Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 29 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София, Лагера
Мммм, много яки снимки... и какъв бедър се виждаааа (няма ли други такива кадри?)  Flutter Peace Heart Eyes

ейй, това бебе само спи... а на мен ми изтекоха очите на компа  Mr. Green

# 106
Ноеми, тихо сега...не го урочасвай.  Wink

Ивонска, от къде ти идват тези рими...винаги така хубави?

# 107
  • София
....Ивонска, от къде ти идват тези рими...винаги така хубави?

Небъдна поетеса съм аз...  Whistling Mr. Green

ПП. Всичко мога, с правилната мотивация!  Flutter

# 108
  • София
ДЖИНДЖЪРЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ!

Желая ти много щастие.

# 109
Честит рожден ден на всички малки и големи прекрасни рожденици и рожденички, които съм пропуснала - да са весели и щастливи, обичани и красиви!

Ноеми, направо се влюбих в теб (абсолютно съм сериозна!) Heart Eyes. Ти си изключително красива!  HugПоздравявам те за страхотната идея да си направиш подобна фотосесия! Ти, мисля, беше казала, че си я пратила при ваши близки - фотографи, нали така?
А като разказваш за майчинството си и чак ти завиждам и се чудя - има ли наистина такова нещо или просто ти си супер позитивна и представяш само хубавата страна на нещата; от твоите уста звучи, че да имаш малко дете и новородено е просто песен...... Heart Eyes

Манана и всички другу болни - скорошно оздряваване! Praynig

И тъй като най-вероятно няма да успея да се включа до догодина, да пожелая на всички ви:
 - да посрещнете Новата година във весела и приятна компания от близки вам хора и нека 2011-та донесе на всички ни много здраве, щастие и късмет и мъъъъъъъъъъничко любов!;
- на всички бъдещи рожденици през идната седмица - едно прекрасно изкарване (на малките) и много сили (на родителите), безброй подаръци и щастливи усмивки, разтапящи майчиното сърце!

# 110
  • София
Днес празнуваме Боян! Честит Рожден Ден, много здраве и прекрасен живот!   bouquet

КайРенн пък се прибира от Индонезия - да я благословим с лек път, навреме излитащи самолети и спокойни деца!  Praynig

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 09:00 от ivonska

# 111
  Добро утро!  Grinning
  Много благодаря на всички за поздравленията и страхотните пожелания!  Hug
  Ние празнувахме доста скромно.
  Без малко пък съвсем да отменя празника,че в нощта преди него изобщо не спах и насутринта абсолютно не бях на себе си..... Tired

Много хора уви не умеят да се радват даже да има хиляди  поводи за това.(Ей с това се борих цяла нощ).
  Лошото е,че като не се радваш на хубавото,което имаш,винаги рискуваш да го загубиш.Щом не му се радваш,значи не ти е нужно. Confused

Така че....Едновременно със стремежа ви към нещо по-добро в каквато и да е сфера.Радвайте се на тези хубавини,които вече имате!На здравето,красотата,чудесното развитие и други хубави прояви на вашите деца!На вашите близки,които са живи и здрави!На грижовните и обичащите ви половинки,верните приятели,на покрива над главата,на хляба на масата....Продължете сами.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 09:46 от Селма

# 112
   Ноеми,разкошна си на снимките!  newsm20
   И цялото семейство сте прекрасни!  Hug
   Дано Тервел и по-нататък е толкова кротък,колкото сега.  Heart Eyes

КайРенн,лек път!  Simple Smile

Честит миналия рожден ден на Джинджър и малката Деничка!   bouquet Heart Eyes

За имуностимулантите.....Ако това се брои,давам на Алекс ленено масло на ГраноВита.Опитвам се и с капсулки рибено масло,но той ги плюе....
   Друго не съм давала.  Peace

ДаВинчи,както винаги ни представяш разкошни снимки!
    Еличка е неверояно сладка!  Heart Eyes

# 113
Влизам, за да честитя на всички порастнали прекрасни дечица, на които не успях (поради технически проблеми)  Confused
[/Да растат здрави, щастливи, обичани, да обичат и да радват близките си хора! Да имат щастливо и безгрижно детство, изпълнено с много незабравими емоции, верни другари и весели игри!!!!!!  center]Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 114
  • Русе
Да Винчи - страхотни снимки  Peace

.....  Много хора уви не умеят да се радват даже да има хиляди  поводи за това.(Ей с това се борих цяла нощ).
  Лошото е,че като не се радваш на хубавото,което имаш,винаги рискуваш да го загубиш.Щом не му се радваш,значи не ти е нужно. Confused

Така че....Едновременно със стремежа ви към нещо по-добро в каквато и да е сфера.Радвайте се на тези хубавини,които вече имате!На здравето,красотата,чудесното развитие и други хубави прояви на вашите деца!На вашите близки,които са живи и здрави!На грижовните и обичащите ви половинки,верните приятели,на покрива над главата,на хляба на масата....Продължете сами.  Heart Eyes .....

Селма, много хубаво си го казала  Hug

И нашия РД, го плануваме тази година да мине в тесен семеен кръг поне засега  Rolling Eyes  Вчера поръчахме тортата, Йоан си я избира - ще му я занесем в градината и там да си отпразнува празника с децата.  Heart Eyes После минахме през нашия скромен Хополенд и си избра подарък - купихме го, но обеща че ще го отвори едва на РД си  Crazy ( супер странна реакция наистина, сега даже не се и сеща да ме пита за него )

Ноеми - пожелавам ти един спокоен Тервел и занапред  Hug  Аз с моите "дупки" постоянно се чудя, дали детето няма да ми върне след това, че толкова много съм изтерясвала понякога  Embarassed

Кай Рен - лек път  Peace

Ние сега се тъпчем с Инфлуцид, а вчера и днес пих и по 1/2 парацетамол. От една хрема се мъча да се отърва, че глава ме боли вече  ooooh!

# 115
Честита Коледа, момичета и весело посрещане на Новата година!   bouquet  Hug   bouquet
Честити рожденни дни на всички порастнали момчета и момичета - бъдете здрави и щастливи!   bouquet   bouquet   bouquet

Ние сме в яка серия - след като 5 дни не падна Т на Марти се предадох и му дадох АБ... После се тръшна татито, аз направих лек опит да се тръшна, но го туширах с мед в носа /сууупер ефикасно нещо  Peace/ а сега малкото ми слънце кашля като дърт тютюнджия... Всичко е "само" хрема, ама каква ужасна - не съм виждала и при Мартин.

Селма, нямаш идея колко си права, за съжаление винаги се разбира по трудния начин. Това е моето Коледно чудо, за което ще съм вечно благодарна!!!!

Ноеми - разкошна си и твоите момчета също!!! Радвай се на тишината докато можеш - повярвай, окопити ли се малкото човече няма да има толкова тишина - при нас е така, поне.

Щяха да пиша още, но вече имам помощник  Grinning
Бъдете здрави и щастливи!!!

# 116
Радвай се на тишината докато можеш - повярвай, окопити ли се малкото човече няма да има толкова тишина - при нас е така, поне.

Laughing При нас с Юлийка точно така беше.
    Ама то си е до дете.Някои си остават кротички.  Wink

Гали,да оздравявате ей!  Naughty Praynig

# 117
# 118
Честит рожден ден на Боян!

Честито и на всички малки рожденици, които съм пропуснала!

Ноеми и DaVinci, прекрасни снимки!

Стискам палци всички болнички да се оправят и да посрещнат Новата година здрави!

# 119
  • София, Лагера
Хе, Хе, Мимозка!  Heart Eyes Не съм толкоз Убава, фотографът е много добър  Wink  А за майчинството - то ако са ти здрави и послушни хлапетата (и имаш кой да ти помага, както на мен Крас) от какво да се оплаквам  Wink Да видим докога Тервел ще е такъв кротичък, де  Mr. Green Не знам дали ще изтегля още веднъж такъв джакпот като с Пресиян. Wink

КайРен, айде, свърши ти заточениетоооо  Party Идвай, тук се пие! (някои пият, де  Wink, аз се давя в слюнки само)

Селма, човек трябва да си повтаря тези неща всяка сутрин...  Peace. Това е ключа към щастието и удовлетворението. Сещам се за една песен на Тоника, в която се пееше:  "Щастие търсихме с теб все надалеч, а то е било тук и във нас, нали?"  Heart Eyes

Гали, оздравявайте бързо!  Hug

Нещо се разчувствах, поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=GQ0b6mfmd_I

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 19:19 от Ноеми

Общи условия

Активация на акаунт