СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 754
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Г-жа/Г=ица Стелмаховска - вирус ли е, що, но непрекъснато ме бомбардираш у фейса с линкове, деот не мога да ги отворя, а и се отказах да се опитвам честно, в същото време си оф-лайн  Thinking
Оф, и аз така и таман идвам да я търся кришката-да зема да те махна от списъка и после пак да те добавя...дали ще се спре тая гад? Или сама ще спре?
Явно няма да спре - и от илвида ме почнаха  Mr. Green Шъ чакам.
на мен 10-тина човека токущо ми напращаха, аз избягах ...

# 421
Атракция, много приятно усещане е сестра ти да е бременна Laughing. Моята ще роди всеки момент първото си детенце и аз подскачам при всеки звън на телефона Laughing
Пламито, твърде вероятно е Алекс да боледува отвреме наврме, но кой знае дали няма и на теб да ти е по-хубаво да е до теб  Laughing. Ще ти разкажа какво се случи с мен когато Моника се роди - баткото беше на 2.9 и понеже не искахме да го пускаме на градина, беше неотлъчно до мен. Въпреки това, аз тъгувах за него, за това, че не можем да сме си двамата както преди, болеше ме все едно сме разделени.Още на третия ден като се прибрахме в къщи и двамата с татко си отидоха да напазаруват, аз се разплаках неудържимо сякаш детето ми бе заминало надалеч. Започна да го приспивам - бебето иска да суче. Започнем да си играем - бебето иска да го нося. И така...просто стария предсказуем порядък се нарушава и страдаш от това. Но е до едно време. После нещата влизат отново в релси, забравяш какво е да го няма бебето, то почва да ходи, говори и да си играе с голямото дете  Heart Eyes. И понеже споделяш, че се притесняваш да не пренебрегваш Алекс ще кажа само - щом го мислиш, значи ще намериш начин да се справиш и с това Peace. Ние включвахме Кристиян във всичко около бебето, говорих и му говоря още много за всичко, което се случва. Щом майка ти иска да помага, можеш да обмислиш варианта тя да подържи бебето докато е спокойно, а ти да се отдадеш изцяло на Алекс през това време. Май стана дълго, но много се вълнувам около появата на нови бебоци и чувствата на
техните каки и батковци. Миличките, така изведнъж искаме от тях да пораснат, а не е справедливо. Те си носят своя детски свят от чувства и емоции, и понеже не знаят как да седнат и говорят за тях, ги показват по неприемлив, за нас възрастните, начин. Много е важно, според мен, да правим всичко по силите си и да им отделяме нужното качествено внимание

# 422
  • София
Благодаря за топлото посрещане Hug!
"maysk ами ха добре дошла...отдавна те гледам горе, че седиш, ама не се обозначаваш... "-
Емир, чета ви от известно време, но не исках да се натрапвам.
Арчита, при нас положението е същото и много ме притеснява-много трудно го лъжа да пие каквито и да са течности и то като му държа бебешкото шише с биберон, другите накрайници само ги дъвче. Докато го кърмих по съвет на педиатри не съм давала течности и просто не се е научил да пие; сега ми казват трябвало е  да пие вода от раждането - научи го!Как? newsm78 АМ ни се събират ок. 300 гр.
Честито  на всички празнуващи!  bouquet

# 423
  • sofia
Хей, мацки! Ми вирус било тва у Фейса...Аз снощи получих този линк от приятелка, отворих го най-наивно...и явно така се почва. Нямам идея, какво трябва да направя, понеже съм доста боса в хакерството. Сканирах си компютъра, няма да влизам във Фейсбук и такам. Много долна история, всъщност.....

# 424
  • Испания и Стара Загора
Просто не отваряйте линка,като го получите.Аз получих към 15-20 подобни и сами спряха да пристигат.

# 425
Явно който го отвори се "заразява" и хем получава, хем разпраща....аз тъй си го обяснявам. Споко, Кришка, ще оцелеем  Laughing

# 426
  • София
И аз го получавах до едно време, пробвах да отворя, но не стана. Дано не съм прихванала Crazy Сега нищо не идва.

Атракция, честито на сестра ти Heart Eyes Лека и безпроблемна бременност й желая!

# 427
  • До хладилника, който обичам
Пускате си антивирусната, тя ви "хваща" един троянец - при мен беше в "Изтеглени файлове", триете и край Simple Smile И не кликайте на тези линкове. Нищо друго няма нужда да се прави, нито да триете човека, нито нищо - само го предупредете да си сканира компютъра за червеи Simple Smile

# 428
  • София
Атракция ха честито...леко бремеенеене на сестра ти...
detelini много хубаво си го написала...Но истината за мен е, че имаше период в който не се справях като майка...Аз съм максималист човек и определено е имало, а и сега има периоди в които се пренебрегват желанията на едно от децата за с/ка на другото. Разлика 2,6 години...реално Кати си беше още малка, а аз изсиквах доста много от нея...Осъзнавах го, но физически не успявах да се справя, режимите им се разминаваха, Кати иска да я храня, Ангел да суче...Ангел да спи, Кати вика силно и го буди. Колко пъти съм карала Кати да се разхожда с мен, докато Ангел заспи в количката, вмесво да си играе с децата..добре, че имаше познати баби и я гледаха или бабите бутат напред назад количката, а аз се занимавам с децата им + Кати. Или пък Ангел си спи още в количката, а е време да се прибираме защото КАти трябва да яде и да ляга.....Въобще пълна лудница си беше по едно време...Така че хайде да не си кривим душата - две зависими деца от теб, плюс чистене, готвене, гладене, евентуално внимание към мъжа, пък и да си спокойна и любяща... за мен си беше мисия невъзможна...Добре, че беше майка, че да дишна дет се вика. Бате се прибира към 18,30-19 часа...целодневно сама...Доооосттаа тегаво ми беше...А като се разболяха и двамата от оня вирус с повръщането....бляяяя, пак добре, че майка беше почивка и дойде, защото тогава определено незнам как щях да се справя..Бате няма възможност да отсъства от работа...та незнам...Да са  живи и здрави нашите, че те са хората на които много разчитам...
Бебешондел барво на теб...
Миринда да минава...

# 429
Бебешондел, много е сладурска  Heart Eyes

Миринда, дано не е сериозно и да ти е ок всичко  Peace

Здрасти, maysk  Peace

Еми, все едно си ме описала мен  Crazy

# 430
Миринда,дано сте добре!
Никой не каза за прясното мляко-сладко,сварено-как го давате-направо от кутията ли? Thinking

# 431
Аз не съм му давала прясно мляко-нито кремчета,нито грис, нито мляко с ориз. само кекс,правен с прясно мляко е ял.

# 432
  • До хладилника, който обичам
Направо от кутията давам аз. Не пие повече от глътка-две.

# 433
  • Испания и Стара Загора
Пламито няма да ти е лесно с две деца,но ще се справиш.Аз имах помощ от майка ми само първите 20 дни.След това останах сама,ММ тръгна на работа.Първо направих режима на Андреа същия като на Алекс-гледах да ядат и да спят по едно и също време.Трудно ми беше,защото Алекс искаше постоянно да е до мен,не ме оставяше за една секунда.Когато Андреа спеше гледах да обърна повече внимание на него.На моменти не издържах психически,просто нямаше как да се разделя на две и да обръщам еднако внимание и на двамата.Но се свиква. Peace

Никой не каза за прясното мляко-сладко,сварено-как го давате-направо от кутията ли? Thinking
От кутията-претоплено,но не да завира и слагам малко захар. Peace

# 434
Аз не съм му давала прясно мляко-нито кремчета,нито грис, нито мляко с ориз. само кекс,правен с прясно мляко е ял.
Е,аз трябваше да напиша че въпросът ми не се отнася към кърмачки-ветеранки  Grinning,вие много кърма поемате,а аз като нямам трябва някви алтернативи за течности Grinning

Общи условия

Активация на акаунт