СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 743
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
За ваксините съм съгласна т. е и аз мисля, че вирусите си мутират у файда от тях голяма няма.
За антибиотика си знам, моята никога не прибързва и когато може изчаква поне 2-3 дни. Случвало се е да изпише веднага и то, ако положението е наистина сериозно  и няма какво да се мъчим. Винаги искам обяснение защо се налага. Познава идеално децата и само с поглед вече имам чувството, че поставя диагноза. Имам й доверие за лечението, определено. За захранване, хранене, отглеждане сме на различно мнение Wink Като цяло с леки разминавания съм доста доволна от нея до сега. Читави педиатри трудно се намират в днешно време ooooh! Скоро нали се издразних на заместничката й, като беше Лора болна. Ама така е, за 1 път лекува детето, с 1 чувал лекарства, аптека да отворя! #Cussing out Тези в спешния и тях не ги харесвам, доста неадекватни лечения прилагат. Повече писари го играят, 10 минути писане и 2 минути преглед! ooooh!

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 21:10 от arllina

# 481
Здравейте!И аз съм мама на септемврийско бебче 2009,но едва сега видях тази темичка.Бих искала и аз да се включа в групичката  newsm03

# 482
 *Бубка*  Hug

# 483
  • Варна
 *Бубка* добре дошла! И отивам да чета какво става из темата напоследък...Simple Smile
И като се върнах, гледам Бебешондел се е сдобила с момиченце, да им е живо и здраво!  bouquet
Ние си пием АМ и друго мляко не признава, вечер така заспива Ирина задължително.
А през деня пие чай, поне две шишета, сок задължително, напоследък не хапва много, но пък пие доволно...И нас ни мори една кашлица, но само вечер и за сега не лекувам, като няма и температура... Tired
Айде, лека от нас!

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 22:09 от *Elesta*

# 484
Арчитааз мисля да пробвам различни АМ, докато му хареса...
EmiR, чета, че си доста притеснена за приема на мляко. Дени ми отказа АМ (бяхме на Лактана Био) точно като навърши 1 година, а дотогава просто примираше за него, чудела съм се дори как ще го отказвам с времето с оглед на това, че прясното мляко не е много полезно за организма след 3-тата година на детето (ето повече и тук). Така че оттогова въобще не си правя труда да го науча да харесва прясно мляко, че да се чудя в бъдеще как да го ограничавам. Обожава кисело мляко и това ме устройва чудесно (правя домашно).  В една книга дори се посочва, че приемът на прясно мляко създава страхотна среда за развитие на вируси и бактерии и докато сме болни прясно мляко не трябва да се приема. Ако те интересува по-подробно мога да ти сканирам по въпроса  Peace
Да питам нещо. Памперсите ни много започнаха да пропускат от няколко дена...не можем да изкараме цяла нощ сухи - в момента сме на 4 на Памперс и тегло към 11-12 кг. Има ли някой подобен проблем, че се чудя в памперсите ли е проблемът или Дени нещо много е почнал да пишка  newsm78

# 485
  • София

Добро утро!
Лъки, преди няколко дена бях питала същото за памперсите, струва ми се, че доста от нас имат този проблем  Thinking

# 486
Здрасти всички Simple Smile

Лъки. Покахонтас, пробвали ли сте със следващ номер пампи? С Божидар имах подобни неволи, а май и със Свил с 3-ката на Памперс.  Затова минах на Пуфис.

*Бубка*, здрасти Simple Smile

За протокола-въведох прясното мляко - с грис и с тиква (като крем карамел).

Болните да оздравяват  Peace

# 487
  • София
Да, пробвах, големи са, Ана Мария няма 10 кг още  Rolling Eyes И аз минах на Пуфис от Памперс 4+, но пак е мокра сутрин...днес отново изпрах всичко, включително чувала и чаршафа  Rolling Eyes

# 488
Амиии...ако сменяш нощно време пампата, как ли ще е ? Друго не се сещам, явно пишка доста....

# 489
  • София
Ще я събуждам...спи в чувал...както и да е...ще продължавам да търся тези гащи, за които говореше Арлина  Rolling Eyes

# 490
Добро утро!
Покахонтас,и ние имаме подобен проблем и то с няколко вида памперси,хем вечер пие около 150АМ
Атракция,дай рецептата,че мойто диване грис не ще,с тиква може и да иска!  chef  bouquet
Болните да се оправят! Hug
Бубка,добре дошла!

# 491

Атракция,дай рецептата,че мойто диване грис не ще,с тиква може и да иска!  chef  bouquet

Разбих 3 яйца с литър мляко, малко захар,  сварената тиква (на око), ако искаш ванилия , опекох и това е Simple Smile

# 492
  • София
Добро утро мацки!
Лъки мерси  Hug Ангел си яде кисело, но купешкото ми е доста под съмнение...Засега няма откъде да купувам прясно и да правя домашно кисело...Но ми се щеше да си пие АМ, все пак дори и химия си е обагатено с витамини и т.н.
За ваксините - ей сега слушам за аутизма, в повечето ваксини имало живак, а аутизма грубо казано било натравяне на организма.....дори и в противогрипните...Не съм слагала досега, а сега съвмем ме отказаха...
Болните бързо да се оправят...
За папмпите - Ангел е 9 кг и е с 4ката на памперс... екстра са му, не пропускат...
Бубка...добре дошла

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 10:04 от EmiR

# 493
Похахонтас, Да не се изместват памперсите, по-малък номер няма ли да е ли по-добре? Нощем може да не я събуждаш , а лекичко в полудрямка да се опиташ да ги смениш. По едно време последното сменяне на памперса ни беше в 22 часа, а Ванко заспива към 19ч. Почти не се събуждаше като сменях памперса.
Сетих се за още една закуска-много дребен кус-кус със сирене и захар.

Атракция, как върви диетата? Аз не мърдам надолу. Ехр боже пак ли ще опра до дюкан, с него свалих 10 кг.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 10:08 от gary

# 494
  • София
Добро утро!
При нас е някаква ужасна мъгла, май ще ограничим разходката само до детската кухня Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт