Понеже имаше въпрос от Мони, май най-идейният подарък се оказа магнитна дъска с различни форми и варианти от тях да се правят животни и/или геометрични фигури (от Дженезис). Иначе, и аз и Шош страхотно се кефим на всички багери, камиони, коли, мотори, писти и изобщо всичко, с което близки и приятели уважиха дзверко! 
Спи си спокойно, няма Т, сополите не ги броя, но не ще да яде (вече от седмица е така) и започна да прилича на призрак!
Мая, нали ще пратиш снимки, много съм фен на твоите фотоси! 

Да не би да иска нещо,дето го нямате,и не казва?Ти пита ли го?
Честито!
Каква е модата в панталоните?
Селма, ама все едно сме се наговорили за панталона

- днес не ми е ден. Моята майка беше преди около месец в болницата по собствено желание, защото искаше да си вади зъби и да си прави протеза, но без лекарско наблюдение неможеше. Причината е, че повече от 20 години пие лекарства за разреждане на кръвта. Там й спряха едното и започнаха да вливат друго, а после процедурата мина обратно с въвеждане отново на старото лекарство. Както и да е всичко мина ОК и се прибра в тях. От миналата седмица нещо не се чувстваше добре, а при личната неможе да иде поне месец след като е била в болница и нашата си стои вкъщи, и охка и пъшка. Днес вече събрала кураж отива при личната, от там я пращат в спешното, че сега вече е приета отново в болницата. Направо думи нямам, как като се знае в какво положение може да изпадне стои и се стиска до последно.
Господ здраве да му дава на МЛП!
Какви ли не черни сценарии вече ми минаваха през главата!... 
Човекът се хили през цялото време, а моят син не спря да драматизира с подбран и твърде богат за възрастта речник! 

)
Но МЛП рече, че това безапетитие се случвало след изкарана вирусна инфекция (пък на нас сефте ни се случва такова последствие!
)
Човекът се хили през цялото време, а моят син не спря да драматизира с подбран и твърде богат за възрастта речник! 

Леле разби ме този Шош! Да ти е жив и здрав. 
http://www.moetobebe.net/konkursi/ Препоръчани теми