Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
...
Мъжът ми се върна за малко до вкъщи и за това изчезнах така... Whistling
  Хмммм....И свят ти се вие... Thinking Mr. Green
...

Добре са пообядвали, викаш?!  Mr. Green Сега чакаме термина...  Whistling

# 586
  • София
ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ РОЖДЕННИЦИ, които пропуснах последните дни.

Желая им щастливо детство, много игри и усмивки, а на майките им здрави деца, здрави нерви и много пиене.

# 587
Ха-ха, ще ви се.....Взимаме мерки това да НЕ се случи сега.  smile3534

# 588
Честито на Ники на Магнолиа!  bouquet  bouquet  bouquet
Мен пък миналата седмица учителката на Алек ме попита кой от родата бил толкова хитър ShockedЗащото се оказа,че Алек бил голям хитрец.Заформял интрижката и после "ааа ...аз не съм виновен".Иначе до сега само веднъж е ударил дете.И се почувства много виновен след това.Чакаше баща си до вратата и веднага с наведена глава започна да се оправдава.Въпреки,че е с 5-6г деца в една група не е ял до сега шамари от тях.
Ноеми ,разглеждах ти бремелинската фотосесия.Направо си прелестна!  bouquet
 Нинище,хлапетата са големи сладури! Hug
Елина и аз мисля,че ще е другата седмица към четвъртък май Rolling EyesВъпреки,че всеки ден надничам с надежда да ти честитим  bouquet
Анджи,ми...честита снаха!  bouquet
Ман,голям майтап Joy

# 589
Мацкии, как сте в този хубав ден  Laughing
Аз да си се повхваля, че апартаментчето ми е почти готово откъм настилки и бои. Обаче вчера каквъв шок - отивам да видя сложения паркет в хола и о, ужас! Вместо белия ми паркетец видях една кафяво-оранжева гад  Shocked Shocked Shocked Shocked Като подпалииииих и тази сутрин белия паркетец ми се усмихна приветливо от хола  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Таааа ми е едно тръпкаво вече  Heart Eyes

Абе във вашите градини по колко деца има?  При нас в цялата градина има само 41 деца  Thinking От всички 5-6 групи  Rolling Eyes А Ая милата е 4-та група и днес като попитах защо не е при другарчетата си ми казаха, че била най-оправната от всички и да не се тревожа Crazy Crazy Crazy

# 590
Сту, на Веско в групата са 32  Mr. Green Вчера госпожата го похвалила пред дядо му, че много бързо схваща и взема дейно участие. Заключението било "Личи си,че в къщи се занимавате с него" Flutter
За Цеци пък казват, че той и едно момиченце на годинка са най-оправните в цялата група  Joy Не можеха да повярват как така от раз махнахме памперса, без веднъж да се е изпуснал в гащите. Пък аз им обяснявам, че въпросът не в приучването, а в това детето само да осъзнае и да е готово. А толкова ме разкандардисваха, че то лятото се отучвали от памперс, а не зимата - представям си в главите им как са минавали гледките на локвички по паркета и безспирно преобличане  hahaha
Стуцка, та кога викаш ще поливаме новият апартамент  Whistling

# 591
  • София, Лагера
Добрутро   Simple Smile

Честита ти къща, Сту!   Hug

Стои едно момченце с глава над нея и се оплакава на баб си, че Миша го е била Crazy
   Ей!Същата картинка от моето детство!(колкото и да не е за вярване)  Laughing
   Но никога не се биех напразно.Основно защитавах по-малката ми сестра.
Ти си се била!  Shocked Shocked Shocked

Айде, от мен - неделя!  Twisted Evil
Предлагам всяка от нас да заложи на по едни ден, после да съберем залозите и дружно да се напием за здравето на Елина  Mr. Green

# 592
  • София
Сту, честито... а обзавеждане измислихте ли?
Това с градината ме учуди, но сигурно е грип, нали е обявено грипна епидемия.
При нас грип няма, но пък за сметка на това, както вече споменах има варицела и то освен в нашата, и в още една или две групи,ако не ме лъже паметта.
Като говорихте за сватби, моята щерка твърдо е решила да се жени за баща си и това е ooooh!

# 593
  Барби,в градината на Алекс сущо върлуват и грип,и варицела....Но от известно време подобни болести ги гледам,като макар и неприятни,но все пак идващи и заминаващи.
  Ако искаш,възприеми и ти тази гледна точка!  Simple Smile Hug

Стилияна,браво за напредъка с апартамента!  Party

Ноеми,била съм се,да.

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 18:21 от Селма

# 594
Сту, честита къща. Здраве, хармония и много любов, пък и едно -две деца още да я понапълнят!
Аз да се похваля, че малкото Ноеми проходи.  Бях забравила колко велик е този момент. Сега обикаля като нестинарка из стаята.
Man, на колко махна пампата на Цеци?
Девойки с по 2 броя, я кажете кога сложихте децата да спят заедно в една стая. Софи иска да спи заедно с Ноеми и съм решила да избия стената между двете детски за  да стане една голяма . Ако го направя -няма връщане назад и да искат и да не искат ще са заедно.  Mr. Green Към 1.5 година дали е добре?
Мен се опитва да не тръше някакъв грип. За сега го моря успешно с клеева тунктура през деня и  греяно вино вечер. При нас нали и свинския върлува.... Crazy

# 595
  • София, Лагера
Мопси, честити щъпуркащи лапички на адашката!  Hug Heart Eyes Party

Аз смятам да изнеса Тервел при Пресиян на 6 месеца  Wink

# 596
  • София; Дружбето
Mен ме тръшна грипа и сега се чудя децата кога ще се разсополивят и те Crazy
Честито прохождане на Ноеми Grinning сега се сещам, че Габи не е има прощъпулник Crazy ще взема да му наредя утре някои неща и да видим за какво ще се хване
В нашата група са около 20 деца от 31

# 597
  • Русе

Айде, от мен - неделя!  Twisted Evil
Предлагам всяка от нас да заложи на по едни ден, после да съберем залозите и дружно да се напием за здравето на Елина  Mr. Green

hahaha изскренно ме разсмяхте момичета  Hug

Термина ми е 28.01. - ще чакаме и ще видим  Wink Помнете си предположените дни и дати  Mr. Green Аз съм с нагласата да е 03.02..  Joy

Мопси - браво на Ноеми  Hug

Цвета - бързо да се оправяш и сладурите да не се разболяват  Praynig

Сту - честито апартаментче   bouquet

Преди малко Иво отиде да закара Йоан на село, че покрай тези грипни процеси сега да избегнем нещо неприятно в близките дни. В градината повечето са подсмърчащи и кашлящи. Отделно обаче го махнахме и за малко от тук, че много ни се качва на главите. Иво викал вчера на г-жата "Няма да го има цяла седмица. Ще го оставим на село, че не ни слуша и да си починем малко!" , а тя "Ама той тук е толкова послушен, как така не ви слуша? "   Joy

# 598
Ихаааа Мопсиии честита ходеща Ноемка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз Ая я преместих при кака и на 1 годинка  Peace Никакви проблеми нямахме  Heart Eyes
Барби, избрали сме мебели и даже сме ги поръчали  Laughing Ще дойдат до два месеца  Peace

Елинааа, аз залагам за 29-ти  Flutter

Стуцка, та кога викаш ще поливаме новият апартамент  Whistling

Нищо не съм викала  Laughing

# 599
  • София, Лагера
Стуцка, та кога викаш ще поливаме новият апартамент  Whistling
Нищо не съм викала  Laughing
... ми ние да викнем, значи  Mr. Green

да идваме с метли, парцали и препарати за чистене... а чак като изчистим всичко, ти ще ни дадеш по едно кенче бира и Зрънчо, ще приседнем на кашоните от паркета... Whistling Crazy

Общи условия

Активация на акаунт