Кухните - 35 тема

• 79 223
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте,моята кухня стана най-после след хиляди премеждия.Стана както исках и съм доволна,ето я:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/69/69#photo=1

Остана да купим по-малка маса и столчета.Бихте ли ми препоръчали място,където продават по-модерни кухненски мебели?Нещо лъскаво,стъклено или от хубава пластмаса...

# 466
Момичета, притежателки на кухни с плот Артууд - имате ли проблеми с този плот? Моят вече е подпухнал на едно място, а на друго се обели Sad. Уж немски, уж качествен, а какво излезе #2gunfire. Не знам и дали това се покрива от гаранцията на фирмата правила кухнята.

# 467
  • София
Съжалявам,че така ти се е получило.Ние затова решихме плота да ни е от гранит-вечно е и красиво.Защо не се обадиш направо във фирмата?

# 468
Момичета, в голяма чуденка съм и имам нужда от идеи. Поръчах кухнята с горни шкафове бял гланц,а долни венге. Също и холната маса и шкафа под телевизора пак са в бял гланц и венге. Все още имам възможност да сменя цветовете и се чудя дали вместо венгето да не избера нещо по-светло, което да си пасва с ламината. Гранитогресът пред кухнята ще е бял гланц, така че белите шкафове искам да останат. Венгето ме притеснява да не направи помещението твърде тъмно и студено, защото стаята не е южна.

Колко цвята понася такова помещение според вас? Добре ли е 3 цвята и 1 за акцент-бял гланц, венге, по-светло дърво. Например да направим кухнята бял гланц с някакво по-светло дърво, пасващо с ламината, дивана да е светло бежов, холните мебели да са пак бял гланц и по-светлото дърво, а вратата и голямата маса в кухнята да са венге.
Ето долу-горе какво представлява ламиината.

# 469
Иначе фирмата е в Пловдив, не знам дали би ти свършила работа
Бях се свързала с тях и казаха, че прават доставки извън Пловдив, освен това после ги намерих и в Алати. Така че има възможност за поръчка от тях. Цената също ми хареса. Само дето още сме на етап планиране... Но пък така имах възможност да видя доста неща и доста неща промених като идеи. Пък и на пазара все излизат разни нововъведения, които улесняват домакинята...

А другата ми служи вярно  Mr. Green нямам оплаквания. Просто за разнообразие, а и много искам да имам широка мивка...
И аз съм така - бих си запазила старата мивка, но тази идея за мивка в плота ми допада повече, освен това е по-голяма, а аз все я пълня догоре Simple Smile)...
Сигурно назад в темата или в предишните съм пропуснала тази информация, а много ми е нужно да разбера коя фирма в Пловдив бихте препоръчали, за да ми отлее плот и мивка в едно, вчера проверих във Фат, все още нямат такава възможност.

# 470
  • София
Момичета, в голяма чуденка съм и имам нужда от идеи. Поръчах кухнята с горни шкафове бял гланц,а долни венге. Също и холната маса и шкафа под телевизора пак са в бял гланц и венге. Все още имам възможност да сменя цветовете и се чудя дали вместо венгето да не избера нещо по-светло, което да си пасва с ламината. Гранитогресът пред кухнята ще е бял гланц, така че белите шкафове искам да останат. Венгето ме притеснява да не направи помещението твърде тъмно и студено, защото стаята не е южна.

Колко цвята понася такова помещение според вас? Добре ли е 3 цвята и 1 за акцент-бял гланц, венге, по-светло дърво. Например да направим кухнята бял гланц с някакво по-светло дърво, пасващо с ламината, дивана да е светло бежов, холните мебели да са пак бял гланц и по-светлото дърво, а вратата и голямата маса в кухнята да са венге.
Ето долу-горе какво представлява ламиината.

Виж това. http://www.selamore.com/?id_category=4&id_sub=20
Според мен ще подхожда на ламината и ще отваря повече от венгето.

# 471
  • Пловдив
...
Сигурно назад в темата или в предишните съм пропуснала тази информация, а много ми е нужно да разбера коя фирма в Пловдив бихте препоръчали, за да ми отлее плот и мивка в едно, вчера проверих във Фат, все още нямат такава възможност.
Конкретно за тази фирма ставаше дума http://vrv.dir.bg/products-1.html
Старата ми кухня пак е със лят плот и мивка от тях.
Ще потърся снимка някъде като новичка  Mr. Green че сега съм затрупала всичко  Blush
http://prikachi.com/images/960/2901960j.jpg

# 472
  • София
benitta  и плота и мивката са ти ляти така ли? Дори незнаех, че съществува п одобна опция. Колко горе долу излиза това?
Защото както споменах съм бясна за гранитният ми плот, като нищо след една година ще го сменя....

# 473
...
Конкретно за тази фирма ставаше дума http://vrv.dir.bg/products-1.html
Старата ми кухня пак е със лят плот и мивка от тях.
Ще потърся снимка някъде като новичка  Mr. Green че сега съм затрупала всичко  Blush
http://prikachi.com/images/960/2901960j.jpg
benitta, сърдечно благодаря за информацията и снимката. Би ли ми казала от какъв материал са плота и мивката? Разбрах - полимермрамор. Хубаво са казали хората, първо чети, после питай!
Разгледах им сайта, малко е странен, надявам се на живо нещата да изглеждат добре. А плотовете се изливат според размера на клиента, или са стандартни? И как са като цена, ориентировъчно, имат някакъв файл с цени, но не се ориентирах.

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 16:04 от Емстерс

# 474
Каква е цената на гранитните плотове горе долу?

# 475
  • Пловдив
Аила, на старата кухня, плота ни е подарък от баща ми. Така и не разбрах каква е била общата сума на всичко, защото мнооого бързахме да се се нанесем  Mr. Green Сега още нямам инфо. Ще питам и ще пиша.
Иначе да, мивката е отлята в плота, а в ъгъла са слепени с другия плот.

# 476
Сега им звъннах, излят плот с мивка на 1.20 дължина - 350 лева. Никак не е лоша офертата, ще ги посетя следващата седмица Peace
benitta,  Hug

# 477
  • София
  Ауу вече страшно ме е яд за моя боклук честно казано... Мерси за информацията.

# 478
  • Ямбол
Цитат

sapfir...................
Може да пробваш да начертаеш нещо на ръка, и малко от малко триизмерно.Имай в предвид че чекмеджета под мивката.....не е много удачно да има  Simple Smile

Ох, знам аз , че така на нищо не мяза, ама просто това триизмерното нещо не ми се получава-не ми се отдава и това е.Все пак ще се опитам пак.Относно чекмеджетата под мивката-взела съм идеята от италиански кухни.Просто горното чекмедже се изрязва където ще е сифона, ползва се астаналото пространство.Не виждам какъв е проблема

и моята кухня е с чекмедже под мивката и то едно голямо, но е имитация на две, защото според, човека, който ми прави кухнята се разваля линията ако има шкаф. Сега като го гледам пред мене е супер не функционален и предпочитам да да ми се развали линията отколкото да не ми е удобрен, но при мен са по-различни нещата, защото самото чекмедже е тежко и ако трябва да ми е там кошчето няма да ми е удобно.

# 479
  • София
benitta  и плота и мивката са ти ляти така ли? Дори незнаех, че съществува п одобна опция. Колко горе долу излиза това?
Защото както споменах съм бясна за гранитният ми плот, като нищо след една година ще го сменя....
Защо си недоволна от гранитния си плот?
Цената при човека,при който правехме беше около 120лв. на квадрат.Но има и фира,която се плаща,подлепки,транспорт и монтаж са отделно.

Общи условия

Активация на акаунт