Кухните - 35 тема

• 78 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде на път....
.......... Малко ще е от външната врата в кухнята ама какво да правиш  Mr. Green
О, много жилища са с такова разположение напоследък - при новото строителство често от входната врата се влиза директно в кухня или трапезария!  Peace

# 61
Нашето не е ново строителство а гарсониера.  За съжаление никъде не мога да видя такива планове и идеи за кухня в кориодора. И размерите са едни 140 на 200 ... страшна работа  Laughing И на мен тази програма не ми свърши работа, защото минималните размери са над 180см а моите са по-малки и се обърквам много.

# 62
Аз опитах с тази програма, но не ми върши работа.
Трябва ми някоя, с която да мога първоначално да си начертая всичко с размерите, понеже при нас има доста чупки.
Дайте акъл...

Не ти трябват модули а кухня по поръчка.Дори да се сдобиеш с чертожна програма, при конструирането на мебелите има редица технически решения и изисквания които за теб ще са нещо непонятно.Поръчай на някой да ти я направи за да си рахат след монтажа  Wink

# 63
Трябва ми някоя, с която да мога първоначално да си начертая всичко с размерите, понеже при нас има доста чупки.
Дайте акъл...

Не ти трябват модули а кухня по поръчка.Дори да се сдобиеш с чертожна програма, при конструирането на мебелите има редица технически решения и изисквания които за теб ще са нещо непонятно.Поръчай на някой да ти я направи за да си рахат след монтажа  Wink

Никъде не съм казвала, че ми трябват модули.
Кухнята е ясно, че ще е по поръчка, просто преди да поръчам искам да нахвърлям различни идеи, просто така за себе си.
За това ми трябва програмка, с която да мога елементарно да си разчертая нещата.

# 64
Дайте акъл...
PRO100 е възможно най-елементарната програмка за визуализация на мебели.  Grinning

# 65
  • Някъде на път....
.........
Кухнята е ясно, че ще е по поръчка, просто преди да поръчам искам да нахвърлям различни идеи, просто така за себе си.
За това ми трябва програмка, с която да мога елементарно да си разчертая нещата.
Може да пробваш и на ръка да си ги нахвърляш например....
Иначе е вариант и да ги обсъдиш с дизайнер - те правят по няколко варианта на съвсем сносни цени! Peace
Успех!
Ще чакаме снимки!  Peace

# 66
Оууу, за снимки е мнооого рано  Laughing
Аз на ръка съм нарисувала размерите, но искам да мога да го визуализирам. А и още не ми е съвсем ясна идеята. Искам да мога да си размествам шкафовете и уредите, докато стигна момент, в който да изглежда най-удачно и удобно. Чак след това да се консултирам и да поръчвам.
При нас наистина има много чупки и размерите са малко сложни.
raygram, благодаря за програмката, ще я пробвам вкъщи.

# 67
Дайте акъл...

Не ти трябват модули а кухня по поръчка.Дори да се сдобиеш с чертожна програма, при конструирането на мебелите има редица технически решения и изисквания които за теб ще са нещо непонятно.Поръчай на някой да ти я направи за да си рахат след монтажа  Wink

Обръщението ми беше към Soleil  Grinning

# 68
Привет на всички!
В началото на ноември се простих със старата ми кухничка и сега вече мога да покажа новата.
Имам да се дооборудвам с още някои екстри за кухнята, но като цяло приключението е към финал.
Плоскостите са ламинирано ПДЧ Графиато 8514 на Кроношпан, а плота и гърба - ем ... бабешка работа  Mr. Green - не си спомням вече, какво ми обясняваше майстора.
http://s206.photobucket.com/albums/bb12/Mdaaa/Kuhnya/
Извинявам се за качеството на снимките. Rolling Eyes

# 69
  • София
Привет на всички!
В началото на ноември се простих със старата ми кухничка и сега вече мога да покажа новата.
Имам да се дооборудвам с още някои екстри за кухнята, но като цяло приключението е към финал.
Плоскостите са ламинирано ПДЧ Графиато 8514 на Кроношпан, а плота и гърба - ем ... бабешка работа  Mr. Green - не си спомням вече, какво ми обясняваше майстора.

Страхотна е кухнята! Да я ползваш с много мерак! Имам едно въпросче този водобран какъв е? Аз искам водобран в същият като плота и гърбът цвят и твоя ми хвана окото.

# 70
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет на всички!
Страхотна кухня! Честито! Да си ползваш с вдъхновение!   bouquet

# 71
  • София
И аз да питам за водобрана, вчера пак гледах подобен в цвета на плота. Какъв се води да знам какво да искам.

# 72
Аз няма да си правя проект с чертожна програма. Въпросът е, че не ми се чака месец или 20дена за изработка. Да не говорим, че 3500 за кухненски шкафове няма да дам.

Даймънд, има много програми за проектиране, но си иска доста време за разучаване.
Google SketchUp е най-лесната според мен.
3D Home Architect
Punch Home Design

# 73
  • Стара Загора
Здравейте ,постоянно следя тази темичка,и на мен ми предстои основен ремонт и цялостно обзавеждане,сега съм на тема кухня ,хол което при нас е едно помещение съответно мебелите ще бъдат един декор ,за сега как то ви показах преди време се спряхме на светла маслина Полиглос плоскости,+черен полиглос (обмисляме евентуално комбинация маслина с бял полиглос лак)

моля да поделите как се поддържа пологлос,бързо ли се драска и като цяло плюсовете и минусите.....

на външен вид изглежда много добре ,гланца е суппер ,но дали е устойчив?все пак цената не е ниска .....
Благодаря ви предварително   bouquet

# 74
Може ли да се включа във вашата темичка с едно въпросче - купихме си плот за вгарждане с две зони но още се чудим как да го монтираме дали да е по дължина или по ширина, дали да е точно по средата ако е по дължина  или да го сложа макс. напред на плота или макс.назад до гърба.Абе едни такиква въпроси ми вълнуват
Чудя се и за вратичките на горните плотове дали ще са удобни да са хоризонтални две , но так адали ще ми е удобно горното шкафче да го ползвам рационално.
Та ви моля дайте си вашите мнения , защото знам че вие ще ме насочите в правилна посокока.
То май мойте въпроси станаха не 1 а много

Общи условия

Активация на акаунт