Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София, Лагера
  Ноеми,какъв е този модел панталони,дето идва на мода?
  За сланиките съвет не мога да дам.....Все-още имам доста (просто коремче си имам,а преди нямах).
С висока талия и тесни крачоли  Flutter

Ив, голям купон ще да е било  Mr. Green  Hug

Да споделя малко бременни снимки от фотосесията  Wink
http://noemy.snimka.bg/maternity/bremenna-fotosesiya.559415

# 76
  • София
Боже, какъв благодат е да отпиваш хубаво червено вино с увереността, че всичко с чаавето ти е ок!...  Crazy

ДаВинчи, за вас!  Drunk

Ноемке, прелестни сте! Това звучи като клише и пак е вярно!   remybussi

# 77
  • София
Ноеми, тия снимки още вчера във ФБ ми събраха очите! Blush Страхотни сте всички!

Ив,
наздраве!  Simple Smile Hug

# 78
Ей ме на и мен.....
Първо да ви благодаря за страхотните пожелания, които валяха цял ден.  Hug До обяд някъде ги следих, но после ме завъртя шайбата и сеги ги прочитам накуп.

Партито мина весело за децата, но аз съм без кръст и главата ми пулсира....Диванетата не спряха и за секунда да врещят, тичат, пукат балони и да дивеят. Да са ми живи и здрави майка ми и баща ми, осигуриха терен и пълен съпорт за мероприятието.

Тортата беше с русалки, които всеки искаше да изяде, та по едно време картинката беше като "От местопрестъпленито"-ръце, глави и опашки разчленени и наръфани.

Ивонска, радвам се, че си се успокоила и дано апетитът на Шош скоро се върне. Дали при баба и деди няма да хапва повече?

Елина, дано майка ти скоро се подобри.  Hug

# 79
  • София/Варна
Честит рожден ден на Деничка и Алекс!!!

Честит рожден ден и на Джинджър! (която тотално ни е отсвирила напоследък Wink)

Ив, Шош има добър учител в драма изкуството Wink. Малките в момента много успешно ни имитират Simple Smile.

# 80
Честит рожден ден на Дени, Алекс и Еличка!!! Да растат здрави и весели!!! Поздрави и целувки на майките им!   bouquet

# 81
  • София
Честити да са Деничка, Алекс и кака им Джинджър!

# 82
  • София
Честит рожден ден на Деница и Алекс! Растете безгрижни, щастливи, весели и най-вече здрави!  Hug Heart Eyes

Рали, Селма, честит празник, момичета!  bouquet

Джинджър, наздраве и весел празник и на теб!  Simple Smile  bouquet

Аз да доложа, че преди седмица връхлетях върху Джинджър до офиса, изглежда много добре, все така усмихната и позитивна.  Simple Smile

Тортата беше с русалки, които всеки искаше да изяде, та по едно време картинката беше като "От местопрестъпленито"-ръце, глави и опашки разчленени и наръфани.

hahaha Crazy

# 83
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Дени и Алекс! Hug

# 84
Здравейте мами,много  се радвам, че отново пиша сред вас Grinning
Честита Коледа на всички Hug
Честит рожден ден на нашите декемврийчета, които съм пропуснала и най-вече на юнака на Ивонска newsm59
Честит рожден ден и на днешните рожденици Алекс и Дени nbirthday
Ноеми изглеждаш страхотно, а снимките на които сте тримата направо сте великолептни Simple Smile
Спирам сега да пиша, за да изчета двете теми, които за съжаление съм пропуснала Embarassed
Хубав и усмихнат ден желая на всички ви Hug

# 85
Честит рожден ден на Алекс и Дени    bouquet
Мила Селма, пожелавам ти Алекс да израсте мил и чувствителен джентълмен и всички недостатъци, които откриваш у него, след време да се окаже, че са били за добро и са съхранили добрината и красотата, които всеки от нас, след време изгубва, сред живота, който ни заобикаля.

# 86
Двамата са болни у дома  ooooh! Цяла нощ не сме спали всички от непрестанната им кашлица, която при Цеци е придружена от стандартната екстра  Sick
Иначе през деня са неуморими - вилнеят с всички сили и единствено отвратителната хрема, подсказва, че не са здрави. Та по този  повод да разкажа случка от вчера.
Играят с баба си, че падат в морето/реката и съответно баба им ги спасява. След поредното спасяване и около петминути размятане и викове,майка миказва "Цеци бате ни спаси", при което малкият става, отърсва се и изръсва "Благодарим ти Бойко Борисов"  Joy
Селма, съседката ти, да не би да е Съни, която има една прекрасна и палава джуджафка на име Весела  Heart Eyes

# 87
  • Русе
Честит Рожден ден на Алекс и Дени! Честит празник и на техните прекрасни мамчета    bouquet

Честит Рожден Ден, Джинджър!     bouquet

# 88
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА ЕЛИЧКА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ И АЛЕКС!

Да растат здрави, умни и щастливи!

На майките им - Наздраве  cheers

manana, страхотно пожелание  Simple Smile

А тая малка гад ми стопи нервите - квичеше, че съм го измамила и съм му съсипала живота, като съм викнала този доктор!

rotfImao rotfImao rotfImao

# 89
Със закъснение да честите малките рожденници от последните дни:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ШОШ, ЕВА И ЕЛИЧКА. Бъдете здрави, прекрасни и добри деца.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт