СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 722
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
д34, Hug !
Покахонтас, успех и на изпита и приятно изкарване в Лондон! Ще чакаме снимки  Hug !!!
Емир, мерси за инфото  Hug

Цвета, как е Миша?

Бубка, успешна сесия  Hug!

Аз приспах малкото на терасата и сега мисля малко да посърфирам из нета.
Ааа днес получихме подарък изненада от сестра ми, не можа да си дойде за празнците, после беше на очни, и затуй ни прати подаръка - жирафчето на Фишер прайс, Алекс много му се зарадва.
Аз навивам мъжо да и ходим на гости в събота, не сме ходили в новия и апартамент, дано го новия, малко софиянка да бъда  Rolling Eyes

Водата я давам на стайна Т, не топля.  Яденето от кухнята наобяд направо го давам, то е топличко, а вечер съвсем леко го топля.

# 586
  • София
pocahontas80 аз реших, че се притесняваш, че ще те изпитавт на друга кола...Кормувах на шкода, а ме изпитваха на жигула хе хе...такива коли нЕма вече... или в някой гори и паланки само са останали. Шкодата нещо се развали и   инструктура намери жигулата...Та инструктура си е длъжен да осигури кола, след като има насрочена дата за изпит...
Има и детски самбукус - в него има черен бъз и 2 вида ехинацея...и самбукус само с черен бъз..и двата са добри  Peace
Вчера и аз извеждах Ангел на терасата, докато КАти спеше, ама днеска ме мързи...ще си седи в къщи и ще си играе...
d34 в "часът на мама" в библиотеката на др.Михайлов има доста хомеопатични неща, с които се борят стафилококите...Ако ти се чете и вярваш в хомеопатията...
Водата - стайна Т, соковете ги вкарах в един шкаф вътре, че седяха отвън и си бяха студени...та и те на стайна Т. Ядене затоплям, защото и аз обичам да ям топла храна, та яденето не го давам на стайна Т, а малко по-топло.
Цвета какво стана с Миша...знам хомеопатични за диария и повърщане...то май и при двете боли корем...ама късно се вкл...Трябва да ги напиша в темата...

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 16:32 от EmiR

# 587
  • София; Дружбето
Цял ден спи и киселее. Сърди се, че гушкам Габи, а той само и налита. Дано утре е по-добре Praynig

# 588
Емир е сервирала какао + кексчета за следобедна закуска. Да си поправи грешката веднага. Тук е сутрин още  Laughing

Цвета, това ми прилича на стомашен вирус. Един ден е най- гадната част при нас. Само вода и то на малки глътки. Нищо друго не ми е помагало.

Бързо оздравяване. При нас трупа сняг, топи се после. Минусови Т, обаче детето го изкарват за половин час по улиците. По- добре спа тази нощ, да чукна на дърво.

# 589
  • София
Оправи се колата на инструктора, досега карах  Simple Smile
И тъй като като се прибрах Ана Мария пак беше с мокри дрехи заради памперса се ядосах и отидох да й купувам други, и този път в Кауфланд имаше от въпросните гащи, само че номер 5. Взех й от розовите и ще пробвам довечера, на пръв поглед не изглеждат толкова големи. Ще споделям утре сутрин  Simple Smile Дано да не ми се наложи да пера пак чувал  Whistling

# 590
Покахонтас, много е непрриятно това с памперсите. Ако вземеш по-малък номер, дали няма по-добре да обхващат бебо?
По едно време бях купила по-голям номер и Ванко също се будеше мокър.

# 591
Добро утро Мацки !!!!!!

Много спите нещо  Thinking

Ще пусна машината дано усетите аромата и се включите  Wink

# 592
  • София
Аз пък се чудя откъде ми замириса на кафе  Wink
Скокнали сме в  5,30, обаче компа, колкото пъти го вкл, толкова пъти Ангел го изключва...Сега го сложих пак да спи и такам...
Друго интересно няма... Grinning
Дописвам се...Надинасиропа  не е горичв, направо си е сладък, дори много сладък...не се разрежда

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 09:52 от EmiR

# 593
Добро утро!
Станахме, бързаме да направим закуска, мнооого сме гладни! Party
Нещо нета не е добре!

# 594
  • София
Добро утро и мерси за кафето!
И тази сутрин беше мокра  Confused , но този път само бодито...Явно няма спасение...Ще сменям и през нощта и това е  Rolling Eyes

# 595
Добро утро на всички   bouquet ние най-накрая май оздравяхме и яденето оправихме, пу пу. Незнам дали от този сироп дето го изписа педката за апетита или защото вече е добре, но си яде сериозно, дано така да задържи  Praynig Покахонтас много тъпо това с мокрите дрехи, а за Лондон хич не го мисли  Hug Аз толкова съм умряла от тъпотия, че въпреки много задължения, работа от вкъщи, училище, домакинска работа и детето, ме е налегнало доста лошо настроение. И като не стигат парите, мъжа ми имат проблеми във фирмата ама и той нищо не прави да смени работата, та нямаме пари и да идем някъде да се разнообразя. Та ще си седя тука и ще изкуквам докато не завърша тъпия университет, добре че поне е последна година  Tired Съжалявам, че почвам така от сутринта ама ми е много криво   Confused

# 596
  • София
Янче, разбирам те, и ние бяхме така миналата година, мъжът ми работеше, ама заплата получаваше все с 3 месеца назад...Затова отиде в Лондон...Ако знаеш колко усилия ми е струвало да го накарам да напусне тая тъпа работа...Сега сам казва, че не знае защо е чакал толкова...Ана старата му работа все още си чакат заплатите за август месец...

# 597
Ами и при нас явно е същия филм, само дето това вече 3 години е положението, е казвам ти, сигурно мазоли имам на езика от говорене, е не мога повече, да мърморя и непрекъснато да си развалям настроението за едно и също нещо. То явно трябва да фалират окончателно за да промени нещо, голям темерут е моя мъж, хич не обича промени и хич не обича да поема каквито и да е рискове. Ама такъв съм си го взела ще го търпя  Confused иначе не е лош човек, но много трудно се наема да промени нещо. Да минава и другия семестър и после защита и ще се махнем от тука и на карта не искам да я видя тази България  Sick

# 598
  • София; Дружбето
Дубрутру. Аз мечтая моя да го изритам в чужбина, ама той не ще Crazy Тук нито пари му дават като хората, нито има отношение между колегите и работодателя, което да си заслужава. Ама той и език не знае, та и това го спира
Миша днес е с 38,8 след панадол ooooh! Утре трябвало да се подобри. Дано е добре в неделя, че ако и рд-то го прекара в леглото ще се гръмна. И без това няма да каня гости, а само кръсницата ще идва

# 599
абе тези болести няма ли да минават вече! Дано на Миша и премине бързо. Аз мой в чужбина сам и да искам няма да го пратя, аз от тая му работа не мога да го преместя камо ли от държавата. Но като се запраместим всичките ще дойде, къде ще ходи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт