Еманципация в семейството?

• 16 167
  • 315
  •   1
Отговори
# 270

Един сложил маска вчера например, че е болен и ни вика "сестра,сестра...". Питам го защо. Жени сме били.  ooooh!

Що не му боцна една инжекция като си сестра... Laughing Ама по-голяма така

# 271
# 272
Ред Велвет, сигурно работиш в по-младежки колектив, за да има такива коментари. На мен най-големия ми стаж е в една фирма, дето почти всички бяха над 50 ( аз там започнах на 26) и ме напуши смях като си представих някой от бившите колеги да се бъзика така. hahaha Иначе останалият ми стаж е все в женски колективи, та не съм била в такива ситуации.

# 273
Да работиш в мъжки колектив си е попадение, няма интриги, шушукания и просташки номера - такива, каквито стават винаги като се съберат много квачки на едно място и започнат да избиват комплексите и проблемите си.

# 274
Да работиш в мъжки колектив си е попадение, няма интриги, шушукания и просташки номера - такива, каквито стават винаги като се съберат много квачки на едно място и започнат да избиват комплексите и проблемите си.

О, хайде, хайде... и просташки номера, и интриги бол и при мъжете!

# 275

О, хайде, хайде... и просташки номера, и интриги бол и при мъжете!

Много по-малко.
И много по-лесно жена манипулира други мъже, а не жени.

# 276
Много по-малко.
И много по-лесно жена манипулира други мъже, а не жени.

Зависи на каква възраст си и към какво се стремиш.
Ако си младичка, а си им шеф, иди ги манипулирай..  Laughing

# 277
Ееее, стига де, то писва на всяка дума да се отговаря с противоположен пример, говоря принципно и за мен как стоят нещата. То иначе и сексуален тормоз може да има, ако са само мъже  Wink

# 278
Ееее, стига де, то писва на всяка дума да се отговаря с противоположен пример, говоря принципно и за мен как стоят нещата. То иначе и сексуален тормоз може да има, ако са само мъже  Wink

Ами само с тебе мога да развия някаква дискусия, за кого иначе да се хвана?!  Flutter

# 279
Ееее, стига де, то писва на всяка дума да се отговаря с противоположен пример, говоря принципно и за мен как стоят нещата. То иначе и сексуален тормоз може да има, ако са само мъже  Wink

Ами само с тебе мога да тразвия някаква дискусия, за кого иначе да се хвана?!  Flutter
Joy
Наистина мисля, че се работи много по-лесно и пълноценно с мъжки колектив. Работила съм и с двата варианта. Просто жените са си квачки. И аз съм от тях де.

# 280
Работила съм и с двата варианта. Просто жените са си квачки. И аз съм от тях де.

Аз съм имала само едно работно място досега и не мога да сравня.
Но ми направи впечатление, че мъжете не обичат някакви "пикли" да им откриват грешките.
Жените в колектива бяха по-сговорчиви, по-спокойни.. Да не повярваш, нали? Simple Smile

# 281
Олееее, всички ме подбъзикват с образованието ми и уж въз основа на него - ми дават да проверявам за грешки трудовете им....така че не мога да се съглася  Laughing

# 282
Олееее, всички ме подбъзикват с образованието ми и уж въз основа на него - ми дават да проверявам за грешки трудовете им....така че не мога да се съглася  Laughing

Кой знае каква мръсница си и с какви деколтета ходиш на работа!  Twisted Evil Laughing

# 283

Кой знае каква мръсница си и с какви деколтета ходиш на работа!  Twisted Evil Laughing

Joy Така е, ако знаеш как ги тормозя сексуално......

# 284
Joy Така е, ако знаеш как ги тормозя сексуално......

Ясно ми е на мен как се манипулират мъже. Еманципация, викаш.
Нищо чудно, че ти дават да им търсиш грешките. После наказваш ли ги?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт