Кухните - 35 тема

• 79 215
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Намесвам се с един въпрос и аз  Embarassed
Сигурна съм, че тук някъде четох за абсорбаторите, но в момента не намирам, това което ми трябва.
Въпросът ми е - за кухненски бок /отделен от хола с врата/ , който ще е с размери  грубо 2/2м какъв ширм трябва да взема?
Спомням си, че е свързан с кубатурата на стаята, ама дали защото е много малък бокса, хич не ми излизат сметките.

Умножаваш 2х2 (площта на стаята) и после полученото умножаваш по височината на помещението. Крайният резултат умножаваш по 10. Например, ако боксът е с височина 2.60м, става 2х2х2.6х10 = 104. Значи е добре да търсиш абсорбатор, който да е с не по -малък капацитет от 104 m3/h. Това значи, че за 1 час абсорбаторът ще може да "обърне" въздуха 10 пъти. Peace

Сайлънс, много ти благодаря   bouquet аз съм забравила, че се умножава по 10, за това не ми излизаха сметките  Embarassed

# 481
Дайте малко информация за този полимермрамор  Praynig
Драска ли се лесно? Лесно ли се поддържа?...

# 482
Здравейте,моята кухня стана най-после след хиляди премеждия.Стана както исках и съм доволна,ето я:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/69/69#photo=1

А аз искам да те питам точно ей този вид плочки на пода лесно ли се поддържат?

# 483
  • София
Плочките са гранитогрес.Много красиви,блестящи,огледални,но ...всяко косъмче личи,чистя по 5 пъти на ден най-малко,иначе с гъба и препарат за теракот минавам.По принцип в ''Баумакс" ми казаха,че има специален препарат/25лв./за гранитогрес,който предпазвал нещо си,ама не сме го купили.

# 484
Така си и знаех! А като чистиш и после засъхне,не остават ли следи от препарата? Като замазано почти или ти си налучкала препарата? Няма спор - красиви са,мечтая за такива,но много ме е яд като си личи че е минавано с препарат,който замазва...  Peace

# 485
Тук дали има някой, който е обзавеждал отделен, малък, кухненски бокс  Rolling Eyes
Изобщо никак не си го представям, а не намирам снимки  Tired

# 486
  • София
аз питах за този полимермрамор в темата за баните, а то и тук се заформили такива въпроси  Grinning

и аз искам да знам , дали такава мивка с плот е удачна за кухня  Thinking

видях на живо в обществена сграда в баните мивките, да ви кажа много ми харесаха ...
но все пак това беше първо впечатление, изглежда ми добре като за баня - лесно се мие, момичетата споделиха че нямат проблеми с баните ...
излиза доста евтино (сравнявам го с цената за техническия камък, който имам като оферта за кухнята - за плот на едната страна 160см и на другата 120см- цената ще е около 1700 - 1900 лева

# 487
  • София
кокоми-не личи,ако съм изстискала хубаво гъбата и натискам повече.Какво да ти кажа..не съжалявам,много са красиви иначе. Peace

# 488
  • Пловдив
Дайте малко информация за този полимермрамор  Praynig
Драска ли се лесно? Лесно ли се поддържа?...
Аз от 5 години съм с такъв. С времето е потъмнял малко. Драска се ако решеш без дъска и натискаш по-силно. Но тези резки, които съм изпуснала някак се заличават, не ги виждам. Сигурно ако търся детайлно... ще ги открия. Откакто планирам нова кухня, нещо съм станала джаста праста и не  внимава много. Та открих две дупчици около мивката като от изпуснато нещо твърдо. Обаче не съм ги видяла в момента на белята. А иначе доста си изпускам, а до сега не е имало повреди...
С препарати... само с един за котлен камък стана беля, но с Доместос няма проблеми.

# 489
Благодаря много.
На мен попринцип ми трябва малък плот (мивката с плота около 1,20м.), т.е. плота ми трябва само за отцедника. На него няма да режа, нищо няма да правя.

# 490
  • Русе
Тук дали има някой, който е обзавеждал отделен, малък, кухненски бокс  Rolling Eyes
Изобщо никак не си го представям, а не намирам снимки  Tired

Има. При мен се получи това http://limenab.snimka.bg/daily/kuhnia.497261.18500536.

# 491
това е моя кухненски бокс

http://media.snimka.bg/2512/011279862-big.jpg?r=0

# 492
Лимена, какъв е цветът на долните шкафове? Виждам, че си от Русе. В коя фирма поръчва кухнята и доволна ли си?

geryger,
 благодаря ти за линка. Много хубави идеи има.

# 493

Zllate, по напред в темата имаше въпроси относно кухненските вратички от MDF-фолио.Мисля че ще е полезно за читателите на форума да споделиш доволна ли си от качеството, визията и поддръжката им при положение че ти си ползвател на такива Wink

# 494
Явно съм пропуснала въпроса.
Изключително съм доволна от постформинг вратичките, при тях не е нужно кантиране(съответно няма разлепени кантове), почистват се изключително лесно дори само с влажен парцал. Не изискван никаква по специална поддръжка и чудесно имитират масив.
Ползвам кухнята вече 6 год., нямам никакви забележки.

Общи условия

Активация на акаунт