СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 715
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Надина браво бре 4 дни 2 кг, направо си е екстра ...
Хареса ли им на децата асмбукуса...Ангел направо ще изяде пипетката и я разглобява и търси още...
А за играта - ето така Ангел си играе с кухнята
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.22085124.big  hahaha
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.22085131.big
Много обича преди лягане да се вмъкне в стаята на сестра му...

# 616
Привет!
Днес бях без лаптоп  Crossing Arms, ама ...

И ние днес получихме сиропа, много е сладък, почнахме го вече.
Имаме и ние такава чаша,ама и за нас е трудничко, имаме разливаща се обикновена и шише със сламка на Ейвън и с тях си пие. Иначе вече и от чаша си пие без да се окъпе .
И аз преди време купих чашки и чинийки и солничка, че вкъщи изпочупи 2, ама пак не се играе много с тях, търси си мойта чашка с кафе ...
Книжки много обича и само ги разнася, ама не да му чета,а да учим разните неща вътре.

Емир, много сладък Ангелчо.
Надина, браво на теб. Аз нещо ... покрай Алекс се само изкуавам, а и той не си яде баш яденето, и аз за да не го хвърлям  ooooh! ... мъжо сваля и си кара на разделното.

# 617
  • София
Добро утро мацки!  Grinning

# 618
  • София
Соник - уля се бре жена с тия ски  Grinning
Не за дълго, вече толкова се е размекнал снегът, че след няколко дни съвсем няма да става за каране Sad Снощи като си тръгвахме на пистата в 22ч. беше 3 градуса ooooh! Иначе само да има сняг всеки петък сме там, имам да наваксвам за миналата зима Mr. Green

Оу, с тези книги стигнах до там, че засилих Маша и Мечока под секцията  Crazy. Хванаха ме нервите, за 3 дни съм я прочела поне 100 пъти, взима си я, дава ми я, настанява се в мен и почва да разлиства страниците и ме гледа умно, ако откажа да чета, почва да мрънка.......не да мрънка, ами да се дере....
Пак добре, че иска да му четеш. Никола веднага губи интерес, ако започна да чета, иска да му разказвам по картинки Crazy На моменти направо се изчерпвам откъм истории.
Иначе всичките му книжки са нагризани, много ме ядосва.

От 3 дни давам Алиум цепа-та (3*5 гранулки), ама не виждам ефект newsm78 Докога да продължавам?

# 619
Добро да е !!!

Ще ходим на вилата, да използваме хубавото време .

# 620
Здрасти момичета!

За шишетата - Бобо пие от такова на Авент - неразливащото се, добре си се справя, даже си мислех да мина на зеления накрайник, ама може и да я пробвам с такава чаша, каквато Цвета показа. За играенето и играчките - ами най - любими са на брат и моливите, фулмастерите и химикалките. Само да докопа нещо от това, с такава  скорост бяга да се скрие някъде, за да не и го вземе някой  Simple Smile Иначе разлиства книжки, някой път слуша текста, някой път разказвам по картинки, някой път от първата страница прелисти на последната и с това интересът се е изчерпил. Бута една количка за кукли, и уж приспива бебето вътре, но по често го изхвърля много грубиянски и вози вътре разни коли, камиони и самолети  Laughing

# 621
Добро да е Hug

Калоян ме е изкарал извън нерви, чак снощи се обажда да се жалва на баба си, при което и двамата реват по телефона, Ела ме вземи, Ще дойда да те взема  ooooh!...Ей сега сутринта ме освободиха и от двамата, ама не за друго - просто довечера сме на театър на Мариус Куркински представление...Дали ще е хубаво не знам...Предполагам, просто ще трябва да се настроя за малко повече философия......

Ама сега за книжката и при нас е така, казват се точно по три изречения на две странички, но трябва да са едни и същи всеки път. Само 2-3 пъти съм прочела цялата от край до край....

За алиума не знам, аз бих давала още поне два дни....

Самбукус-а е супер готин, ще го почна от утре, че сега забравих да го дам на майка...

# 622
  • София; Дружбето
Този самбукс къде се купува, я ме светнете моля. Искам да давам нещо, а щом е и сладко още повече ме навивате
Днес е само за разходки. Аз изгоних моите хора навън и мисля да се присъединя по-късно към тях. Сега чистя, подготвям се за  утре Grinning Преди 4 години по това време ме приемаха за раждане Heart Eyes

# 623
Купува се от аптеките, не навсякъде може да се открие, аз си дадох поръчка в една, а Ивилда си го поръча онлайн, да пише от къде.

# 624
  • София
Здравейте! HugДано болните да се оправят по-бързо.
Относно играчките Мартин почти не се заиграва с нищо;трябва да съм до него и да играя и аз-кубчета, пъзел, язди конче.Книжките иска също да му разказвам или обяснявам разни неща, не дава да чета.Притеснява ме,че напоследък иска да гледа много телевизия - бебешкия канал;има любими детски, които си иска и се дразни, когато не ги дават, ужас Shocked
По принцип с пиенето на течности имаме проблем - не иска и сме с биберон;иначе пробвам с различни накрайници, но само ги дъвче...

# 625
  • София
tsveta - аптеки Ремедиум 19,19 лв
В останалите аптеки върви към 21,50 -  22 лв за толкова са купували по други квартали...
В Галакси центъра на Шипченски проход - 17,40 е самбукус кидс, а другия - само черния бъз е 16,50..Мисля, че там е най-евтино...
И ако си родила до края на деня Миша...да ви е честит празника тогава...Живи, здрави и щастливи...
Атракция беше споменала, че в някакъв американски сайт го е намерила...ама да каже тя...

# 626
Здравейте и от нас! Най-после ми оправиха лаптопа и ще бъда по-редовна Hug

Ако има болни - бързо оздравяване!

Ние сме добре. На нова година вдигна 39.5 Т, повръщане, разстройство и ме уплаши малко, но до обяд на другия ден се оправи напълно Whistling
Иначе, да ви се оплача - направихме алергия от памперсите на Памперс и близо месец сменяхме какви ли не мазила, но ефект - никакъв, но последното спрейче, което ни изписаха ни помогна. Смених му памперсите, взех на Хъджис - ужасни са, някаква лимитирана серия с герои на Дисни, ама така пропускат, не отстрани, а направо през памперса, нощем го преобличам по 3-4 пъти, на по-гадни памперси не бях попадала.
А пък в резултат на 2-те ни настинки през последната година и пиенето на антибиотици му покафеняха двете горни зъбчета отпред, даже на едното започна да се руши емайла, а педката ми каза, че това нямало лечение, та така.

Иначе проходихме късно, началото на декември, а в момента е като пършинг из вкъщи - тича, в движение отваря шкафове, спира се, вади всичко и хайде към следващия - луда ме прави
Надух ви главите набързо, ама от толкова време не съм ви писала, че ще прощавате Blush
Цвета, Мишата оправи ли се?

# 627
Весита защо не погледнеш в гугъл за зъбна дисплазия, това е заболяване на зъбките при което се руши емайла, може да е съвпадение с антибиотика. Като информация разгледай за какво става въпрос, не казвам че е същото, но за всеки случай погледни  Hug

# 628
  • София; Дружбето
Родих я утре Mr. Green Мишата, днес ме приемаха за изследвания.
Весита, знам,ч е това покафеняване е при голям процент деца на млечните зъбки и изчезва като се сменят. Знам, че изглежда плащещо, но имам познати, които до 6 годишна възраст бяха с  черни зъби в устата, ужас някакъв, а сега са с прекрасна усмивка, по-здрави от моите Crazy
Миша има 2 кариеса на кучешките при корена, няма как да се сложи пломба, защото много ще боли и сега се моля още 3 години да няма проблеми ooooh!
Хъджис и аз съм ползвала - отвратни са

# 629
Весита защо не погледнеш в гугъл за зъбна дисплазия, това е заболяване на зъбките при което се руши емайла, може да е съвпадение с антибиотика. Като информация разгледай за какво става въпрос, не казвам че е същото, но за всеки случай погледни  Hug
Мерси, Ванина - погледнах, но не мисля, че е същото. Имам съмнения, че антибиотиците "помогнаха" за това а и до голяма степен гена, защото майка ми казва, че на неговата възраст и с моите 2 зъбчета е имало същия проблем, но с постоянните всичко е ОК...
 Абе, важното е да има за какво да се притесняваме, иначе ще ни е скучно Crazy

Общи условия

Активация на акаунт