Отговори
# 480
Йеееееееееее,влизам аз и какво да видя.... Hug
МРМ,честито ви ново попълнение вкъщи.Да е жив и здрав малкия Боянчо и да ви радва безкрайно много  bouquet

А аз скромно да почерпя за именния ден на моя Наско...

# 481
Добро утро,

и ние си имаме ново бебче в семейството. Тази сутрин се роди малкият Кристиян. Да ни е жив и здрав и много да радва майка си и баща си.

Почерпете се за негово здраве:

# 482
  • София
Деси, да ви е живи и здрав Кристиян.

Честит имен ден на всички , които празнуват днес, и специално за Насето на Фокси.

# 483
  • София
Честито бебе и на вас, Деси!!!

Честит Имен Ден на всички Насета!   bouquet

# 484
Честит имен ден на всички именници, да сте много здрави и много обичани!

Благодаря ви момичета Simple Smile

# 485
Добро утро

Деиска,честита ви бебешка радост в семейството.  bouquet

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАСЕТО И ВСИЧКИ КОИТО СА ИМАЛИ ПРАЗНИК ВЧЕРА И ДНЕС.

Имам разни съмнения за две чертички,отлагам да си направя тест защото ме е страх.Не искам да съм бремена,3деца едно след друго ще ме вкарат в лудницата.Защо ми трябваше да пия на коледното парти...

МОЛЯ,ако някой си спомня паролата за снимка.бг,да ми я прати.Мерси

имам вече парола,Раде мерси  bouquet

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 10:34 от alximika

# 486
Деси, честита радост!   bouquet

Миме, то си е за страх работата. Ама ако има някой, който да се справи с 3 породени деца, това си само ти   Hug

Чести имен ден на Насенцето на Фокси и на всички празнуващи днес!  Party

Наде, да е здрава и все така оправна майка ти още дълги години!   bouquet

Благодаря ви още веднъж за съветите и съпричастността по въпроса с биберона ни. Всъщност МамаЗ е права, че явно просто моментът трябва да си дойде сам и няма да има никакви драми. Успех на всички, на които им предстои! Simple Smile

И да попитам има ли някой, който да използва адаптор за тоалетна чиния? Мисля вече да се местим от гърнето в тоалетната. Няколко пъти вече я свършихме тази работа, но е доста неудобно и за нея и за мен придържането.

# 487
Ние използваме адаптор от няколко дни след като категорично отказа да сяда на гърне дори и за половин минута. Първоначално реших да го пробвам и го сложих на нашата седалка като го придържах. Йоан беше видимо очарован и развълнуван, свърши си работата, след което отиде в банята като викаше мий, мий.
В този ден нямах нито един пропуск, а дори и да не му се пишкаше като го водих в тоалетната чак се напъваше да пусне по една -две капки. В неделя му купихме адаптор, погледна го доста недоверчиво и не поиска да пишка така. Но след това му обясних, че това е неговата тоалетна и че той ще може да седи самичък там без да го придържам и вече си ходим без проблеми и най-важното е, че върши нещо.
Лошото при нас е, че в яслата не искат да е без памперс тъй като не си казвал и ако го изпусна понякога той се напишква без да му направи впеатление. Но сега работим върху казването.

Наде, да ти е честита рожденичката. Дълги години да бъде покрай вас, да бъде ваша опора и да се радва на още внучета!

# 488
  • Пловдив
Имам разни съмнения за две чертички,отлагам да си направя тест защото ме е страх.Не искам да съм бремена,3деца едно след друго ще ме вкарат в лудницата.Защо ми трябваше да пия на коледното парти...

закъснението сигурно е от хормоните-раждането беше скоро-нормално е цикъла да играе

# 489
  • София
Мерси за заглавието Simple Smile

Да са живи и здрави Насето и останалите именици от вчера и днес!

Десика, честито ви бебче!

Нас ни изписват утре, стискайте палци да се оправя някак (забравила съм всичко, а и не искам да пренебрегвам много Мишката...).
Адашката, то където 2, там и 3, но все пак щом не е сега моментът стискам палци да е една чертата.

# 490
Честит имен ден на Насето и на всички , които празнуват днес   bouquet

И да ви почерпя за здравето на моя татко ,който днес е именник с един кекс , който направих вчера с новата си форма слънчоглед  Mr. Green

# 491
Ели,аз нямам закъснение...от 3 години цикъл не съм виждала,с Влади забременях без да ми е идвало ooooh!

Марте,няма да се справя,няма жена която да издържи...освен ако няма,роби+гувернантки+2ма психотерапевти...
Аз и сега вече си повиквам и не издържам,а какво остава с три.Чакам Любо да стане и го пращам за тест.

Почнах да държа едва ли не на сила Мая на гърне,стиска говедото по20 минути и като и обуя пампата веднага свършва всичко.Ще взема да купя и аз седалка.

# 492
Адашче, не е така,но ти си още в болницата,ще видиш като излезнеш дали ще си помислиш за 3,а като мине и месец и спре малкото да спи по цял ден ще разбереш hahahaЕ дано на теб се падне най-кроткото бебе на света и най-добрата кака.Вярно много се забравя,но ще питаш.И аз си гледах записките от Мая за разни работи Wink

Някой влизал ли е страницата на НОИ? Пиша си пина и ми казва ,че липсват данни,само на мен или на всички?Моля някой ако има време да види на него дали му излизат или грешката е в моя телевизор Mr. Green

# 493
  • Пловдив
Ели,аз нямам закъснение...от 3 години цикъл не съм виждала,с Влади забременях без да ми е идвало ooooh!

ъъъъъъъ ясно

тогава имаш чувство,че си бременна
или те е треснала параноята

# 494
Миме , аз  влизам без проблеми в  НОИ , да не бъркаш някъде   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт