СЕПТЕМВРИ - тема 33 - Коледна

• 25 693
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Атракция и аз много обичам така да се контузвам - арника момиче, арника  Laughing
Daaa, помислих си го по път и го забравих тутакси. Сега ще, мерси  Peace

И аз съм така с прахосмукачката  Crazy

# 676
  • София
Добро утро мацки!
Чистя през ден с прахосмукачката...кардинално си реших проблема... Mr. Green И аз по едно време се престаравах, ама не се издържа...Давам да се рони, преди да пусна прохосмукачка, през останалото време начупвам на малки парченца нещата, така със сигурност го напъхва цялото в устата си и такам.....Приех, че поне още 1 година ще е по-мръсно и разхвърляно в къщи...Та предпочитам да си поиграя с децата, вместо да прахосмуча непрекъснато...Бате не мрънка, но пък майка като дойде непрекъснато ми прави забележка...Не й се връзвам, това си е моето решение...Повече от половината играчки съм прибрала, остана само новите от КОледа и пак непрекъснато ги разхвърлят...На ден незнам по колко пъти ги прибирам, но явно на Ангел му харесва навсякъде да има разхърляни играчки...Щом прибера, на мига всичко пак е разхърляно...
Днеска нямаме ли си именници?

# 677
  • София; Дружбето
Чистя през 3-4 дена, хич не се престаравам. На който му изглежда мръсно веднага ще му дам да изчисти Mr. Green Майка ми от както я оставих веднъж с двамата за половин ден престана да и прави впечатление  мръсно ли е или не Blush
Честито на именниците, ако има такива Grinning

# 678
  • София
С прахосмукачката чистя веднъж седмично, през останалото време минавам с метла по няколко пъти на ден. Никола го е страх от прахосмукачката и като сме само двамата не мога да я пусна Crazy Из къщи не давам да се ядат бисквити и други ронещи се неща, само по някоя солета от време на време.
Прахосмукачката робот и на мен ми е мечта, ама като им разгледах сайта и видях колко струва, се отказах Crazy

# 679
  • До хладилника, който обичам
Аз да ви се оплача, че ми омръзна вече да чистя, прахосмукачката се е сраснала с мен и и а мраза, тъкмо измета и някоя солета или части от суха паста изникната от някъде, ще откача е меко казано...Вчера ММ фуча половин час с машината из в къщи и днес вече 2 пъти съм я пускала...Да...знам, че вината си е моя, че давам на Бобиндата някакви си неща трошащи и цапащи за ядене, ама пък ми писна...
Идея за малко портативно нещо, дето да си го закача на врата и да си е непрекъснато с мен  Thinking
Взех електрическа подочистачка, зареждаща се Simple Smile Даже две взех, че с първата каката не можеше да чисти сама, а това ми беше идея. Сега първата стои подпряна, а с втората, която е по-лека и малка (но и батерията й пада по-бързо) чистим точно ей такива неща - трохи, дребни боклуци... не става за истинско чистене, но примерно да се обере пода след хранене или ако се нарони нещо - е чудесна. За полу-чистота, един вид  Mr. Green
Аз няма да пиша колко често пускам прахосмукачка, да не ме разнасяте после  Mr. Green

# 680
я, пусни линкче....
към нещо такова съм се ориентирала http://www.technomarket.bg/products/09081792/rowenta-ac-232001

# 681
Веднага променете погледа си над нещата!  Crossing Arms
Пускам прахосмукачка всеки ден, понякога по два пъти, но съм възприела това, като начин да изгоря още малко калории. Даже понякога се усещам, че адски "настървено" я размахвам из къщи.  По същия начин действам и на разходките. Преди обичах да изляза, да бутам, Пламен да заспи, а аз да седна с вестник, кафе и цигара на пейка или на кафе. А сега с Борис, бутам докато заспи и започвам да търся нагорнища по които да се катеря и да ускорявам крачка, докато не остана без дъх. Горя калории! Simple Smile
Хората пари дават на фитнес да ходят. От три дни съм даже на диета и съм още по злобна с домакинската работа и оф-роуд разходките! Wink
Ми тъй де...
Всичко си е до нагласа. Simple Smile

Валка, не се давай. Хич не ща да отварям дума по този въпрос, че бях и в двете крайности и чак ме е срам от едната, но не се давай! Simple Smile

# 682
я, пусни линкче....
към нещо такова съм се ориентирала http://www.technomarket.bg/products/09081792/rowenta-ac-232001

Аз пред време си бях купила от метро подобна за 15лв Simple Smile

Вчера си купих яке и се депресирах. Размер xxl Sad

За чистенето мисля да се въздаржа като Бу Wink

# 683
  • До хладилника, който обичам
я, пусни линкче....
Това много ситно бре, как ще чистиш пода с него? Аз имам такива:

и такова

С дълга дръжка - няма да се навеждам, я.
Второто се продава във ВС Телешоп, гледам, въпреки че аз моето взех от Ибей.

# 684
не се бях замислила, че ще се гъзурча, щото е малко и само това ме впечатли  Thinking

# 685
  • Испания и Стара Загора
не се бях замислила, че ще се гъзурча, щото е малко и само това ме впечатли  Thinking
Имаме я същата,но я ползваме да чистим колата.За в къщи е много малка. Peace

# 686
  • София
Привет!С прахосмукачка чистя 2-3 пъти в седмицата, въпреки че Мартин иска постоянно да я вади и да я пуска, върви след мен и вика буу-буу. Плодове не обича много-само банан, рядко портокал и мандарина, като пюрета-яде.Сутрин закуската му е комбинирана - АМ и попара/или кус-кус, а днес му дадох домашна баница/.Мисля да пробвам и някаква филия, но не знам каква newsm78.
sOnic, Мартин също го беше страх от прахосмукачката, но постепенно се преборихме с това и сега сме в другата крайност.

# 687
  • София
Със закъснение: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИША!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА  ИМА ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!  bouquet

# 688
maysk, след като си дала домашна баница, може да предложиш запечена филия със сирене и яйце. Отделно лично аз предлагам филия с топено сирене - има голям избор, давам и детски пастет (колко е детски е друга работа, успокоявам се като купувам от по-добрите марки). Ако си давала вече някакви колбаси - може и с масло и шунка или някакво филе, кашкавал. Не съм пробвала все още със сладко някакво, ама си признавам, че няма и да пробвам, просто аз не ям и затова  Crazy

# 689
Здравейте!
Завъртя ме шайбата на работния ден и вече се чувствам сдухана... А е минала само седмица, лелееее...
Алекс още се приспособява към яслата, продължава да реве, милия,само като минам рез портата в оградата и вече е ревнал... Лелите отдалеч го познават...
За закуска стават всякакви видове филийки, сандвичи, попара, кус-кус/макарони. Мойто не отказва нищо, пу-пу. Сега проблемът ми е вечерята, че аз не готвя всеки ден, отделно не си падаме много по манджите и ми е трудно... Ще взема да правя по една тенджера супа в неделя и да затварям в бурканчета, да си имаме дозички за всеки ден... Плодове яде главно банани и ябълки. Мандарините само ги мачка и олепква навсякъде. Троши всичко, вече не ми пука. Прахосмукам по веднъж на ден, обикновено преди да взема Невена от ДГ. Оставям го цял ден да твори мазалото, играчки са навсякъде, въпреки че прибрах повечето и оставих само най-новите 2-3. Сега най-любими са конструктура и дървените фигурки за подреждане/нанизване. Отварям скоба, че сега сигурно ще прахосмукам веднъж седмично... ще видим...
Вкъщи най-накрая оправиха нета, т.е. подновиха откраднатите кабели. Ще пиша повече от вкъщи, че сега съм на работа...

Общи условия

Активация на акаунт