СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Честит Рожден Ден на Миша! Да е жива и здрава и все така сладка! И дано си хареса тортата  Mr. Green
Честит Рожден Ден и на пеменицата на Атракция! Много ме е яд, че не успях да направя и нейната торта, но 4 торти за 2 дни щяха да ми дойдат твърде много  Crazy

# 646
ЧРД на Миша!Да е жива и здрава,да расте весела и щастлива! Heart EyesЦвета  bouquet
Надина,Весита,благодаря за отговорите.Смених памперсите,мажа с цинков крем,но не го сърби....Така мисля,ще сменя сапуна,въпреки че отдавна се къпем с него.
Момичета,какви плодове ядат децата ви?Дани всичко ми отказва,не знам какво да му давам вече.
И един въпрос към тези,които дават АМ-сутрин давате ли закуска след млякото?Че Дани пие АМ към 9-9,30,ако дам и закуска(не знам кога),после в 12,30 дали ще яде?Давам плод към 10-10,30,но без кой знае какъв успех....
Имам и други въпроси,но  да не ставам нахална Wink
Да се допиша-тортата е страхотна! GrinningАко се заженя....Криска... Laughing

# 647
  • Испания и Стара Загора
Честит рожден ден на Миша!!

Андреа яде само  мандарини,ябълки,круши и грозде.Банани не обича,а и аз избягвам да й давам,защото винаги има слуз в акото след като е яла банан. newsm78
Памперси ползвам само Хъджис.Доволна съм от тях.С Алекс ползвах само Памперс.
За зъбите-мисля,че всичко е генетично. Peace

# 648
Преслав хапва грозде, банан, ябълка, мандарина, портокал, но в символични количества. Мнооооого рядко изяжда цял банан или цяла ябълка. Портокалите и мандарините някога ги яде с голяма охота, а друг път само ги мачка в ръцете си и става мазало. До обяд я караме главно на кърма и малко плодове, за да може около 12 ч.да си изяде основното ястие от кухнята и половината от десерта. Пробвала съм да давам друга закуска, но тогава пък на обяд отказва да се храни и нещата се объркват. После около 13,30 се приспиваме с кърмене, а надвечер към 18 ч му давам супата със сухар и сирене и останалия десерт. Вечер пак си цока за лека нощ, а и пред деня по колкото си пъти се сети.

# 649

Памперси ползвам само Хъджис.Доволна съм от тях.С Алекс ползвах само Памперс.

Ани, доколкото знам ти си в Испания, нали не си се върнала в БГ Simple Smile Сигурна съм, че разликата м/у онези Хъджис и тези тук е от земята до небето Heart Eyes

И ние не сме много по плодовете, но всеки ден му давам няколко об.бисквити, направени на каша с малко топла водичка и му настъргвам ябълка или някакъв друг плод, иначе не иска да яде плодове, но за сметка на това сокове (правя му вкъщи от ябълки, моркови и каквото има) пие по повече от 2 литра на денонощие, няма смогване ooooh!

# 650
  • София
Никола напоследък яде основно мандарини и банани, понякога портокал. Все се каня да му дам киви да пробва, ама постоянно попадам на зелени, които даже на мен са ми кисели Sick От време на време му давам по някое плодово пюре за разнообразие.

Сутрин вече не давам АМ, директно му правя закуска. АМ пие само вечер за приспиване по едно шише.

Навън е разкошотия Party Само дето гадинката заспа в количката докато пазарувах, вместо да потърчи в градинката ooooh!

# 651
  • София
Честит рожден ден на Миша!
Ана Мария яде всякакви плодове,най-много харесва сега мандарини и ябълки. Обича и банан,но не й давам много заради запека. Киви също обича, даже киселите плодове сякаш ги предпочита  LaughingСоник, давай му да пробва  Simple Smile
АМ пие като става, към 7-8ч, към 11ч й давам яйце или нещо друго като закуска и обядва обикновено като става след следобедния сън, към 13:30-14ч.
Относно зъбите, оня ден видях кафяво петно на един от зъбите й и реших, че е кариес и почнах да се интересувам за детски зъболекар, но вчера за моя изненада видях, че кафявото петно изчезнало, заедно с единия ъгъл на зъба  Shocked Явно не било кариес...Но не мога да се сещам къде се е ударила толкова силно, единствено преди две седмици някъде падна по лице (лазеше...не знам как можа така да падне Rolling Eyes )...но чак след две седмици да се вижда, че е цепнато и два дена след това да падне тази част от зъба...  newsm78 Пак ще я водя на зъболекар, само да намеря къде  Peace

# 652
  • До хладилника, който обичам
ЧРД, Миша! Жива, здрава, засмяна и пакостлива! Mr. Green

Леле, Криската, каква е тая разкошна торта! Завиждам неблагородно за уменията и търпението!

