Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Всъщност, риск има и при ваксинирането, и при не ваксинирането. Моят класически хомеопат, който е срещу ваксините за себе си, не можа да твърдо да каже "Не слагай ваксини". Каза само - "Ти решаваш. Рискове има и те са 50/50."

# 436
Ето това е кофтито-50/50.А на всяка от нас и се иска да вземе най-правилното решение.
А бе каквото Всевишния е рекъл!

# 437
  • София
Мони, в тоя живот абсолютна сигурност и гаранции няма за нищо!

# 438
  Една позната,медик/преподавател в университета,казва,че има далеч по-страшни болести от тези,за които се шуми и против които си слагаме ваксините.Обаче за по-страшните няма ваксини,затова се всява страх и се продават тези ваксини,които вече са произведени.А колко са ни нужни.....е голям въпрос!

# 439
  • София
 Една позната,медик/преподавател в университета,казва,че има далеч по-страшни болести от тези,за които се шуми и против които си слагаме ваксините.Обаче за по-страшните няма ваксини,затова се всява страх и се продават тези ваксини,които вече са произведени.А колко са ни нужни.....е голям въпрос!

Селма, не ми се иска да ти противореча, но все пак: истината е по средата! Достойно е да се признае, че рискове съществуват при отказ от ваксини (както призна моя хомеопат, когато му казах, че искам той да реши за моето бебе). Другото е манипулация.  Hug

За съжаление, ваксини няма и за нещастията в живота ни, за инцидентите и катастрофите... Това не е повод да не се предпазваме от хепатит или тетанус.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 22:18 от ivonska

# 440
  Ив,спокойно ми противоречи.Интересни са ми всякакви гледни точки.
  С поста си исках да кажа,че е факт,че не толкова фармацевтичните компании служат на хората,колкото ние хората служим за техните интереси.

Ей сега да вземат да ми измислят ваксина против аутизъм!  А те ми казват бийте на детето ваксина против коклюш!
   Коклюшът обаче идва и си отива,а аутизъмът.... Confused

# 441
Мопси, не сме я поставяли още тази ваксина, че все е кашляща и сополива.А Мила  даде реакции на всичките ваксини досега и само като си помисля ми се стъжва..... ooooh!

# 442
Добър вечер, момичета!  Simple Smile
Честит празник на всички рожденичета и на техните майки!   bouquet

Нещо само за болежки си говорите ...  Rolling Eyes стискам палци на всички подкашлящи скоро да се похвалят  Hug

Шматко, къде в южна София работиш, мацинко?!  newsm53 Да те причакаме след работа някой ден с бутилка в ръка!....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Давам точен адрес и чакам  Mr. Green и хайде да не е някой ден ....   Rolling Eyes!!! а да е някой ден определен...  Grinning , ще се радвам да ме причакате и без бутилка  Laughing пък може и аз, да ви причакам някъде  Hug
В Гоце Делчев, Бели Брези и Стрелбище са ни офисите, а аз всяка седмица съм в различен офис. Идущата седмица съм в Белите Брези на "Нишава", а там нямам никаква работа, та спокойно мога да си и посръбна в офиса хах, даже няма и да се разбере  Laughing

Приятна вечер от мен и  Hug

# 443
Ая и Веско, честит Рожден ден! Пожелаваме ви прекрасно детство!  Heart Eyes

newsm59

Честито и на Дария, Ния, Борис, Стоян, Елица и Милица!  Hug

Честит Рожден ден и на нашия слънчев Любослав!  Heart Eyes

# 444
  • София

Днес на Ая е ден рожден
За нас е също необикновен
Защото малката пудра ценим
И с много вино ще се овъртим!

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 09:14 от ivonska

# 445
  • София
Честит Рожден Ден на Дария, Ния, Веско и Любо!
Щастие и обич да носят на майките си!

# 446
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Ая, Любо и Веско.

# 447
  • София/Варна
Честит празник на Ая, Любо и Веско!
Честито и на всички останали малки и големи рожденици и именници, които пропуснах последните дни!
Благодаря за поздравите и пожеланията за моя рожден ден  Hug!
Аз се позагубих, защото след пристигането си от Индонезия трябваше да се отчетем и при родата във Варна. Прибрахме се снощи по никое време и още не се знаем кой къде е Simple Smile.

# 448
Ая и Веско, Дария и Ния, Борис, Любо и Стоян,  честит рожден ден! Пожелаваме ви прекрасно детство! 
На майките наздраве и нека малките слънчица винаги да стоплят душите ви!

newsm59 newsm59 newsm07 nbirthday  bigdance2  costumed034 Tada newsm18

# 449
Нашия хомеопат е единствено категоричен за хеп Б.  Каза ми да не я слагам. За другите решението е мое. На Софи не е слагана хеп Б. А бе не е толкова лесно да си майка.
Селма, сега като се замислих в Холандия бебетата изобщо не се ваксинират първите 2 месеца, а БЦЖ, манту и подобни липсват в имунизационни план. Де да са могли да спеснят е на Алекс!

Общи условия

Активация на акаунт