СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 742
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Да, пробвах, големи са, Ана Мария няма 10 кг още  Rolling Eyes И аз минах на Пуфис от Памперс 4+, но пак е мокра сутрин...днес отново изпрах всичко, включително чувала и чаршафа  Rolling Eyes
Покахонтас, Дени също мокри и пижамата и чувала, ако не му сменя памперса, но това е от няколко дни. Снощи пробвах и го смених към 2 часа и сутринта беше сух. Не се събуди, помрънка само в просъница, но явно поне за през нощта ще пробвам със следващия размер, както съветва Atrakcia   Peace А за какви гащички говориш  newsm78

# 496
  • София
http://www.bebcho.bg/bg/details.php?id=287  - Това е линк от Арлина  Peace

# 497
Оффф, омръзна ми с тези вируси, сега аз съм с грип някакъв, гърлото ме боли, лошо ми е. Добре че поне детето се оправи от ентеровируса  Praynig На всички болни бързо оздравяване

# 498
Благодаря за топлото посрещане  bouquet
И ние имахме този проблем с памперсите,минахме през нощното сменяне на памперса,но като сменихме Пуфис с  Памперс 4 и сега много рядко малкия е мокър като се събуди(т.е с 1 памперс е около 12 часа)..а и той е почети 12 кг...виждам,че повечето все още пиете  АМ,аз го кърмих 10 месеца и след това беше на домашно кисело мляко ,но сега няма как да му правя и сме на купешко уж на Баба,което е по БДС,ама според вас да го пробвам ли на АМ? newsm78
Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 12:47 от *Бубка*

# 499
*Бубка* пробвай с АМ, добре е да се приема до по-късна възраст...

Бре, точно сега ли пекна слънцето, като приспивам дребния Crossing Arms

# 500
Атракция, как върви диетата? Аз не мърдам надолу. Ехр боже пак ли ще опра до дюкан, с него свалих 10 кг.
Пак питай  Wink Прецаках се на втория ден. Нооо, ще се взема в ръце тия дни. надявам се, щото не мога да се гледам такава търкаляща се.

Водих Свил до Кауфланд уж да не спи, в колата се правих на маймуна, но в магазина заспа. Изпонамалили сума неща и то с 50%, щото Лъдл-а отваря тая седмица...

От 3 дни го слагам на гърне-има 1 случайно попадение  Crazy

# 501
Айде да съм ви стимул  Joy, днес почнах и аз - 90 дневната...с подобрения от моя страна...воден ден няма да правя, а плодовите дни ще замествам с чисто зеленчукови...Вчера си играх и си изкарах рецепти ден по ден, записани на едно тефтерче, гледах да са по завъртяни, за да ми е кеф да си ги правя и унищожавам след това....Ситуацията при мен е трагична, меко казано не мога да се гледам 30 дни да издържа все файдичка...

При мен проблема е, че всяка седмица имаме поне веднъж гости, а там не мога да устоя много - и то на сладкото и винаги ми се прецаква диетата, точно по гостеново време  ooooh!

# 502
  • София
Бре, точно сега ли пекна слънцето, като приспивам дребния Crossing Arms
И аз точно това се ядосвам Close Одеве като излизахме не се виждаха съседните блокове, а сега пекна все едно е пролет.
Сега си броих докога ми е отпуската - на 23-ти февруари трябва да съм на работа. Първоначално ги бях изброила грешно, че е докъм 10-ти някъде, та се изненадах приятно Mr. Green

# 503
  • До хладилника, който обичам
Вчера си играх и си изкарах рецепти ден по ден, записани на едно тефтерче, гледах да са по завъртяни, за да ми е кеф да си ги правя и унищожавам след това....

Редно е да препишеш тук рецептите за всеобщото благо Simple Smile

# 504
Рецептите безсрамно плагиатствах от блога на момичетата правещи тази диета: http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4; http://fidanki.multiply.com/photos/album/5: http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6

# 505
  • София; Дружбето
Аз излизах до магазина и се окостих. Няма слънце тука, само мъгла.
За пампите - Пуфиса ми пропускаше нощем, откачих направо. Всяка сутрин се будеше мокър до врата + чувала. изхвърлих ги и взех Памперс и повече проблеми съм нямала
По диетите не мога да се включа, аз си се харесвам всякак Blush то си ми и личи. А без сладко отказвам да живея - не пуша, по мъже не ходя, пия само бира, ай сиктар Crossing Arms Mr. Green

# 506
Цвета, кат си 40 кила как няма да се харесваш  Laughing Де тоя късмет и при мен.

Надина, правила съм си по тоя рецепти манджи, когато пробвах преди (за 2 седмици - 4 кила май беше постижението). Арабската салата беше...бляк, голяма отврат.

Миринда, тръгна ли на работа? Как е дребен?

Соник, ще тръгваш ли? А Никола на ясла ли?

Тук пече сутринта, сега не се вижда нищо на метър напред  Crazy

# 507
И аз от днес съм на диета, ама разделно хранене. Нещо тези дни 3 кг. се оказа че съм качила, ужас. Ма то през ден гости, ядене и пиене на корем и то ...

# 508
Продиктувана от дискусията за отслабването реших да се претегля  Rolling Eyes голяма грешка  Mr. Green 73 кила съм, значи трябва да смъквам 13. Бу в тая връзка, докато кърмя колко серизоно натоварване мога да изтърпя? Става въпрос за колоездене примерно 36км веднъж седмично с малко наклон. Предполагам като се постопли март месец ще започна. Та съвместимо ли е с кърменето такъв тип натоварване?

# 509
Не съм Бу, но да кажа, че ако поемаш достатъчно количество течности, не мисля, че е проблем  Peace

Общи условия

Активация на акаунт