На западния фронт нищо ново Simple Smile гледам, сте писали по-назад за куклите-бебета. Ръкавичка много ги обича, от няколко месеца вече влачи на сестра си голямото бебе, целува го, гушка, говори му "Бебе, бебе!", радва им се много. За Коледа получи едно по-малко, че голямото я нервираше, че тежи и не става за носене, сега току го понесе нанякъде с възклицание "бебе! бебеее!"... От Редутските намаления поръчах на всяка по едно бебе-негърче, да се учат на толерантност Laughing на малката 30-сантиметрово, на голямата 38 см. Много мили изглеждат на картинка, дано и на живо са готини.

# 653
Здравейте и Честит рожден ден на миша! Hug

Криска тортата е направо страхотна! Дъщеря ми всеки ден ме кара да ги разглеждаме и ме моли за торта от теб за рождения и ден май месец. Thinking

Ние вече сме по-добре.Преди две седмици и аз незнам как но прокашлях един ден и на втория вече бях с бронхит.Цяла седмица не можех да мръдна.На третия ден дребното и то вдигна т. и щях да се гръмна #2gunfire
Слава богу вече сме добре ма да ви разкажа как се шашнах като отидох при педи да го види влизаме и тя защо е толкова жълт? newsm78 Веднага ни прати на иследвания да няма някоя жълтеница.Е оказа се че няма нищо.Според нея било от соковете от моркови.Пием готови сокове и не вярвах че има чак толкова моркови в тях,но засига сме ги спряли пък да видим.

# 654
Цвета, да е жива и здрава Миша, да изживее щастливо и безгрижно детство !!!

Ние ядем много плодове - ябълки, банани,мандарини, грозде. И сокове пие всякакви, каквото му сипя в чашката пие. Даже оня ден пий и боза .

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 15:10 от ivilda

# 655
ЧРД на Мишата! Да бъде много здрава, а всичко останало, което прави щастливо едно дете мисля, че си го има! Цвета,   bouquet
А тортата е прекрасна - браво Криска!

Аз сутрин давам на Ади 180мл.АМ и след това малко попара, за да може да обядва после, но и да си получи дозата масло и сирене все пак. Плодове му слагам в следобедната закуска каквито има за сезона. А преди обяд му правя сок от мандарини или портокал. Вчера с голямо задоволство си гризка от едно киви. Харесват му киселите плодове.
Имам въпрос - реимунизацията с Пентаксим поема ли се от здр.каса или пак ще си го купуваме?

# 656
  • Габрово
Честит рожден на Миша! Да е жива и здрава и оправна в живота Grinning

Ние направихме реимунизацията с пентаксим и педката каза, че имаме късмет, че точно са им отпуснали няколко ваксини. Този път крачето яко се наду и 3 дни правих компреси с риванол.
От плодовете Рая най обича комбинацията банан с киви пасирано.

Не успях да я отбия и с хомеопатичните и сега остава варианта 'cry out" или помоему с рев до откат Mr. Green
Що ми трябваше да се присмивам на тези, които кърмят и след годинката, като на каквото съм се чудила или заричала, че няма как да ми се случи все ме е застигало Crazy
На мен честно казано, не ми е неприятно кърменето и дори психически не съм напълно готова да се лиша от тази близост, но натиска от другите е голям и ми писна да ме карат да се чувствам ненормална Sad

# 657
Есим,знам че е по ЗК пентаксима.

# 658
  • София
Откъде намирате грозде по това време бре? При нас няма нито по магазините, нито по пазара newsm78

# 659
  • София; Дружбето
Искам да кажа, че тортата е не само красива, но и невероятно вкусна Grinning Миша и Габи се сдобиха с аквадудъл и вече са мокри Crazy
Плодове не ядът и двамата, само банани от време на време, нищо другоо не искат. Но аз съм била същата и сега не долюбвам, та няма да ги насилвам

Общи условия

Активация на акаунт