Кухните - 35 тема

• 79 184
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Този смесител е доста добро решение  Peace
Като искаш ръчката да ти е от другата страна, просто го завъртете на обратно при монтажа.
Нашите от няколко месеца са него и майка ми е много доволна. При тях мивката се пада под прозорец и навеждането на чучура е супер.
мен не ме притеснява 4е е отдясно, там ще ми е най-удобно, а това че за да го пусна трябва да дръпна ръчката настрани, вместо нагоре

# 406
  • Пловдив
 Mr. Green Ами аз като я ползвам рядко и ми е странно, но предполагам се свиква с положението  Peace

# 407
Така, проекта пак беше тотално променен, по-късно ще сложа снимки. А това ПДЧ за цокъл ще издържи ли на миенето и мокрото около мивката. Да не цъфне като майска роза след някой месец. Гледам по сайтовете, че има и ПВЦ цокъл.. и алуминиев. Но явно повечето фирми не са и чували...

Не само че са чували фирмите за алуминиев и пвц цокъл, а даже ги и използват................
Любо, гледам, че си информиран доста и да те питам дали знаеш от къде в Пловдив може да се купи цокъл. Трябва ни такъв от 12 мм.

За Пловдив не зная но пък страната не е кой знае колко голяма......
http://kolosbg.com/prod.php?id=85

Мисля че можеш да си закупиш такъв чрез наложен платеж към магазина и кориерска фирма за транспорт до дома или желанате дестинация Wink

# 408
Любо, мерси  bouquet.

# 409
  • Ямбол
Даа, много жалко, тъкмо си мислих, че вече избрах. Айде тази вечер ще снимам и моята кухня, която е почти готова

С подобен дизайн има на Грьое в Практикер, но цената беше над 300 лв. Освен това ми казаха(непотвърдено, не можах да открия никаква информация в нета), че Грьое е китайския вариант на ХансаГрьое и се отказах да си правя експерименти.  Моят е този http://www.evroset.bg/tetras.htm. На живо изглежда много по-добре. В кухнята на Гери е също такъв.
И моят е такъв. Аз съм доволна.
В Синтор има подобен 100лв. по-евтин.

Този е мног хубав,но е 350 лв.
Ето и моето кухне, още не е в употреба и е малко мръсничко, но да не забелязвате.

http://kiordanova.snimka.bg/?album;aid=565305;pid=22157950

# 410
  • София
Аз го купих за 376лв. - 5%
Виж тези http://www.sintor.net/products.php?catID=2&prodID=43&seriaID=69
Кухнята е екстра, интересна е, харесва ми.
Незнам, защо те притеснява цената на смесителя?

# 411

Ние взехме 10% намаление чрез фирмата за мебелите ни. Освен това мивката ми беше супер намалена Силгранит за под плот от 975 лв. на 585 лв. Та затова си позволих по-скъпи дозатори.

Искам да ви посъветвам да питате фирмите ви за мебели дали могат да ви осигурят отстъпки. Ние така направихме... За уредите ми AEG и Electrolux взеха 8 % отстъпка от цената на Технополис. За Горение и Евролукс - 10%. За техническия ми камък - 10%.

# 412
  • Ямбол
geryger супер са ти предложенията, харесах доста модели а за цената не, че ме притеснява, просто си мислех, че до към 250лв ще дам за смесител (то ако питаш мене и 500 ще дам ама с мъжа ми нещо не сме на едно мнение).

# 413
  • София

Ние взехме 10% намаление чрез фирмата за мебелите ни. Освен това мивката ми беше супер намалена Силгранит за под плот от 975 лв. на 585 лв. Та затова си позволих по-скъпи дозатори.

Искам да ви посъветвам да питате фирмите ви за мебели дали могат да ви осигурят отстъпки. Ние така направихме... За уредите ми AEG и Electrolux взеха 8 % отстъпка от цената на Технополис. За Горение и Евролукс - 10%. За техническия ми камък - 10%.
Фирмата, която на мен ми прави кухнята, ми даваше по-ниски ТО отколкото, аз си договарях. Явно искаха от това да печелят, но пък от Фабер си взех -10%. От Сименс и Бош - 5%. Общо взерто се пазарих с всички.

# 414
  • Някъде на път....
..............Ето и моето кухне, още не е в употреба и е малко мръсничко, но да не забелязвате.

http://kiordanova.snimka.bg/?album;aid=565305;pid=22157950
Много е хубава!  Peace
Със здраве да си я ползваш!  Hug

# 415
Geri аз съм сигурна, че са си запазили 2-3 % за себе си, но нямам нищо против след като ми дават по-големи от обичайните отстъпки. Ходихме в Технополис и там казаха 5% и нищо повече. В Бланко - 5%. Горение - също 5%. Закамъка - нищо. Така, че всичко мина през мебелната фирма.

# 416
  • София
Съгласна съм с тебе. Ral_p
Особено, тези с камъка, няма да казван какви са. Аз обаче ги изклатих, така да се каже СЦ.
Отивам за оферта по време на Стройкото - пролет, защото имат -10% - 3200лв.
Да, но на мен ще ми е нужен камъка след 3 месеца. Искат 50% капаро, за да важи ТО - довиждане.
Но сменям проекта и камъка става с 60см. повече плот и гръб.
Но аз знам, че те са много хитри и си пазят офертите. След 3 месеца пускам запитване от името на мъжа ми до СЦ и СКВ. На СКВ офератата по-ниска, но с -5 %ТО. На СЦ за повече камък ми дават цена 3280.00лв.Обаждам се СЦ и им казвам имам оферта и от СКВ и ми дават 5%, Вие ще ми дадете ли? Те почнаха да заекват, но ми дадоха. И в крайна сметка получих повече камък за по-ниска цена, от тази на промоцията. Нали се сещате, че промоцията, е била надувация.
После бяха разпечатали и двете оферти и се чудеха, как така цените са такива.

krastavichka аз ги видях, и живо, и ги харесах смесителите на Синтор, и много приятели си взеха, но аз реших да заложа на традицията. Викам си за 100лв. да се ядосвам. Но хората си купуват и не съм чула да се оплаче някой.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 17:11 от geryger

# 417
Момичета, може ли да ме светнете каква е разликата между обикновените лампи и лунички и тези на Лед? Сигурно ми е много глупав въпроса, но сега тепърва ще се занимавам с лампи и гледам, че във форума много ги спрягат тези на Лед.

Днес питах във фирмата за кухнята дали могат да ми монтират вградени лампи под горните шкафове, но казаха, че не монтирали.
Какъв друг вариант има за лампи под горните шкафове?

А какво ще кажете за козирка горе и за лунички на нея?

# 418
А какво ще кажете за козирка горе и за лунички на нея?
На мен ми харесва и направих такава козирка. Преди няколко месеца имаше мнения тук от момичетата, които се занимават професионално, че били демоде козирките. Но на мен ми е уютно така - често вечер оставям само тях да светят и ми е много приятно. Под шкафовете не са ми вградени, а от тези триъгълните. Ето така.

# 419
  • Пловдив
Трябва да избера каква мивка да ми се отлее с плота  Blush Единия вариант е като тази, която ползвам сега - 20см дълбочина или по-голяма и по-дълбока - 25см.
Като цяло, ми се иска мивката да е възможно най-голямата, но ми е странна дълбочината над 20 см  newsm78

Някой има ли толкова дълбока мивка да сподели, ако има и снимки как седи монтирана...  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт