Отговори
# 465
патенце не дей повлича крак Mr. Green
аз имам известни притеснения...ама сега не е момента...

# 466
Ехааа много, много хубава новина!
Миме честито! Да е жив и здрав Боян,  да спинка, слушка и папка, да радва много мама, тати и кака!!! А на мама - бързо възстановяване!

# 467
Честит имен ден на всички празнуващи днес, здраве, щастие и късмет!
На болничките - бързо да оздравяват!
Да почерпя и за моя имен ден Heart Eyes

# 468
Честит ти малък-голям мъж, Миме! Да расте здрав, ядящ и много спящ, каката и таткото да ти помагат, ти бързо да влезеш във желаната от теб форма (психическа и физическа) и не на последно място - ДОБРЕ ДОШЛА В ОТБОРА НА БЪДЕЩИТЕ СВЕКЪРВИ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Само да напомня - за да срещнеш идеалния мъж в живота си трябва.... ДА ГО РОДИШ!

Честит имен ден, Тони! Бъди здрава, спокойна и усмихната

P.S. Алхимикова, кво викаш, че нещо не вЪ разбрах?! Що така по терлици.....?

# 469
И тук честито на именниците!  bouquet

Мими, да ти е жив и здрав големият мъж! Много да сте щастливи, здрави и обичащи се цялото семейство! Радвам се, че си имала поне малко облекчение. Hug  bouquet Heart Eyes

Алхимикова, я бързо на отчет! Whistling

Марте, много се радвам за успеха. Ето това потвърждава тезата ми, че за всяко нещо си има момент, само трябва да го уцелиш и всичко става супер безболезнено за всички замесени. Hug

Подаръкът ми от Мими е разкошна, декоративна свещ с аромат на океански бриз... Но няма да я паля скоро, щото морските неща ми действат бебеправещо....  Mr. Green

# 470
Мрм,честит син.Нека е спокойно и спящо бебче,мама бързо да се възстанови и да ни зарадва и със снимки.

Честит имен ден на всички,особено на Тони:)Със здраве да си носите името.

А така........Миме я сподели,сподели? Sunglasses Mr. Green
Ние вече сме официално здрави,днес бяхме на контролен преглед и съм много щастлива(пу,пу).Чак ме беше стах да го напиша. Heart Eyes

# 471
Мими,честито! Наистина голям мъж си родила ! Жив и здрав да ви е Боянчо,много лудории да сътвори и само да ви радва!  Heart Eyes

Тони,да ти е живо и здраво името!   bouquet

Весел празник и на Бори!

Алхимикова,бързо те стигна пожеланието ми... Joy Къде се покри сега?! Ела да разказваш...

Марте,ама то като по поръчка се получи това с бибата! Да не си я забравила нарочно?  Whistling

# 472
мрм   да ти е жив и здрав малкия сладур боби.да е много усмихнато и спокойно бебче

# 473
Миме да ти е жив и здрав, "малкия" мъж с болярско име Боян. Честита радост и бързо възстановяване.
 Честит имен ден и на всички именници и се почерпете и за моя именник Simple Smile

# 474
  • в гората
 Мимее, Честитоо   bouquet!Ти си нашия герой - голямо бебе, голямо нещо.Да е жив и здрав Боян, страхотно име сте му избрали!А как изпързаля, че нямало да раждаш скоро  Wink .Разказвай подробности и почерпи малко снимки  Heart Eyes .Желая ви всичко най-хубаво на цялото семейство  Hug.

Марте, браво на вас  Peace.Дано Дара не се сети повече за бибката.

Десита, ние имаме конче на колелца с приставка за люлеене.Ето такова : http://www.bambino.bg/pilsan-lyulka-konchepilsan-p-519.html

Честито на всички празнуващи днес!  bouquet

# 475
мрм, честито! Да ти е жив и здрав малкият юнак и много да ви радва!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 476
МРМ, Честито ново попълнение в семейството!!! Да е жив и здрав малкият герой, да расте много обичан, умен и щастлив! На теб леко и бързо възстановяване и скоро да пуснеш снимки на пластелиненото бебе! Аз лично чакам с нетърпение да го видя.  Mr. Green

Честита нова година и на всички! Нека да е за всички благодатна , спокойна и много щастлива новата 2011!!! Аз се изгубих малко в мъглата......  Wink , но ето ме отново на хоризонта.  wavey До онзи ден си имахме тати вкъщи и бяхме едно истински щастливо семейство, но сега пак сме си сами кукувички с Криско. Да се "похваля" - в петък си подадох молбата за напускане от предприятието, в което работех. Чакаме на Криско паспорта, аз трябва да си подготвя разни документи ( което ще отнеме поне 1,5 - 2 месеца) и после заминаваме. Иначе по празниците се оказа, че колата ни се е прецакала и милото обиколи един куп сервизи. Накрая я оправиха и се изръсихме здраво, но здраве да е.

Последно да почерпя за именния си ден. Честито и на всички други празнуващи днес!

# 477
  • София
MRM, Честит втори наследник и от мен Simple Smile Пожеланията на Мечи много ми харесаха, така че се присъединявам към тях  Hug

Честит празник на именичките ни!   bouquet  bouquet  bouquet

А сега и аз да почерпя за рождения ден на майка си:

Да е жива и здрава да ми се бърка и да ме дразни дълги години  Mr. Green

# 478
mrm, ЧЕСТИТА РАДОСТ! Да ви е живо и здраво "голямото" малко момче! Само радост да ви носи!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ С ПОВОД!

Тони, за теб -

# 479
Добро утро....хайде на кафето и сладките приказки

Общи условия

Активация на акаунт