Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
...
Ъъъъъ........аз, таковата,ако имаш нужда от помощ за разопаковането на гореизложените подаръци, да знаеш че съм насреща Mr. Green
...

Барбъл, Нимска не е изразила съмнение, че ще се справи с подаръчния комплект, който визираш!!!  Mr. Green Жената от работа реве, не от подобни подаръци!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хубаво де, аз само щях да разопаковам,друго не съм си и помисляла Mr. Green
Той и твоя рожден ден наближава smile3508
Нашата градина ще работи, но още в петък ме информираха,че е обявена грипна епидемия да не би случайно да не съм разбрала, и който можел да си гледа детето в къщи Rolling Eyes

# 646
Здравейте!!
Много весел РД си изкарахме с децата Simple Smile
Не се бяхме смяли так много отдавна. Ще се пробвам да кача снимки ...
Цвет, при водниста хрема /незнам какво даваш, де/ на Марти много помага Алиум цепа /лук/ 15 СН - 2до 4 пъти по 3 гранули  Peace
И той е на градина в понеделник, че го бях спряла 2 дни заради партито в събота. Тъй като всяка година досега го пропуска ...

# 647
  • София; Дружбето
Давам Алиум цепа вече 3 дена, на Миша действа, ама при Габи ефектът е нулев Crazy Аз за грипна нищо не знам, в петък лелята даже не благоволи да се покаже, а кашляше като магаре. Та не се чудя кой я е разболял този път

# 648
  • София
Туй джамборе е с ебаси цените Crazy ...

С карта се рентира - еднократните посещения са брутални...  Wink А през седмицата и с карта се връзва колкото най-просто клубче, което е страхотно, ако можеш да го ползваш.

# 649
Ним, честито на патерици!   bouquet
Цвета, на Ноемката хомеопата и даде Туберкулум за кашлицата. Ние имаме обаче астма, емфизем и бронхит в родата. Дишаше като Дарт Вейдър с хрипове, без Т. Оправи се да чукна на дърво, иначе през месец си кашлюкаше, Crazy главно нощем.

# 650
  • София
Честит рожден ден на патерици на принцеса Вики!
Нимско, честито ти "одъртяване"  Hug! Да вървиш все напред и нагоре в кариерата, да те уважава  Mr. Green Симо и не само той  Wink, да ти е здрава красавицата и никога да не ти свършва бирата  Laughing

Мацки, искам да ви поканя на РД на Боби, който ще отпразнуваме на 30ти, неделя от 16ч. вкъщи.
Каня всички, които имат желание да пием по едно, или повече  Mr. Green винце да заповядат  Hug. Повечето ни знаете къде сме, ако някой иска адрес да ми пише  Hug

# 651
  • София
....
Мацки, искам да ви поканя на РД на Боби, който ще отпразнуваме на 30ти, неделя от 16ч. вкъщи.
Каня всички, които имат желание да пием по едно, или повече  Mr. Green винце да заповядат  Hug. Повечето ни знаете къде сме, ако някой иска адрес да ми пише  Hug

Градил Илия килиииииииииииииииияяяяяяяя....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 652
Честит рожден ден на всички малки и големи, прекрасни, очарователни и обичани рожденици! На малките желая много смях, игри и безгрижно детство, а на големите - повече моменти на щастие с любими хора!

Много целувки от нас!

П-П: Къде се загубиха Пеперудата и Магнолиамм?

# 653

Party Party Party Живи и здрави да сме само  Laughing

Ох, аз пратих децата на ски с у-ще Мачирски  Crazy Crazy Ако знаете каква буря ми е в сърцето...от 3 часа съм будна  Confused Confused Confused Направо не знам как ще изкарам деня  ooooh!

# 654
Ох, ако не се гътна днес, никога няма да е Mr. Green
Стиснете по едно палче на мойта дружка, че са я приели в болница за раждане  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бах тез емоции ме изтощиха  Crazy Crazy Crazy

# 655
  • София
Сту, стискам палци! Praynig Всичко ще бъде наред, ще видиш!  Simple Smile

# 656
  • Русе
Сту - всичко ще е ОК  Peace

# 657
Сту, и от мен стиснати палци да приятелката ти! За децата те разбирам!  Hug Дано да  изкарат страхотно! С много неща ще трябва да свикваме.
Ох, моята София пак се биела.  Crazy Кога ли ще почне да целува.  Mr. Green За сега обаче имат само  3 момченца  в класа и двете били кафяви (нейно описание ), та малко трудно.  Crazy
Весела и спорна седмица!

# 658
Сту, всичко ще е наред! Мисли позитивно!  Hug
Елииии, още си туууук  Hug Понеже момента съвсем наближава, пожелавам ти леко раждане и прекрасна красавица!!! Чакаме с нетърпение добрите новини!!!  Praynig Hug
Пропуснах много малки, сладки и големи, прекрасни рожденици! На всички искам да пожелая здраве, щастие и късмет!!! Хубави и усмихнати дни и нестихващ оптимизъм!!!

Чета ви постоянно, толкова ведро звучите, че сърце не ми дава да се разстеля с моите размисли за живота, които са ме обзели напоследък  Crazy Само си повтарям "всичко ще мине, всичко ще мине" и скоро ще си приказвам сама  Crazy

# 659
Честит рожден ден на всички малки и големи рожденици, които пропуснах! Бъдете живи и здрави!
Благодаря Ви за пожеланията към Ева. Рожденият ден мина горе- долу добре, че този грип ни повали и двете, но вече се оправяме.

Стилияна, стискаме палци!

*Elina*, то не остана време. Аз залагам на 29.

еlеonоrа, желая ти много късмет и всичко да се нареди по най-добрия за теб начин. Всички минаваме през трудни периоди, но не забравяй, че това ще мине.

Общи условия

Активация на акаунт