Кухните - 35 тема

• 79 050
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, фирмата която ще ми прави кухнята ми дава цена 3700 за корпус пдч на егер и вратички пдч или за мдф фолио (еднаква цена и за двата вида вратички) с включени механизми, но обикновени. Кухнята е с размери 350 на 180см.
Нормална ли е тази цена?

Извинявам се, искам да попитам 3,50 дължина и 1,80 височина нали?
Не разбирам много от материалите, за които си писала, но си мисля, че може да намериш и за по- малко.
не, 350+180см дължина

# 106
И моята бъдеща кухня, ще е около 5 м. Попитах в един мебелен магазин колко е приблизително цената на метър обикновено ПДЧ на една мостра- 500 лв. Така, че лично за себе си ще търся цена най- много до 3 000 лв, долу пдч, горе лак пдч.

# 107
Аз съм пуснала запитване до няколко фирми за кухня 330 на 180 см, като за горен ред шкафове искам 2 реда (35+60 см, почти до тавана). Имам един отговор засега: масив - 3900 с отстъпката; постформинг - 3122 с отст и МДФ - 3229 с отст. Предполагам с обикновен обков. Чакам още отговори, за да сравня цените. Това без плот.

# 108
Аз съм пуснала запитване до няколко фирми за кухня 330 на 180 см, като за горен ред шкафове искам 2 реда (35+60 см, почти до тавана). Имам един отговор засега: масив - 3900 с отстъпката; постформинг - 3122 с отст и МДФ - 3229 с отст. Предполагам с обикновен обков. Чакам още отговори, за да сравня цените. Това без плот.
можеш ли да ми кажеш коя фирма ти е дала цени, че цената на масив е много примамлива. може и на лични

# 109
  • sofia
можеш ли да ми кажеш коя фирма ти е дала цени, че цената на масив е много примамлива. може и на лични

И аз се интересувам от фирмата!  bouquet

# 110
Едва ли откривам Америка,но мисля,че не само цените трябва да се гледат.Гледайте например с какъв кант се правят шкафовете.Обезателно искайте 2 мм. Не 1,както обикновено се правят.И какво значи-обикновен обков.Турски?  Все имате познати,които са се обзавеждали преди вас.Взех инфо от приятелка,която има обзавеждане в течение на няколко години от 3 фирми.Е-едната се оказа "бетон".Няма повреди,няма увиснали врати на шкафове,няма отлепени кантове просто няма забележки до момента. И за срокове и за отзивчивост.Е,като тръгнах да поръчвам някои неща директно отидох там,без да правя сравнение на цени.Не,че имам излишни пари за пилеене.Ако бях разучила пазара,можеше и да спестя някой лев,но просто понякога по-скъпото излиза по-евтино.Нали знаете-"Не съм толкова богат,за да купувам евтино".

# 111
Димат Омега е фирмата, имат и сайт - хареса ми сайта и пуснах запитване Peace За Масив се има предвид, че вратите са от масив, нали Wink Другото е корпус, който не е от масив. И аз по принцип натам се насочвам, обаче ме притеснява, че дървото се отпуска от специфичния микроклимат в съответната къща и често вратичките провисват Confused
Но аз още съм в началото, събирам информация, оферти.. още не съм ходила на място.

# 112
Димат Омега е фирмата, имат и сайт - хареса ми сайта и пуснах запитване Peace За Масив се има предвид, че вратите са от масив, нали Wink Другото е корпус, който не е от масив. И аз по принцип натам се насочвам, обаче ме притеснява, че дървото се отпуска от специфичния микроклимат в съответната къща и често вратичките провисват Confused
Но аз още съм в началото, събирам информация, оферти.. още не съм ходила на място.
мерси много!
аз тъкмо днес сутринта им пуснах запитване, дано да ми отговорят скоро

# 113
  • Някъде на път....
...............За Масив се има предвид, че вратите са от масив, нали Wink Другото е корпус, който не е от масив. ..........
Аз също предполагам, че само вратичките са масивни. Корпуса е от ПДЧ.
Подобно изпълнение (корпус ПДЧ + масивни вратички)  можеш да видиш ТУК - снимки 4, 11, 12, 15, 28, 41, 78, 84.

Успех с кухнята!
И... чакаме снимки!  Peace

# 114
...............За Масив се има предвид, че вратите са от масив, нали Wink Другото е корпус, който не е от масив. ..........
Аз също предполагам, че само вратичките са масивни. Корпуса е от ПДЧ.
Подобно изпълнение (корпус ПДЧ + масивни вратички)  можеш да видиш ТУК - снимки 4, 11, 12, 15, 28, 41, 78, 84.

Успех с кухнята!
И... чакаме снимки!  Peace
Мерси, аз обаче още не съм съвсем сигурна, че ще е масив. Кухнята трябва да е светла, но не бяла. В никакъв случай тъмен масив или прекалено орнаментиран. Примерно от твоя линк 23/24 ми харесва, може би 60-63 и 76/77. Иначе аз функционалността на шкафовете съм я измислила, даже със запитването изпращам моя схема за по-лесна комуникация по мейла Laughing Аз "мебелни идеи" мога да давам, първата ми кухня е П-образна, две от страните й са свободно стоящи и заема около 2,10 на 1,80 Crazy Laughing

# 115
  • Варна
Отдавна се обзаведохме, но тъй като нямах нет вкъщи нямаше как да си покажа и кухнята.

Не всичко ми харесва, но свикнах вече (а първите месеци не можех да я гледам, бях като болна) Mr. Green

http://kisa.snimka.bg/other/razni.49153.21968046

# 116
Микровълновата не ти ли е неудобна там?

# 117
Киса, кухнята ти е семпла но и практична.Единствено ако бяха облицовали коминското тяло с пдч от корпуса в часта на горните шкафове и бяха избегнали винтовете на облицовката изработена от гръбчето (пак на комина) щеше да е почти идеална  thumbsup

# 118
Моята кухня ще е дълга 3500м , долните шкафове са  90 см високи и горните половината на 90 ,а някои на 75см.   предложиха ми цена 1500 за ПДЧ егер с блум панти. Какво ще кажете за Рустика ,   който ще ми излезе около 2200лв.  кое да избера?  Ще видя тези дни и др. оферти , проблема ми е че плота трябва да е 65см широк за да скрия с врата пералнята. Ако знаете фирми работещи на прилични цени с естествен материал за вратички МОЛЯ ПИШЕТЕ.

# 119
  • София
Отдавна се обзаведохме, но тъй като нямах нет вкъщи нямаше как да си покажа и кухнята.

Не всичко ми харесва, но свикнах вече (а първите месеци не можех да я гледам, бях като болна) Mr. Green

http://kisa.snimka.bg/other/razni.49153.21968046
Защо не можеше да я гледаш?
Не намирам нищо фатално.
Само се чудя, защо имаш толкова контакти на лявата стена  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт