Еманципация в семейството?

• 16 160
  • 315
  •   1
Отговори
# 285
Joy Така е, ако знаеш как ги тормозя сексуално......

Ясно ми е на мен как се манипулират мъже. Еманципация, викаш.
Нищо чудно, че ти дават да им търсиш грешките. После наказваш ли ги?  Laughing
Само единия  Joy
Тихо, че ще ми излезе име.

# 286

Гледам, че много си се изплашила!  Laughing

# 287

Гледам, че много си се изплашила!  Laughing
Да. Страх ме е било винаги. Трябва да спра и да си пиша мнението.

# 288
а-а-а,женски колективи  Laughing
Върнахте ме във времето ,когато работех като начален учител в едно малко училище в родният ми град.90% от колежките бяха от старата гвардия на стъпка пред пенсията.Имаше и няколко колеги-повече или по-малко мъжкари.
Та,един ден ,отбор кокошки кудкудякаме в учителската стая като тема на разговор са дамьските чорапогащници-цветове,плътност,магазини.Някои даже нагледно демонстрираха последните покупки,вдигайки си полите до пликчетата.Ама не сме видели,че колегата е влязъл нещо да си търси и като ни е видял толкоз много се е стъписал и останал безмълвен пред вратата.Тази ,която си беше запретнала полата каза,да не се шашкаме ,защото това не е мъж,ами е колегата Х...Пък той ,намерил сила ни вика:
"А-а-а чорапогащници ли ,бе,душки?Аз на моята жена ги купувам от търговиите....И превръзките й купувам от там!"

Е, ли  жената на нашият герой еманципирана ?

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:32 от Ветинари

# 289
Да работиш в мъжки колектив си е попадение, няма интриги, шушукания и просташки номера - такива, каквито стават винаги като се съберат много квачки на едно място и започнат да избиват комплексите и проблемите си.

Амииииии, объркала си се. Най-големите клюкари са мъжете при нас. И тайни няма...нямаааа.

# 290
Да работиш в мъжки колектив си е попадение, няма интриги, шушукания и просташки номера - такива, каквито стават винаги като се съберат много квачки на едно място и започнат да избиват комплексите и проблемите си.

Амииииии, объркала си се. Най-големите клюкари са мъжете при нас. И тайни няма...нямаааа.
Ако се изчукаш с половината - да, няма да има тайни сигурно.

# 291

Ако се изчукаш с половината - да, няма да има тайни сигурно.

глупости, интересът към клюката няма пол

# 292
Е, за мен има. Мъж доста по-рядко се интересува и доста по-рядко ще създаде интрига после. Изкл. винаги има.

# 293
Е, за мен има. Мъж доста по-рядко се интересува и доста по-рядко ще създаде интрига после. Изкл. винаги има.

достатъчно е едно изключение да има и да си информиран какво, къде се случва, или да ти забърка някоя каша, а обикновено изключенията са повече Wink

# 294
Където съм била част от по-голям колектив, мъжете винаги бяха по-информирани, явно изхождайки от принципа, че информацията е сила. Или провокирани от чисто и просто нездраво любопитство към живота на другите.

# 295
И моят мъж като работил и в мъжки и в смесен и в предимно женски колективи е на мнение че мъжете по принцип са по-големи клюкари. А според мен също си е до човек.

# 296
До сега не ми се е случвало да седна на обяд с мъже и да се чува нон стоп - абе наш кво, звънна ми еди кой си, наш кво каза бе, лелееее или скии на тоя панталона как му стои, глей са къв е измачкан...

# 297
До сега не ми се е случвало да седна на обяд с мъже и да се чува нон стоп - , лелееее или скии на тоя панталона как му стои, глей са къв е измачкан...

че това не е нито клюка, нито интрига Mr. Green

колегата може съвсем лаконично и сбито да ти представи картинката в съседния офис примерно Mr. Green

# 298
До сега не ми се е случвало да седна на обяд с мъже и да се чува нон стоп - абе наш кво, звънна ми еди кой си, наш кво каза бе, лелееее или скии на тоя панталона как му стои, глей са къв е измачкан...
Това са празни приказки...   Mr. Green
Мъжките такива са за жени,коли...разни джаджи...
А клюките и интригите наистина си ги могат по-добре от жените.   Laughing 

# 299
До сега не ми се е случвало да седна на обяд с мъже и да се чува нон стоп - , лелееее или скии на тоя панталона как му стои, глей са къв е измачкан...

че това не е нито клюка, нито интрига Mr. Green

колегата може съвсем лаконично и сбито да ти представи картинката в съседния офис примерно Mr. Green

Което е доста по-приятно от обстоятелствените женски брътвежи.
Аз не съм срещала проблеми, съждадени от мъже -интриги или сплетни, но от жени - съм се нагледала и наслушала.
Краси - не беше ли ти тази, дето срещаше само идеални мъже с идеално държание? За какви интриги говориш тогава - дай пример.

Общи условия

Активация на акаунт