Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 932
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
...
Имате ли идея за нещо различно? (баси как конкретно го формулирах)  Mr. Green

Ами, купи му бънджи скок вече!  Mr. Green

Селма, нещо напоследък участието ти в темата е доста оскъдно - не съм свикнала така!  Hug

# 421
  • Русе
Ноеми - на Йоан му подариха това / нещо различно от играчка  Crazy / - в първия момент реагира така: "Това не го искам страшно е  ooooh! " После сам реши да му ги четем и са му интересни, а най важното е и запомня.  Може да вземеш нещо подобно.  Peace

Друго, което аз искам да му вземем е тротинетка за пролетта да обикаля покрай мен, докато тикам количката.

Играчки вече и аз избягвам, че то само ги прескачаме.

# 422
  • София
*Elina*, ай давай снимки да те видим, деее!

# 423
  • София; Дружбето
Ноеми, аз съм и взела летни кънки Mr. Green

да тренира преди ролерите, а и на лято се надявам да ги кара
Миша цял ден спи, толкова ми е странно. Педката обеща, че утре ще е по-добре. Тъпото е, че за рд няма да има никой, че не смея да викам теца при този вирус Tired

# 424
 newsm59Честит рожден ден на Митето и на Деси! newsm59
Пожелавам им да са здрави, весели и игриви!

За Мангъров, ние веднъж го викахме, когато Боил беше с морбили.Верно 100 лв ни взе, но никак не съжалявам, защото в случая той беше най-точния специалист, от който се нуждаехме.

Сту, може ли да споделиш адреса на кабинета на др. Субев - на нас ни идва доста наблизо. Simple Smile

За подаръците, ние май нищо няма да купуваме.На бабите съм поръчала дрешки и книжки.

# 425
  • Русе

Ива, нямам много за показване  Blush  - фотографа ми е Йоан в повечето случай, защото баща му не се впечатлява от снимането  Crossing Arms Добре, че понякога ни снимат и други хора  http://yanuari.snimka.bg/children/yioan-na-elina.266620

# 426
Честито на Митака и на Деси! Да са здрави и усмихнати! Наздраве на майките!
Хрисси, каквия тия болести при вас. Ужас! Да не ви се налага да го позлвате пак!
Ноеми, на Софи вече цяла година  eй това и е сред най-любимите. Тя обаче не обича да играе с играчки.   http://www.hamabeads.com/
http://www.intertoys.nl/speelgoed/hama

# 427
  • София

Ива, нямам много за показване  Blush  - фотографа ми е Йоан в повечето случай, защото баща му не се впечатлява от снимането  Crossing Arms Добре, че понякога ни снимат и други хора  http://yanuari.snimka.bg/children/yioan-na-elina.266620

Ау, прекрасна си!  Hug Hug Hug Като Ноемката - едното шкембе сте и двете като забременеете!  Party

# 428
Весел празник днес, момичета! Да са ви здрави и весели порасналите дечица!

Елина, много си хубава!

# 429

За Мангъров, ние веднъж го викахме, когато Боил беше с морбили.Верно 100 лв ни взе, но никак не съжалявам, защото в случая той беше най-точния специалист, от който се нуждаехме.
  Морбили?!?!?
  Той не е ли ваксиниран против тази шарка?

# 430
Ами, ваксиниран е. Или ваксината не е била правилно съхранявана(това се съмнявам) или не е била поставена правилно.

То, миналата седмица и Мила ми изкара акъла - 3 дни беше с висока Т и на 4тия и подпухнаха клепачите и се обрина по гърба,корема, зад ушите и т.н.Според педиатърката е било от лекарствата за Т, но пък в същото време и избиваха и няколко зъба.....лудница беше. #Crazy

# 431
  • Русе
...
Ау, прекрасна си!  Hug Hug Hug Като Ноемката - едното шкембе сте и двете като забременеете!  Party

...
Елина, много си хубава!

Blush Blush Blush Благодаря!  Верно всичко ми е качено на корема и на дупето, а и бебето ще гони май батко си на кг. В сряда беше 3.280 кг.  Flutter 

Цвета - дано утре Мишата наистина вече е ОК  Hug
Хриси  -  наистина е било лудница  Hug 

# 432
  Ивонска,  Hug
  Вълнуват ме въпросите,като този например,дето зададох на Хрисси.
  Открих още 2 лекарски грешки допуснати при Алекс:ваксиниране по време на антибиотик в родилния дом   и неотлагане на последващите ваксини,по причина родовата му травма.....  Confused

Хрисси,така и предположих....
  Това е много лошо.Предвид това,каква вреда нанасят ваксините,поне да бяха наистина предпазвали от болестите,против които се слагат!  #Cussing out

Елина,много сладко коремче!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 21:10 от Селма

# 433
Хрисси, на Мила ваксината МПР  минала ли е? Питам, защото Софи имаше страничен ефект от нея, съвпадащ със описаното състояние на Мила. Затова на Ноемката изобщо няма да я слагам.
Нашия хомеопат казва, че МПР и хепатит Б имат най-кофти странични ефекти. Но тя като цяло е против ваксините и нейните деца са ми здрави неваксинирани набори. Вече и на мен ми е трудно да намеря златната среда. За сега до лятото няма да слагам никакви ваксини, на Софи също, че нейните ги отложихме заради операцията.
Наскоро попаднах на това -The birth of a healthy child is a miracle; keeping a child healthy is an art.
Селма,  Hug !
Елина, ах какво хубаво коремче!  Grinning
Цвета, Мишата справя ли се? Софи само ме врънка за кънки. Малко ме е страх обаче да не падне,  Confusedглавно по корем. Един ден преди да видя хернията  се изпющя от 1 метър по корем в един надуваем замък и според доктора това е причината. Но тя може и да се спъне и да падне и пак същата работа.
Отивам да си налея едно!

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 21:34 от Мопси

# 434
Селма, HugАман от лекарски грешки!Баси.....Хора страдат цял живот от това.Да не говорим за фаталните изходи Sad Да пази Господ!
Елина,много си сладка с това коремче.Наистина си само коремче Simple Smile
Цвети,дано Миша утре да е 6! Hug
Хрисси, Hug

Общи условия

Активация на акаунт