Отговори
# 450
ЕХААААААААААА, УРАААААААААА, СУПЕЕЕЕЕЕР НОВИНАААААААА

newsm44  newsm44  newsm44  newsm44  newsm44

МИМЕ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ НОВОРОДЕНИЯ МЪЖ БОЯН! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВ, ДОБЪР, УМЕН, ЛЮБОПИТЕН И ОБИЧАН!

ЧЕСТИТОООО НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Лелее, как се развълнувах....... много много се радвам!!!  Grinning

# 451
Мими, честито!!!! Да ви е живо и здраво малкото бебче! Каката много да го гледа и повече да слуша.
Страхотни мерки и страхотно име на малкото човече.

Радвам се, че всичко е минало бързо и че не си се мъчила. Сега почивай няколко дни и събирай сили за новото предизвикателство - да си мама на двама Simple Smile

# 452
Видях,че Деси писа във ФБ и бегом тук:)

Честито МРМ за големият малък Боян!Да расте здраво и усмихнато дете, да папка,да няма колики и да спинка сладко!

Честито и на всички именници днес!Със здраве си носете името!

И се почерпете за здравето на мойто мило, че днес ми е рожденник!Да ми е жив и здрав!

# 453
мрм, страхотна новина...
Да е жив и здрав Боян! Радвам се, че всичко е минало така бързо и лесно!   bouquet

Отдавна не съм ви чела и писала. Днес наваксах bowuu
Честити сини гащи на naiema  Simple Smile
Честит Рожден ден на патерица на сладката Радмила! Страхотни снимки, прекрасна рожденика и великолепна торта.
Честит Рожден ден на патерица и на мама Зари! Честито на всички празнуващи и празнували!  Simple Smile Simple Smile

А сега по горещите теми:
- за говоренето - Мира говори всичко, като някои думи произнася ясно, други я карам да повтаря по 10 пъти докато ги разгадая. Пее няколко песнички с моя помощ.
– биберон / пръст - няма този навик, но се успокоява както тя казва на мама с "циката" Joy надявам се да не е до 8ми за  9ти клас  Rolling Eyes
- Ние също сме умерени с играчките, купуваме, но наистина не прекаляваме, може би с Мишо купувахме повече неща. Сега Мира ползва част от уцелелите негови такива + няколко нейни...
- за Макдоналдс - води ли сме я - не мога да кажа, че е очарована, хапва по малко, но тя е така с всякакъв вид храна.
- за РД смятам да и купим конче, но още спорим с баща и люлеещо ли да е или на колелца  Simple Smile
- смятам и тази година да е в тесен семеен кръг 10 тина човека, а от другата година в клуб с повече деца.
Сигурно пропускам много неща, но.....това е за сега... Simple Smile

# 454
МРМ, както нямаше признаци, така изведнъж роди ГОЛЯЯЯМ ЮНАК БОЯН! Да ви е жив и здрав, да расте, да ви радва!

Честит имен ден на всички!  bouquet

Бори, честити РД на милото ти, да ти е жив и здрав, да те радва, да те обича и да те слуша!

Ние сме по-добре, Дени не вдига Т, но още кашля. И аз така, кашлям като магарица, тия дни мисля да отида вече на дофтор...

# 455
Мими,честит ти син,да ви е жив и здрав и много да слушка bouquet

# 456
МРМ,честито миличка!Голям мъж си родила - да ви е жив и здрав!!!!!!!!Още веднъж честито!!!!!!

# 457
честито и от мен МРМ.Да е жив и здрав Боян !

# 458
Мими, честито бебче!  Да ви е жив и здрав, и много да ви слуша! А на теб бързо възстановяване!

# 459
  • София
Честито Миме много се радвам  Hug Ама наистина голям мъж си родила,да ти е жив и здрав  и много да ви радва!!!!!!!!!

# 460
Страхотна новина!!!!!  Party
Мименце, много, много се радвам за вас! БОЯН (изключително име - силно, мъжествено и благородно) има завидни размери! Мама е герой! Радвам се, че всичко е минало по вода и ти звучиш така бодро. Много прегръки за теб, Мишката и малката мишка Бобо!  Hug  bouquet

Тони, честит имен ден, мила! Пожелавам ти да чуваш името си, свързано само с хубави поводи!   bouquet

Йоли, чудесно е, че Дени вече е добре. Ама вземи се погрижи и ти за себе си  Hug

Бори, да ти е здрав и много обичлив рожденника!  Flutter

Аз бързам тихичко да се похваля, че от петък сме без биба. Стана малко по неволя, защото я забравихме след следобедния сън в баба й. Но всичко се нареди изненадващо добре! Почти нямаше "мър", а снощният й сън беше един от най-спокойните в живота ни  Heart Eyes

# 461
  • София
Миме, честита радост!Да ви е жив и здрав Боян!   bouquet
Бързо възстановяване на теб и повече сили за предизвикателството да си мама на двама  Party

Ние сме по-добре след като до събота Алекс поддържаше сутрин и вечер температура и го заведох в неотложното в Токуда,в резултат на това му смнихме антибиотика и сега вече е по-добре, но със сигурност до края на месеца няма да види градината.

# 462
Дани, дано този антибиотик му повлияе добре, че се измъчихте вече.
В Токуда потвърдиха ли бронхита на Алекс?

Марте
, много добре се е получило при вас. Дано да забравите напълно за бибата.

# 463
МРМ, ЧЕСТИТО!НЕКА РАСТЕ ЗДРАВ И СИЛЕН МЪЖ ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТИ И КАКА!
Без малко да се навия за трето Joy Joy Joy

# 464
AДАШЧЕ, ЧЕСТИТ ГОЛЯМ БОЯН,ДА ВИ РАДВА МНОГО,ДА РАСТЕ ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ ЗА РАДОСТ НА ТЕБ,ЕВГЕНИ И МИШКАТА.
бЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕНА ТЕБ И СКОРО У ДОМА Hugчакаме снимки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт