Отговори
# 420
Честит рожден ден на двете ни прекрасни рожденнички днес - Мила и мама Зари!Бъдете здрави,усмихнати и много щастливи!А на Мила пожелавам и много игри и забавления!
Зари -

Мила -

и за мама -

# 421
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА СЛАДКАТА МИЛА!И ТУК И ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ,ОЧИТЕ И ВИНАГИ ДА ГРЕЯТ ТАКА ОТ ЩАСТИЕ И Е РАДОСТ ЗА МАМА И ТАТИ! newsm59  bigdance2  ura  Party Time Tada

ЗАРИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ!МНОГО ЗДРАВЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!  bouquet

# 422
Току-що изгледах филма и се успокоих,че не живея в Щатите.

# 423
Частит рожден ден сладичка Мила! Пожелавам ти да растеш здраво, щастливо и обичано дете!!!Честит празник на цялото семейство!
Мила е прекрасна, толкова щастлива и доволна Heart Eyes

Честит рожден ден Зари! Много здраве ти пожелавам, много щастие и любов сред обичаните от теб хора!

# 424
Честит рожден ден и от мен на порасналата кукла Мила и на вечно младата мама Зари Wink
И на двечките пожелавам да са винаги така лъчезарни и щастливи Simple Smile

# 425
Честит рожден ден на прекрасната Мила, нека всеки ден да има толкова щастие в очите и колкото в днешния.
 Честит рожден ден и на мама Зари, пожелавам само най-доброто, а на нас си пожелавам дълги години да е с нас и да слушаме и четем прекрасните и коментари.

# 426
Момичета,кокичета трябва ми малко помощ.Дайте идея от къде да намеря тюлено или сатенено боди с дълъг ръкав за Маги?Нещо се затрудних. newsm78

# 427
  • Пловдив
Момичета,кокичета трябва ми малко помощ.Дайте идея от къде да намеря тюлено или сатенено боди с дълъг ръкав за Маги?Нещо се затрудних. newsm78

аууууууу,никога не съм виждала
памучно,да
дай да ти ушият

гласиш я за РД,ааа

# 428

аууууууу,никога не съм виждала
памучно,да
дай да ти ушият

гласиш я за РД,ааа
Аха Flutter

# 429
МИЛА,СЛАДКА МАЛКА ВЕЧЕ ПОРАСТНАЛА МИЛА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,бъди здрава за радост на мама,тати и бати. Heart Eyes

# 430

Зари, честит рожден ден и от мен!
Подарявам ти този букет, защото е слънчев като теб
и ти пожелавам много здраве и щастие,
много любов в прекрасното ти семейство
и да не спираш да пишеш и да ни радваш с постовете си
Hug

# 431
Деси, сега погледнах и линка който си дала. Аз лично не виждам нищо тревожно. Даже според мен е хубаво, че има милиони видове играчки, храни и т.н. защото така всеки родител има по-голям избор как да си отглежда детето и какво да му купува. Факт е, че се рекламира всичко по телевизията, но родителят е този, който в крайна сметка решава дали да купи нещо или не. Та в този смисъл, кой превръща децата в масови консуматори-индустрията или родителите, които купуват всичко и не могат да кажат "Не"? Мен този проблем не ме засяга, мисля, че с малко твърдост всичко се постига. Синът ми има приятелчета на неговата възраст, които вече играят на видео игри, но това, че другите деца имат нещо, хич не означава, че и той трябва да го има. Поне по отношение на видео игрите съм категорична. Даже и на компютъра не му давам да седи, често е изявявал желание, но не му разрешавам засега. С играчките е същото положението. Такива образователни глупости не купувам. Единственото, което правят е да облъчват децата, докато родителят върши нещо друго и не се занимава с тях. Няма по-хубав начин децата да научат цифрите и буквите от това да седна с тях и да им ги покажа. Единствените образователни играчки, които бих купила са разни карти на света, глобус, карта на САЩ и то от трите по една им е достатъчна. Другите играчки, които купувам са скутер, колело, които са свързани с движението и играта навън. И то с всичко е така-родителят трябва да има глава на раменете и да отсява как да си гледа детето. За бързата храна ще кажа, че аз съм ги хранила с Мак Доналдс, когато са били гладни и е имало такъв ресторант на близо. Признавам, че си е удобство и няма лошо ако ядат там веднъж в седмицата, няма да ги убие. Но по-често от това не бих им давала, защото свикват бързо към готовата мазна храна. Сега поне от месец не са яли там, защото гледам да избягвам. Но има семейства с по 3-4 деца и тука като няма детска кухня, нито пък родители да ти ги гледат дори от време на време, нали се сещате, че Мак Доналдс се явява като спасение понякога. И в това няма нищо лошо, пак казвам всеки си решава за себе си. Този филм някак много страшно описва нещата, ама не е баш така. Все пак технологията ужасно много е напреднала и много ясно, че всеки ще има компютър за разлика отпреди и че децата няма да играят от сутрин до вечер навън без надзор, защото и времената са други, най-малкото по-опасни, не само защото има комерсиализация...ама пак от родителите си зависи дали децата ще висят по цял ден в интернет или ще ходят на спорт и играят навън.

Дорабела, това много сладко си го написала, ама да не мислиш, че и в България не е същото Laughing

# 432
Рени  Peace Наистина ако човек има глава на раменете си каквито и реклами да му пуснат би преценил дали да повярва или не

# 433
Ау,каква активност.Така не сем изписвали темата от много време,спрете се де,то не можем да насмогнем да пуснем новата Joy Mr. Green

НИе днес цял ден по разходки бяхме,после на гости на свеки и сега съм труп.Това да разнасяш две бебета цял ден е ужасно,а колко багаж стягам все едно на море съм тръгнала ooooh!

Адшаката,ако обичаш да се отчиташ на всеки 24часа,да не вземеш да се разраждаш и да не разберем. Hug

Лека вечер  bouquet

# 434
Дорабела, това много сладко си го написала, ама да не мислиш, че и в България не е същото Laughing

Имах предвид, че тук ще ми е по-лесно да контролирам Рали, тъй като сме по назад с материала, и много от нещата във филма, не са приложими тук. Иначе на моменти ми се видя леко пресилен. Аз също давам Макдоналдс понякога (майките на злояди ще ме разберат), но не прекалявам. Подкрепям те, че родителят е този, който решава дали да направи детето си комерсиално или не. Онзи ден например влязохме в детски магазин и избрахме няколко книжки, и преди да си тръгнем се затръшка за някаква кукла - обясних й, че има достатъчно кукли и няма да я купя, тя си тръгна с лек рев (почти мрънкане), но разбра,че не може да се купи всичко (или поне се надявам).

Иначе от два дни съм с много силни болки в корема, незнам колит ли е, какво е, но ако утре не съм по-добре отивам на лекар. На всичкото отгоре ми закъснява. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт