Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 29 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Лагера
Здравейте мацки!
Честит рожден ден на Алекс и Дени! Да растат здрави, любознателни и прекрасни дечица за радост на мамите си!  Hug

Ман, оздравявайте!  Praynig

(Мерси за милите думи, момичета, като пристигнат още снимки, пак ще пратя линк  Flutter Еййй, това ми остана, като не мога да си подам носа навън да ме види света, поне снимки, макар и хипопотамски, да показвам  Mr. Green)

# 91
Селма и Рали, честит рожден ден на Алекс и Дени! Нека растат щастливи, безгрижни и здрави.   bouquet

# 92
Ноеми, прекрасна и красива си, много ми харесаха снимките.

Само да те питам, няма ли опасност някой да ги дръпне и да си ги използва както си иска?

Ей, всичко с висока талия, поли и панталони, ми е любимо и на мен!

# 93
Мами искам да ви питам вашите дечица пили ли са Фор Кидс?
Моят син досега е пил доста витамини и имуностимулатори,но това не сме го пили сега ни го изписаха и ми се иска да знам дали е ефикасно newsm78
Благодаря ви предварително за инфото Heart Eyes Hug

# 94
Честит празник на Алекс и Дени! Бъдете здрави, усмихнати и безгрижни!

Селма, нека Алекс те надмине по талантливост и усещане за красота! Heart Eyes

Манана, бързо оздравяване на малките сладури!

# 95
Честит четвърти рожден ден на Алекс и Дени!  Hug Hug Да растат здрави и щастливи!
Селма, Рали, честит празник!  Heart Eyes
Честит рожден ден, Джинджър!   bouquet Hug

# 96
  • София; Дружбето
Мами искам да ви питам вашите дечица пили ли са Фор Кидс?
Моят син досега е пил доста витамини и имуностимулатори,но това не сме го пили сега ни го изписаха и ми се иска да знам дали е ефикасно newsm78
Благодаря ви предварително за инфото Heart Eyes Hug
Миша пи и при нея файда нямаше, сам одето на вкус е отврат

# 97
  • София, Лагера
Ноеми, прекрасна и красива си, много ми харесаха снимките.

Само да те питам, няма ли опасност някой да ги дръпне и да си ги използва както си иска?

Ей, всичко с висока талия, поли и панталони, ми е любимо и на мен!

Ами мен това не ме притеснява  Wink Не съм само аз в нета, ако пуснеш една търсачка с "maternity photography" ще се заринеш с прекрасни снимки  Wink
А високата за талия... трябва да се преборя със сланинките  Mr. Green Само мъжете ми да тръгнат на ДГ и работа и започвам с колелото и нормалното хранене. Писна ми да преяждам вече! Naughty

Елица, моето момче нищо не е пило  Simple Smile

# 98
В интернет ще намериш много противоречиви мнения за Фор кидс.

Давах му го преди време - 20 дена или малко повече - по 4-5 мл на ден. Ефект има при него или просто вече израства и преминава по-леко през вирусите.

Мен, ако питаш, най-добре е нищо да не пият.

Ноеми, бързо ще влезеш във форма, ти нищо не си качила през бременността. Единственото за което се сещам е някакви стягащи колани, в комбинация с някакъв крем за стягане. Спомням си, че след като родих, всеки ден, под душа си правех масажи, т.е. с грубите гъби търках и натисках яко засегнатите зони, кожичката ме болеше след това.

# 99
Ейййй доживях и аз нет да видя.....
Първо да честитя рождени и имени дни на всички, коита са имали. Надявам се майките им да са останали с нерви и с разсъдък след празниците.
Аз да се похваля от една седмица и малко вече съм новодомец.......ситуацията е странна.........нищо не си намирам, а Mите яко допълва хаоса............
И разни други гадости се случват ама те не са за разправяне по празници

# 100
  • София
И разни други гадости се случват ама те не са за разправяне по празници

Аре бе, споделяй! То е ясно, че ако всичко е масло, рози, вино, бира и ракия, животът ще е песен, ама нали сме и да си помагаме, освен да пием...  Hug

Ман, дано бързо се оправят Веско и Цеци и за Нова година да са съвсем здрави! Praynig

# 101
Хелооооооооооууууу от скитееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тук е слънчево, снежно, прекрасно и имам най-добрите скиорки  Party Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Почввам с честитките - Честит рожден ден на Алексче и Дени Hug Hug Hug
Селма, пожелавам ви всичко лошо и трудно да е зад гърба ви и за напред само радости и усмивки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Джинджърке прекраснаааа чрд  Hug Hug Hug  Щатие и разкош  Crazy

Ман, бързо да се оправяте   Peace

# 102
# 103
Рали, Селма, честит празник на порасналите ви дечица!  newsm59 nbirthday newsm67  party023 Gift  ura

Честито на Еличка на патерици!

Ман, да се оправяте!  Hug  Ние с децата  се тръшнахме от някакъв стомашен грип, но вече се освестихме. Поне залепените сланинки от коледа ми се стопиха.  Crazy 

# 104
  • София

Леле, ще мисля заглавие за януарските красавици нещо - толкова пък да са хубави нашите моми тук!!! Трябва да ги възпеем подобаващо!  Thinking

Например: Януарска хубавица с красиво личице, уверено позира с разтупкано сърце!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт