Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 850
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Стуцка, та кога викаш ще поливаме новият апартамент  Whistling
Нищо не съм викала  Laughing
... ми ние да викнем, значи  Mr. Green

Нас мебели ни не трЕбват!  Crossing Arms Ние можем и на земята...  Whistling Тъкмо няма да падаме, ако до там се стигне...  Sunglasses Mr. Green

# 601
Абе дет се вика кенефите са инсталирани, мое и да си драйфаме на чистичко  Joy Joy Joy

# 602
Ей, оправихте ми настроението!  Hug  Hug  Hug
Въпреки, че с двете диванета вкъщи не ми е скучно, но направо се замислих за екскурзия до София ...
А като завършим къщата - дружно заповядайте да я осветим!

# 603
ООООО Гали, аз идвам до Бургас и без да ме каниш  Laughing Laughing Laughing Гледайте да я завършите лятото, та да ударим и по един плаж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 604
  • София
Стуцка, та кога викаш ще поливаме новият апартамент  Whistling
Нищо не съм викала  Laughing
... ми ние да викнем, значи  Mr. Green

да идваме с метли.........

А с такси може ли или само със собствен транспорт, както предлага Ноеминята, че аз като пия не моа карам...  Thinking

Mr. Green Mr. Green

Мопси, честити ти ходещи крачета! Здрав гръб и здрави нерви ти желая!  Simple Smile

# 605
  • София, Лагера
Да, това е разумно, да не се ръгнем в някоя остъклена тераса  afwitch afwitch afwitch afwitch afwitch  Joy

# 606
  • София
O, метлеси!  Mr. Green Зачервихте брадавицата на носа от вълнение поради предстоящото пиене, а?!  Mr. Green

# 607
Ама Ним как изпълзя  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 608
  • София, Лагера
... гладна кокошка...  Tired Twisted Evil

# 609
Мопси честити ходещи крачета на Ноемката. Да са стройни и прави, все в Прада обути да ходят и в правилната посока да  я водят  Heart Eyes
Цецонката сам си го махна преди две седмици. Саша му подари един чифт гащи и потник, с които после се разхожда цяла вечер в Клеми и от тогава каза край за памперса през деня  Grinning А през нощта се случва често да се съуди, защото иска да пика в гърнето  Crazy
Относно събирането н децата в една стая и ние сме решили, че е крайно време да ги съберем, само че ще са необходими доста промени и не ми се мисли. НО все повече на Веско му прави впечатление, че Цеци е при нас и всяка вечер са молби да оставиме Цеци при него. От друга страна как успявате да ги вкарате в леглото, ако са двама та заедно имам чувството, че мисията е невъзможна.

# 610
  • София

Аз като усетя, че ме влече неистово да зарежа работата и да отворя форумО, на 100% уцелвам разговори или за пиене, или за плетене... Whistling

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 611
Честити ходещи краченца на Ноеми!Да са здрави и все в правилната посока да я водят!  bouquet  bouquet  bouquet
Ооо ...Гали,аз съм най-наблизо Mr. GreenСвиркаш и съм дошла.Сега нали съм и моторизирана до 10 мин съм при теб.Само кажи кога и точно къде Mr. Green
В групата на Алек са 23 дечица.

# 612
Мерси, девойки!  Hug
Смело да руша стената значи.
Галиии, аз ако се понапъна може и преди софиянки да дохвърча със самолета.  Mr. Green Как ми се  е допило Бургаско, не издържам. Кво слагат в тая бира!
Вече съм бивша кърмачка и мога да консумирам по-голям асортимент и количства питиета, Гали!  Mr. Green

# 613
Нямате грижи, само да стане, че както всеки майстор се из... е мазало ...
Не искам да си вдигам нервите с това!
Мопси, честито ти проходило човече!!!! За количеството и асортимента нЕмаш грижи! Аз все още кърмя и само се облизвам, но ще наваксам  Mr. Green

В групата на Марти са 33 деца списъчен състав, но идват около 20. Днес ме разби - имал две приятелки - като била болна Ема, Алис била неговото момиче, и обратно  Joy. Като не бил на градина - трета госпожица - както казва той - ама тя била най-хубава  Joy
Играят с Дани със строителите на Мартин - страшно удоволствие му доставя да се рови в кубчетата Simple Smile.
Манана, мама къпе и кърми бебето, докато тати къпе и чете приказка на Марти и всеки седи при детето, докато заспи. Не, че Марти не се случва да го събуди - докато разкаже на баща си целия ден по минути, да зададе безброй въпроса и да направи безчет коментара на приказката на висок, въодушевен глас. Ама обикновено са гроги и в 8.30 - 9 часа вече спят.

# 614
  • София
Честит Рожден Ден на Вики!
С пожелание да реализира всички мамини планове за нея, дори да я изненада!

Общи условия

Активация на акаунт