Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 840
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  Стилияна,в Окръжна болница меренето на тонове е безплатно за всички.  Peace

Ами хубаво е да и правят записи там, където ще ражда  Peace Защото лекарите в Шейново няма да приемат записи на тонове в друга болница  Crossing Arms Абе... днес ще се разбере какво ще прави  Grinning
   Нека не ги приемат в Шейново.
   Тя ще ги мери за своето спокойствие.После ще си ражда в Шейново.
   Мисля,че това не е проблем.

казвам го само като идея,разбира се.  Peace Hug

# 676
  • София
".....Играта за детето е начин да опознае реалността и да се социализира, а забраната на агресивното поведение може да развие в бъдеще чувство за незащитеност и неувереност в себе си. Децата играят на война във всички времена......"

Айде сега, ново 20 - горното го прочетох в статията за момчешките играчки горе, в полето за статии в БГ-Мамма и съм леко объркана: аз самата ограничавам играта с оръжие и други от сорта, а я вижте това тълкувание...  Thinking

Tired

Ето я самата статия.

# 677
Честит рожден ден на Андреа! Честито и на другите рожденици, които пропуснах тези дни! Да сте живи и здрави.

# 678
  • София
Боже, сутринта гледах датите и пак не ги догледах - това цифрите са ми психична травма, явно!!!  ooooh! Че не мога да смятам съм приела, но очевидно трудно ги възприемам дори визуално!  Tired

ЗА АНДРЕА!

# 679
Ив, тъкмо я четях тази статия и гледам - ти я коментираш. Вече не знам на кой автор да се вярва. Значи Алекс ще бъде доста уверен в себе си.  hahaha Вече спрях да му забранявам, само наблюдавам и ако стане напечено - реагирам. Играчките - бойните, ограничавам в нас, доколкото мога.

# 680
Честит рожден ден на Андреа!  bouquet  bouquet  bouquet
Хм Thinking И аз също ограничавам "бойните"игри и играчки.Мисля си,че пушките,бомбите и автоматите,както й игрите с насилие биха развили агресия в детето.А в тази статия се оказва друго Rolling Eyes
Вече не зная на какво и кого да вярвам! Crossing Arms

# 681
Честит рожден ден на Андреа  Heart Eyes Hug и на всички, които пропуснах тези дни! Всички да са здрави, много щастливи, умни, малко палави и много добри деца  Grinning Heart Eyes Hug Hug Hug

# 682
Честит рожден ден на красавицата Андреа  Hug Hug Hug Нека расте весела, игрива и все така красива  Heart Eyes

# 683
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Андреа. Да е жива и здрава Hug

# 684
Божееее, мойта дружка е снесла ...... слон(че) - 4, 450  Crazy Crazy Crazy  На въпроса как го е родила ми каза - ами нормално, почти безболезнено  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 685
  • София
Еха Сту, да и е живо и здраво отгледаното бебоче!

Честит рожден ден на Андреа! Много здраве, успехи и весело детство!

# 686
  • Русе
Благодаря,момичета!Бъдете и Вие здрави и щастливи!

# 687
  • София
Честит Рожден Ден на Илина, Пламена и Стефан!

Много здраве и късмет по житейските пътеки да ги съпровождат!

# 688
  • Русе
Честит Рожден Ден на рожденниците днес, както и на сладката Андреа от вчера    bouquet

Сту - да са живи и здрави, приятелката ти и голямото бебче  Hug

# 689
Честит Рожден Ден на Пламена, Илина и Стефан! Да са здрави и весели!

Общи условия

Активация на акаунт