че е от памперсите,но ги смених с други-същата работа,мазах с кво ли не,а педката ми е много далече,че да ходя специално за това....Мажа ги с кремчета,няма около 2.3дена,после пак се появят,после пак мажа и така вече около 2-3седмици newsm78

# 637
Добро да е, пия едно бързо кафе, че бягаме за децата

Денят, разбира се, че беше скучен - няма Мамо или мами, няма писъци и непрекъснато носене...

Бяхме решили да търсим килим във формата на животно, та пообиколихме магазините в наш град, но се оказа, че няма такова чудо, само на едно място - в доста грозни, убити цветове и се отказахме. Купих си тави - на кирия 3 броя за 32 лева  Joy

Театърът с Мариус беше странно преживяване, 5 истории по български приказки. Почва първата приказка и се оказва, че я знаем - чели сме я на Коко - Нероден Петко, не е зле, да я видиш разиграна от велик ум, ама.....някак си знаеш края и не ти е толкова интересно. После вече ми стана интересно, докато накрая дори се разплаках.....Изобщо емоции...

Алергия към памперса - най-вероятно е това, но би трябвало да е в по-широка форма обхвата на обрива - според мен - пробвай със Судо-крем да мажеш....От друга страна, помисли - нова храна, нова напитка, нов сапун/шампоан, нови памперси...

# 638
ЧРД на Миша! Да е жива и здрава и с Габи много да слушат мама Heart Eyes

Айде и аз да отчета присъствие....
Весита,в какво се изразява алергията към памперса?На Дани му излезнаха около пишката едни ситни пъпчичци,мислех,че е от памперсите,но ги смених с други-същата работа,мазах с кво ли не,а педката ми е много далече,че да ходя специално за това....Мажа ги с кремчета,няма около 2.3дена,после пак се появят,после пак мажа и така вече около 2-3седмици newsm78

Сгъвките на крачетата и цялата част около пишлето му почервеня, стана суха и грапава, отначало имаше обрив, много го сърбеше милото...Кремчета не помагат определено. Има един спрей на Борола - Джин Джира Алба се казва, струва около 17 лв. Той го облекчи, но положението при нас беше по-сериозно и поисках от педката да ми предпише нещо по-добро, изписа ми Eosine spray, още след второто пръсване се видя подобрение, но това чудо е кървавочервено на цвят, така боядисва (после се пере, де), ама на мен ръцете по цял ден са ми червени, все едно са в кръв Crazy
Ако искаш пробвай първо с това на Борола, то е на цинкова основа, дано го облекчи.. Hug

И друго нещо - не му мия дупето със сапуни, а с гела на Бюбхен за коса и тяло, защото от сапуните също се изрива...

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 09:21 от Вecитa

# 639
За Миша:

За Цвета:

# 640
  • София
Цвета, да ти е жива и здрава Мишата, да те слуша и много да те радва  bouquet

Снощи бяхме на рожден ден на баща ми и сега съм ужасно недоспала. На всичко отгоре Ники нещо се превъзбуди, едвам заспа и цяла нощ приревава насън. Като пребита съм Crazy

# 641
Цвета, Да ти е жива и здрава Миша и вие покрай нея Wink

# 642
Цвета, честита  ти рожденничка!  bouquetДа е жива и здрава и късметът да я следва на всякъде!

# 643
  • София
ЧРД на МИша, зрава и послушна да расте!
Бре какво време се е отворило....все едно не е януари...

# 644
  • София; Дружбето
Благодаря ви момичета Hug Да ми е здрава, другото ще го постигне с рогатлъка си Mr. Green
Цяла сутрин вардя хладилника, че тортата е "скрита" вътре. За щастие Мишана се чувства добре, само леко се сополиви, но утре е на детска да празнува Grinning Кога минаха 4 години ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт