Отговори
# 435
  • София
Алхимикова, мерси, че ме мислиш, но изобщо не съм се разраждала... Никакви признаци... Знаеш как е Simple Smile А какво, ти беше доволна от упойката? Аз съм в усилен размисъл по въпроса - хем ме е страх от слагането и т.н., хем не искам да ме боли и не мога да реша.
Дорабела, дано ти мине до утре! А за закъснението - да стане както искаш!

# 436
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря за поздравите и пожеланията. Вчера просто нямах сили да напиша два реда. Рожденичката беше супер щастлива, партито протече добре и тортата се хареса много Grinning
Ето и малко снимки
Така се подготвяме за партито

- две години по-късно Grinning

- тортата от вътре Mr. Green
- и рожденичката я хареса Laughing

Извинете за количеството Embarassed

# 437
  • в гората
 Честито на рожденничките от вчера!!!Да са здрави и много щастливи!  bouquet

Мила е страхотна  Heart Eyes - изражението й направо ме насълзява  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .

Вкъщи върлува грип - всички сме болни  Tired.Пазете се, че е ужасно  Sick.Ние дето почти нямаме контакти с външни хора и решихме малко да се цивилизоваме и в понеделник бяхме на гости.В сряда домакина ни се оплака, че е много болен, а на следващия ден и Тошко беше с 38.5 градуса.Вчера с мъжа ми вдигнахме същата температура, а от сутринта и Борис кашля, като магаре и ми спи само в ръцете.Сега го чакам да видя дали ще вдигне и той. Tired

Мрмче, вземи си упойката и не го мисли (за епидурална говориш нали).Аз Тошко го раждах с упойка и въпреки, че ме хвана късничко определено болката нямаше общо с тази при раждането на Борис. Peace Хем втория път нещата се случиха супер бързо.

Гледам, че за Макдоналдс говорите - Тодор не яде.Веднъж го пробвахме не го яде, и от тогава - за тати папкането, а за дребчо играчката. Mr. Green

Ау, Гея и тортата ви е страхотна.Ти ли я прави?Искам и аз такава  Crossing Arms .

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 00:07 от m@m@

# 438
Адашче,с две ръце ти препоръчвам упойката,ще родиш и ще СЕ родиш Winkне се прави на смела,упойвай се,фантазия е. Mr. GreenИ мен ме беше много страх от нея,но не исках болките от 1раждане,а колко съм грешала тогава,че не съм си поискала.

# 439
Мама, у нас сладкарските изделия се правят колективно Mr. Green Така че да, ние с таткото я правихме. Много е лесна.

# 440
Страхотна торта! Гане, казвай бързо всички тайни около нея! Hug Мила е страхотно слънчицееее! Heart Eyes

Благодаря още веднъж за всички хубави пожелания! Hug Моето голямо слънчице - Мими е направило истинско геройство, заради мен - цяла седмица не е посещавала лавката, за да ми купи подарък с паричките за седмицата. Това за нея е истински подвиг! Grinning Heart Eyes

Адашче,с две ръце ти препоръчвам упойката,ще родиш и ще СЕ родиш Winkне се прави на смела,упойвай се,фантазия е. Mr. GreenИ мен ме беше много страх от нея,но не исках болките от 1раждане,а колко съм грешала тогава,че не съм си поискала.

Подкрепям! С Божидар също се изсилих всичко да е нормално, естествено и максимално болезнено за мен, разбира се. И по някое време при предизвикването вече крещях, че искам упойка... Но вече тръгнахме към секцио и така. Идеята ми е, че няма да си повече или по - малко майка, ако си спестиш каквото можеш... Hug Стискам  палци да е скоро, бързо и с прекрасен финал! Hug

# 441
Зари, тъкмо писах на едно друго място, затова ще копирам
Тя е супер лесна, защото блата позволява да се слага каквото искаш отгоре. Направих я от готовите кутии на др. Йоткер - има различни видове кексове. Правиш колкото блата решиш - аз от една кутия изкарах два блата и бях взела лимонения кекс. После разделих тестото на 6 - в 6 купички и го оцветих. Бои за тесто /готварски/ предполагам има навсякъде и след това ги смесвах, както е показано тук. Получи се цветна от вътре, като се разреже изглежда страхотно. А отгоре си сложих какъвто крем исках. Това може да се направи с марципан, да се застели отгоре, може да сложиш захарен крем, може и пудинг. Понеже блатовете са си все едно кекс.
Разбрах, че сладкарски бои има в метро, та от там могат да се вземат или да се пита в някоя сладкарница.

# 442
  • София
Добър вечер на всички  Simple Smile

Гледам вече партитата за РД са започнали,супер,дано всичси дечица имат хубави купони:)
Мила направо ми напълни душата с тази щастлива физиономия на снимката където е видяла куклата подарък  Hug за нея и тук да е жива и здрава и все така усмихната цял живот!
Ние ще празнуваме още мислим как,може би парти с няколко деца с майките им за 3 часа и вечерта баби и дядовците,РД-то ни е в неделя и трябва да съберем всичко в един ден,че в понеделник няма как да се празнува. Важното е детето да почувства,че има празник и да се позабавлява:)

За говоренето,не мога да кажа,че говори много,рядко прави изречения,но вече знае доста думи макар и много смешно да ги казва.Например

боа-вода
сиа-сирене
сики-книжки
мики-мишки
како-мляко
и т.н
Според мен няма място за притеснение ако децата не говорят до три годишни след тази възраст вече може да се заведе детето на логопед,макар че пак не е страшно,но за момента,че не говорят е напълно нормално.

Взех участие по темите сега ви оставям,защото умирам за сън и вчера бях на работа,а днес цял ден чистих,ужас просто.Лека и до скоро!

# 443
Добро утро момичета Hug днес закуската е от мен

Лек ден на всички  bouquet

# 444
ЧЕСТИТ АНТОНОВ ДЕН!!!
Да са честити всички празнуващи, да се славят имената им и да им носят само успех и късмет!!!

Геа, чудесна торта, може да се пробвам и аз за рожденния ден на Михел, направо ме "запали". Ние ще го правим на деня /понеделник/  - торта в яслите, а вечерта с баби и дядовци, а на следващата неделя сме поканили дечица в клубче. Малко е накъсано, но нали сме на работа...
Още не съм решила какво да му купувам - мнооого трудна работа ...

Михел вече доста говори, даже пробва да "върже" просто изречение като "деди кара кола" напр.
Опитва се и да пее даже - пухкави снежинки са пу-пу си-ни-ни  Laughing

Зари, Мимито е направо трогателна ...., какво ти е купила ?

Деси, екстра закуска, мммммммм ...

# 445
Честит имен ден на всички малки и големи празнуващи. Бъдете много щастливи и много обичани от хората покрай вас.

Гея, страхотна торта, поздравления за майсторството! Мила е прекрасна и очерователна.

Зари, браво на Мими, предполагам колко добре си се почувствала от този огромен жест Simple Smile

Виде, бързичко да се оправяте и повече никакви болести.

# 446
  • София
И от нас честито на всички именници,живи и здрави и много щастливи!!!!

# 447
  • София
Тази нощ родих "малкия" Боян - 54см/4300 Simple Smile Виде, Алхимикова, МамаЗ - мерси за отговорите за упойката - всичко стана ужасно бързо и като стигнах в болницата бях със 7-8 см разкритие, така че пак изпуснах епидуралната, но пък се навих на малка доза спинална. Бяхте напълно прави - нищо общо - изобщо не боля, докато ме пусне... Сега съм малко като изкормена, Мишката дойде да ме види и изглеждаше доста стресирано, а бебето е плашещо пластелинено, но се надявам всичко да се нареди!
Момичета, радвам се, че ви има и мога да споделям и хубавото и лошото с вас !!!

# 448
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ТОНИ! Да сте живи, здрави и много много щастливи!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ! Желая ви всичко най-най-хубаво и най-вече здраве!

МРМ, не се отчитала днес!  Rolling Eyes

Мила е прекрасна!!!  Heart Eyes Гане, да ти е жива и здрава, много да ви радва и слуша!

Айде, свърши ми времето....  Confused Станислав се събуди и плаче....
Ще пиша скоро пак и подробно!  Hug

БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА БОЛНИЧКИТЕ!

# 449
  • София
Диде, виж поста преди твоя Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт