Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
...
Елииии, още си туууук  Hug Понеже момента съвсем наближава, пожелавам ти леко раждане и прекрасна красавица!!! Чакаме с нетърпение добрите новини!!!  Praynig Hug
...
Чета ви постоянно, толкова ведро звучите, че сърце не ми дава да се разстеля с моите размисли за живота, които са ме обзели напоследък  Crazy Само си повтарям "всичко ще мине, всичко ще мине" и скоро ще си приказвам сама  Crazy

...*Elina*, то не остана време. Аз залагам на 29.

....

Тук съм и така, като гледам още май ще позакача момента 2 в 1   newsm78  А утре живот и здраве ще попътуваме с Иво до Търговище  Joy

Ели - всичко ще се нареди, знам го  Hug

# 661
  • София
....
Чета ви постоянно, толкова ведро звучите, че сърце не ми дава да се разстеля с моите размисли за живота, които са ме обзели напоследък  Crazy Само си повтарям "всичко ще мине, всичко ще мине" и скоро ще си приказвам сама  Crazy

Давай, докато можем да те разберем и преди да ни е полазила алкохолната деменция!  Mr. Green

Каквото и да е онова, което те тревожи, ти ще го преодолееш, знам го!  Crossing Arms Wink Hug Hug

# 662
  • София
Ели не си сама, може и банално да звучи,но не позволявай на отрицателните мисли да надделяват над позитивния ти дух и да не си и посмяла да лишаваш децата от прекрасната ти усмивка Hug Wink
Елина стискам палци и чакам с нетърпение хубави новини Hug

# 663
Ели, HugТолкова ми е тъжно да чуя това от теб!Но, наистина и това ще мине!Нали знаеш,че след дъжд винаги изгрява слънце/колкото и банално да звучи/ Hug
Стилияна,  Hands Thumbsup
Елина,успех!Аз съм за 27.01/четвъртък/  bouquet

# 664
  • София
Леле, Сту, егати и времето уцелихте тази седмица!  Confused Като гледам Витоша от прозореца направо настръхвам!  ooooh! Но девойките са корави мацки - ще го преодолеят!  Hug

# 665
Мойте мацки вчера се върнаха ентусиазирани, с червени бузи и пълни с енергия  Crazy Crazy Crazy Мислех, че ще са скапани, а не можах да ги укротя два часа  ooooh!

Ив, времето не е за дъртофели, ма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ели, не се измъквай така  Hug Hug Hug Знаеш, че нашата дружина винаги е на разположение, за тези които го искат  Heart Eyes Heart Eyes

# 666
Последно  Mr. Green - моята дружка са я върнали от Шейново, въпреки че преносва 9-ти ден  Thinking Не са я хоспитализирали заради грипната  ooooh! ooooh! Сега всеки ден я викат на тонове, но срещу 30 кинта за всеки запис  Tired Нещо не ми е логично  Thinking

# 667
  • София
Последно  Mr. Green - моята дружка са я върнали от Шейново, въпреки че преносва 9-ти ден  Thinking Не са я хоспитализирали заради грипната  ooooh! ooooh! Сега всеки ден я викат на тонове, но срещу 30 кинта за всеки запис  Tired Нещо не ми е логично  Thinking

Това не ми звучи нормално.  Rolling Eyes Какво значи "грипна епидемия", ако е време да раждаш?! Тъпаци.

# 668
  • София; Дружбето
Хм, това е странно. Там ли е била на консултация newsm78 Щот ако да - не може да и зимат пари за подобни неща

# 669
Цвет, не се води там на консултация, затова я карат да плаща  Confused

Ив, решили са, че не е дошло време и няма нужда да влиза в болница, а с пъровото и раждане са я взели веднага след седмица преносване...абе  Close

# 670
  • София; Дружбето
Е, щом не е била там ще си я цакат докато им е кеф Tired Дано се разражда днес Grinning

# 671
   Стилияна,докато те питам,гледам има 6 отговора по темата..... Crazy
   Дано не я мотат много твоята приятелка!

Ели,  Hug

# 672
Цвет, не се води там на консултация, затова я карат да плаща  Confused

Ив, решили са, че не е дошло време и няма нужда да влиза в болница, а с пъровото и раждане са я взели веднага след седмица преносване...абе  Close
Сту, а има ле уговорка с доктор да раждането? Защото ако няма ми се струва по-добре да се насочи към друга болница. Девет дена са си множко, освен ако тя не е сигурна, че термина не е изчислен точно  newsm78
Ели винаги, ако решиш може да си излееш душата тук  Hug
При нас детската е в грипна ваканция от петък. Прибрах си ги абсолютно здрави, събота и неделя всичко беше ок и от вчера Веско е с Т болки в корема, повръщане и главоболие  Close Малкият и той едни сополи е заточил. Ай кажете как става тоз` номер.
Иначе аз в метрото пътувам маскирана. Хората ме гледт странно, но пък аз гледам злобно видимо болните, които разпръскват заразите и те така...

# 673
  Стилияна,в Окръжна болница меренето на тонове е безплатно за всички.  Peace

# 674
  Стилияна,в Окръжна болница меренето на тонове е безплатно за всички.  Peace

Ами хубаво е да и правят записи там, където ще ражда  Peace Защото лекарите в Шейново няма да приемат записи на тонове в друга болница  Crossing Arms Абе... днес ще се разбере какво ще прави  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт