СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 736
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Nadina не знаех...винаги съм била против АМ.И аз да се оплача,за 20 дни качих 5 кг  newsm61 и сега се чудя как да ги сваля newsm12 Започнах и аз с разделно хранене с прием на повече вода,че да видим дали после ще се наложи истинска диета. Peace

# 511
  • До хладилника, който обичам
Надина, ама не така, бъди човек и кажи примерно - това, това и това... Иначе е все едно си ми дала готварска книга и ми казваш, много е хубава, чети си... Laughing

Аз пробвах тоя режим с  мъжа ми. Спазвахме го може би 2 седмици - аз не много стриктно, той стриктно. Резултатът и при двама ни? -0 кг Mr. Green
Разочаровахме се. Не знаем какво не сме правили вярно... аз таях надежда с правилен режим на хранене да сваля едни 6-8 кила, които са ми в повече, но коледните празници ме стресираха и сега не смея да се претегля Laughing

Бебешондел, Атракция ти е казала Simple Smile Само не знам отведнъж да се опнеш 36 км, не е ли множко? Не се ли почва постепенно? А отчети, че тепърва ще свалиш някои и друго кило от самосебе си, все пак си прясна родилка, закъде бързаш Simple Smile

# 512
Ееее, ама аз не съм правила нищо харесах си само някои, които ще правя, категорична съм за Арабското чудо, че в моята къща няма кой да се наеме....Пица върху омлет много ми хареса като идея и едни хлебчета със зеленчуци...
За кърменето и натоварването - нямаше ли нещо, че от голямо физическо натоварване в отганизма се отделя нещо си, което преминава в кърмата и променя вкуса  newsm78
http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=1
http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=2
http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=3
http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=4
http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=8 част от тези, които ми харесаха

# 513

За кърменето и натоварването - нямаше ли нещо, че от голямо физическо натоварване в отганизма се отделя нещо си, което преминава в кърмата и променя вкуса  newsm78
Отделя се млечна киселина в кръвта. Но при добро оводняване не би следвало да е проблем.

# 514
Oh, и аз трябва да спра сладкото и да си реорганизирам храненето, че такава буца май не съм била ooooh! Замислям се за някакъм олекотен Дюкански режим, май имаше за бременни и кърмачки. Поне знам, че ми действа това.
 Децата са все още с червени гърла, Лора продължава да вдига от което температури, а Зоя да са и възпалени и болящи ушите. Остави ги на изчакване без антибиотици, в сряда пак ще ги водя. Tired Сега взеха че трупясаха и двете, мир и спокойствие Mr. Green

# 515
При кърмене и интензивен спорт - отделя се млечна киселина от мускулите и потенциално в кърмата, която може да добие леко солен вкус; този ефект отшумява до 30 минути след края на спорта и важи за наистина интензивна тренировка с голямо натоварване, т.е. примерно час аеробика надали ще донесе такъв ефект.
Баааааааа, аз докато напиша, Атракция ме превари, трябва повече да следя темата  Laughing

# 516
Надина, ама не така, бъди човек и кажи примерно - това, това и това... Иначе е все едно си ми дала готварска книга и ми казваш, много е хубава, чети си... Laughing

Аз пробвах тоя режим с  мъжа ми. Спазвахме го може би 2 седмици - аз не много стриктно, той стриктно. Резултатът и при двама ни? -0 кг Mr. Green
Разочаровахме се. Не знаем какво не сме правили вярно... аз таях надежда с правилен режим на хранене да сваля едни 6-8 кила, които са ми в повече, но коледните празници ме стресираха и сега не смея да се претегля Laughing

Бебешондел, Атракция ти е казала Simple Smile Само не знам отведнъж да се опнеш 36 км, не е ли множко? Не се ли почва постепенно? А отчети, че тепърва ще свалиш някои и друго кило от самосебе си, все пак си прясна родилка, закъде бързаш Simple Smile

Аз само идейно се подготвям  Mr. Green А километрите няма да са на веднъж. Ще има почивка за кафе и леко хапване в Хасково ( на 18тия км.) и после обратно. Има и опция, ако не мога да се върна, взимам колата, която е при мъжа ми в Хасково  Mr. Green

# 517
Приемам 5 кг. Мятайте насам.
Храненето и аз реорганизирах - изхвърлих бисквити, кремчета и т.н. боклуци.
Заредихме хладилника с прясно изцедени сокове, зеленчуци, пълнозърнести спагети, макарони и орзо, киноа.
Загуба на близък за нас човек от рак ме накара да променя много неща в менюто ни.
...
Аз дето давах акъл за спенето, днес съм в шах. Вчера се събуди в 9.30 пм и заспа в 12ам, настоявайки АЗ да я НОСЯ. Без право на избор - тати - неееааааааааа, аз сядам - неееееееааа.
Накрая и аз - ааааааа... Tired
Някой да е пробвал метода "cry out"? Много съм зла вече.

# 518
Загуба на близък за нас човек от рак ме накара да променя много неща в менюто ни.
Веднага мога да дам пример, че това не влияе. Спортист човек, цял живот спорт, вегетарианец, не пуши, не пие и хоп: огромен тумор Sad Не се знае все още от какво се отключва рака.

# 519
Някой да е пробвал метода "cry out"? Много съм зла вече.
Не съм го пробвала, освен веднъж еднократно с каката... точно по същите причини като теб.
Съжалих. Никога не повторих, а и не бих, сега като знам колко е вредно за тях.

# 520
Категорично се знае: стрес - съчетан с лоша храна....Основно стрес..
За храните съм съгласна - моя племенница имаше рак на костите (хлапе на 5 години - беше тогава), доктора казал, че освен генетична несъвместимост между родителите, всички лоши храни и пълни с химии боклуци са допринесли за развитието....
Колко е вярно не знам, не ползвам готови храни и разни овкусители и "хитринки" за готвене...Много други неща обаче позволявам на семейството, гледам да е изключително рядко, но се случва...
Покрай форума се осведомявам за много вкусни неща, но в никакъв случай толкова полезни и се старая своевременно да ги изхвърлям от ежедневието на децата или нашето....

метода "cry out" с баткото съм пробвала - без да знам, че така се именува, но не видях ефект, освен върху моите нерви и купища угризения...има доволни обаче....

# 521
Категорично се знае: стрес - съчетан с лоша храна....Основно стрес..
Не съм съгласна Crossing Arms Има бебета с тумори хапващи мляко. Те от какво са стресирани? А това за генетичната несъвместимост ми звучи като опит за успокоение на родителите, не сте виновни вие, а гените ви. Sad Според мен все още не е доказана какво кара добрите клетки да станат изведнъж лоши, да започнат от работещи в полза на органзма, да го убиват, както да убиват и себе си. Няма ясно доказателство какво отключва рака, всичко до сега са догатки и предположения.

# 522
Каквото е писано. Зорлем няма да се бутам в пропастта.

Арлина и тя така.

Така се надявам това налагане да е временно, че няма на къде. Четох статия, че това може да доведе до нарушаване доверието в родителя (логично)...
Ще чета сега за Баховите есенции, -20 беше вчера през нощта, през деня е -6-7, но ще излиза хлапето му с хлапе.
Благодаря.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:31 от Niki1

# 523
Цитат
Каквото е писано. Зорлем няма да се бутам в пропастта.
Peace

Цитат
Категорично се знае:стрес
си е лично мое заключение базирано на много и различни интервюта дадени от много специалисти в областта....Включително и за съжаление на база познати получили страшната диагноза след отрицателно събитие в живота им.
Знам, че няма окончателен отговор, но то ако имаше - щеше да има и лечение...

Niki1: ако имаш желание, по темите за храните и рака потърси книгите на проф. Мермерски в нета, ако не с удоволствие мога да ти пратя....

# 524
  • София
Соник, ще тръгваш ли? А Никола на ясла ли?
Ще тръгвам, няма мърдане Crazy Никола ще е или на ясла, или с гледачка, очаквам тази седмица да се разбере дали ще се класира.

Диети не спазвам никви, едиствено под влияние на писанията във форума прекратих използването на Вегета, Маги и други такива хубавини. Одеве попаднах на една тема в готварския за вредните съдове за готвене, прочетох няколко поста и се отказах - то трябва да изхвърля всички тенджери и тигани и да си купя нови за хиляди пари Crazy Има разни случаи дето предпочитам информационното затъмнение Embarassed

Забравих вчера да ви се оплача какви круши купих вчера от "Европа" - гръцки, изглеждащи страхотно и с вкус на... нищо. Все едно са от пластмаса, никакъв аромат, егати Sick

Общи условия

Активация на акаунт