Отговори
# 405
  • Пловдив
Честит втори Рожден Ден на малката,сладка Мила!Да расте здраво,добро и умно дете-за радост на мама и тате

# 406
Честит рожден ден на малката сладурка Мила и на порастналата мама Зари   bouquet

# 407
честит втори рожден ден ,Мила

Зари,честито помъдряване Wink

# 408
Честит рожден ден на порасната вече Мила

Зарина,честит рожден ден и на теб....

Не съм писала от много време и не знам  как да започна.....
Ири,честита бременност,дано да е лека и приятна  bouquet
Миленка,честити сини гащи Laughing
С темата за говоренето сме почти до никъде..но зор не му давам колкото толкова,казва мама,тати папа -на немски татко,падна,тъмно,бау бау, немските му думи са ауто,мален и две три други.
Тръгнахме на градина след 3 седмица ваканция и пак плаче сутрин и вечер плаче като го вземам не иска да тръгва с мен иска да играе с децата.
Р.Д  на Ивко съм го отметнала вече като организиран...ще сме 10 човека и 5 деца,ще има торта ще направя сандвичи и хапки,ще има торта и в градината.Всичко за декорацията в къщи съм купила.Поръчах две торти..и ще ми се изпразни яко джоба за тях....мисля си какво ли толкова има в тях та струват толкова много.Гледах в готварският форум,има една мацка..прави страхотни торти...ако можех бих поръчала от нея...страшна е.. но е в София

# 409
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря на всички! Hug
Ето и почерпка Laughing

А това е безумно щастливата рожденичка с подаръка Mr. Green

# 410
Мила е грейнала от щастие,такава радост може да се види само в детските очи  bouquet

# 411
Страхотна е малката рожденичка, да ви е жива и здрава още веднъж!

# 412
  • София
Да са ни живи и здрави малката и голямата рожденички!!!

Мила е супер, личи си, че е получила страхотен подарък Simple Smile

Десика, лошото е, че вече понятието "нормално дете" не е такова, каквото ни се иска да бъде. Съгласна съм с теб, че е ужасно цялото комерсиализиране, но мисля, че няма връщане назад. Иначе аз не пускам детски по телевизията и гася на рекламите, защото ме дразнят, но не мисля, че ще се отърва от претенции и изисквания в бъдеще.

Оздравяване на болничките!
Мишката след 7 дена Аугментин вече не кашля, но пък какъв обрив има под памперса - пълен ужас - със сигурност са гъби заради антибиотика. Засега мажа без резултат с Имазол, пък да видим.

# 413
Честит рожден ден на сладката Мила! Да е много здрава и щастлива и да я слушат много мама, тати и бати!

Честит рожден ден, Зари!

# 414
Благодаря ви много!  Heart Eyes

Мила е цялото щастие на света!  Hug Винаги да е така, винаги!!! Heart Eyes

# 415
  • София
Честит рожден ден на чаровната Радмила, с пожелание за здраве и очичките й винаги да светят от щастие!

Зари,  Честит рожден ден желая ти най-много здраве и да имаш достатъчно време за да се потопиш в света на книгите!

# 416
Честит рожден ден,Зари! На теб ти е вродено да си ведра,позитивна и любвеобилна,така че ти желая здраве в огромни количества !  bouquet

Честит празник и на мъничката Мила! Цял живот да запази този блясък в очите !

# 417
Честит рожден ден на двете ни рожденнички!

Деси, намерих филма:
http://www.axelbg.net/details.php?id=44127

# 418
Честит рожден ден на миличката МИЛА и звездната ЗАРИ! Да сте здрави, обичани, успешни и доволни от живота и себе си!

Благодаря за мненията за бибероните. Някак си ме успокоихте и мисля да отложа мисията с месец-два, пък току виж долните кучешки зъби избили и Дара сама се откаже от биберонса.  Rolling Eyes

Desika, филмът за децата и рекламите го гледахме с мъжа ми преди 2-3 седмици и тъкмо си говорехме колко съвпада с нашите разбирания. С голямото изключение, че в него ролята на родителя беше едва загатната накрая, а за нас това е основополагащо. Мога само да се радвам, че сме толкова далеч от Щатите и дотук все още не са стигнали маркетинговите стратегии от техния ранг - реклами от учителите по време на уроци в училищата, промотиране на продукти от деца на деца по рожденни дни и събирания и пр. Пък и някак си имам приятното усещане, че ЕС няма да допусне подобни крайности... Изводът за мен е, че най-доброто, което мога да направя, съотнесено към възрастта на Дара, е повече игра, приказки, забавления и като цяло прекарано време с детето и по-малко телевизия.  Peace

# 419
ЗАРИНА /чудесно ми е цялото ти име и затова не го съкращавам/, и от мен огромно честито!!! Да си жива и здрава, все така усмихната, ведра, спокойна и обичана!!!

Геа, честита да ви е порасналата Радмила!!! Нека да е здрава, весела, игрива, обичана и все така озарена от щастие!!! Разкошна е на снимките - няма такава радост ....

Изводът за мен е, че най-доброто, което мога да направя, съотнесено към възрастта на Дара, е повече игра, приказки, забавления и като цяло прекарано време с детето и по-малко телевизия.  Peace
Марти и аз съм на абсолютно същото мнение   202uu

Общи условия

Активация на акаунт