Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 876
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Виктория.
Честит рожден ден, Ним Hug

# 631
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИМ!

Желая ти много щастие и успехи.

# 632

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НИМСКО!   bouquet  bouquet  bouquet

Желая ти много здраве, позитивизъм и любов!  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 633
Благодаря за милите пожелания за малката порастнала Вики.  Hug
Тържеството мина много весело. Всички се радваха на принцесата, която ги забавляваше. Вики беше много щастлива. Благодаря на Ивонска и Шош, който уважиха и украсиха празника ни.

Ним, честит рожден ден!!! Бъди много щастлива и обичана. Много успехи в работата и постигане на поставените цели. Целувки!!!

# 634
  • София
...
Ъъъъъ........аз, таковата,ако имаш нужда от помощ за разопаковането на гореизложените подаръци, да знаеш че съм насреща Mr. Green
...

Барбъл, Нимска не е изразила съмнение, че ще се справи с подаръчния комплект, който визираш!!!  Mr. Green Жената от работа реве, не от подобни подаръци!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз се завръщам от индийски ресторант.  Flutter Ех, Лилаааа, сега разбирам радостта от твоя семеен избор...  Sunglasses Mr. Green

Галина Димова, ти както винаги се справи блестящо с организацията, с гостите, с всичко!  Hug

Мама и тате се завърнаха от почивка в Австрия и оборудваха бъдещия скиор с нов екип, маска, термо бельо, чорапи и ръкавици!  Flutter Господ прати и сняг, сега дано всичко със ските мине по план!  Praynig

# 635
  • София
Добро утро!

Благодаря още веднъж на всички ви за честитките, пожеланията и комплиментите. Обичам ви! Hug Heart Eyes

# 636
  • София
Ходихме с Шош на 4D.  Crazy Преживяхме някакво снежно спускане, от което бая се оцъклихме!  Crazy Горкото пате вика: "Мамо, сърцето ми тупка!"  Laughing Добре, че беше само 5 минути. Но аз бих се качила на нещо по-така...  Whistling

Айде, бе - никоя ли не иска да идва с нас в неделите на занимания в GYMBOREE в The Moll?  Rolling Eyes Хем ще се увеселяваме докато ги чакаме, хем ако си купите карта, а сме заедно, моята следваща е с 50% по-евтина!  Wink Blush  Mr. Green В Playground пък има колички за рали - две места са, но аз пускам игра за 1 шофьор и Шош мега се кефи, че той кара!  Whistling Чудесно забавление за студените дни. Пък и в неделя преди обяд в мола е спокойно. Следващата неделя сме на музика от 10.00.  Whistling

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 13:53 от ivonska

# 637
  • София
Аз се завръщам от индийски ресторант.  Flutter Ех, Лилаааа, сега разбирам радостта от твоя семеен избор...  Sunglasses Mr. Green

Да се разменим, ако искаш  Mr. Green С още по-голяма радост ще ти предостъпя моя избор  Twisted Evil

За GYMBOREE сега разбирам. Бих се присъединила с удоволствие, но следващата неделя.

# 638
Влизам набързо да поздравя на патерици Вики и Ним за рождените дни!  Embarassed Бъдете здрави и много щастливи!   bouquet

# 639

Айде, бе - никоя ли не иска да идва с нас в неделите на занимания в GYMBOREE в The Moll?  Rolling Eyes
 Какво представлява тоя gym?От колко часа се провежда?

# 640
  • София
http://www.gymboreeclassesbulgaria.com/

Lila, ако искаш в петък да ми потвърдиш, аз ще ви запиша (става със записване, защото класовете са до 10 деца, а неделята е популярен ден). Ще имаме един час да се наслаждаваме на
Starbucks. Wink Картата за 4 посещения е 57 лв.

Селма, Шош 2 пъти ходи от 11.00 в неделя на приложни изкуства - рисуват, апликират, танцуват... Следващата неделя от 10.00 ще опитаме музиката (групите са по възрастов признак).

# 641
Господ да е жив и здрав, че ни прати тоз пуффффкаф сняг  Mr. Green С милото се грабнахме дне св 7 сутринта и бяхме първи в Боровец. ММММММ казвам ви, няма такъв кеф  Crazy Crazy Crazy

Ив, ние може да се включваме инцидентно, т.е не мога предварително да потвърждавам. Иначе бих повече от доволна да си прекарам 2 часа с теб и без дечиня  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 17:36 от Стилияна

# 642
  • София; Дружбето
Туй джамборе е с ебаси цените Crazy Щмъ прощават, ама средностатистическия българин не може да даде подобна сума за 1 час занимание с децата Sick Аз мога да идвам с неделя с чаавета да пия кафе иначе Grinning
Тоя грип ни умори, но Миша утре заминава на детска с почести Crossing Arms Габриел точи едни воднисти сополи и кашля като дърт пушач, обаче ги дрогирам с боарон и се правя, че не ги чувам как бухат
Сту, благородно завиждам за чистия въздух, дет сте го подишали

# 643
   В ситуацията грипна епидемия детските градини работят ли?
   Мъжо се опасява,че утре няма да има къде да заведем Алекс..... newsm78

Последна редакция: нд, 23 яну 2011, 17:20 от Селма

# 644
Детските градини ще работят, поне така са казали по новините.

Общи условия

Активация на акаунт