А какво, ти беше доволна от упойката? Аз съм в усилен размисъл по въпроса - хем ме е страх от слагането и т.н., хем не искам да ме боли и не мога да реша.Дорабела, дано ти мине до утре! А за закъснението - да стане както искаш!
А какво, ти беше доволна от упойката? Аз съм в усилен размисъл по въпроса - хем ме е страх от слагането и т.н., хем не искам да ме боли и не мога да реша.

- изражението й направо ме насълзява
.
.Пазете се, че е ужасно
.Ние дето почти нямаме контакти с външни хора и решихме малко да се цивилизоваме и в понеделник бяхме на гости.В сряда домакина ни се оплака, че е много болен, а на следващия ден и Тошко беше с 38.5 градуса.Вчера с мъжа ми вдигнахме същата температура, а от сутринта и Борис кашля, като магаре и ми спи само в ръцете.Сега го чакам да видя дали ще вдигне и той. 
Хем втория път нещата се случиха супер бързо.
.
Мила е страхотно слънчицееее! 
Моето голямо слънчице - Мими е направило истинско геройство, заради мен - цяла седмица не е посещавала лавката, за да ми купи подарък с паричките за седмицата. Това за нея е истински подвиг!

не се прави на смела,упойвай се,фантазия е.
Стискам палци да е скоро, бързо и с прекрасен финал!

за нея и тук да е жива и здрава и все така усмихната цял живот!
Виде, Алхимикова, МамаЗ - мерси за отговорите за упойката - всичко стана ужасно бързо и като стигнах в болницата бях със 7-8 см разкритие, така че пак изпуснах епидуралната, но пък се навих на малка доза спинална. Бяхте напълно прави - нищо общо - изобщо не боля, докато ме пусне... Сега съм малко като изкормена, Мишката дойде да ме види и изглеждаше доста стресирано, а бебето е плашещо пластелинено, но се надявам всичко да се нареди!
Гане, да ти е жива и здрава, много да ви радва и слуша!
Препоръчани теми