Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 29 031
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Намирам пролука да намина, да ви кажа Честита Новата 2011! Пожелавам на вас и вашите семейства, близки и приятели здраве, късмет и много сбъднати радости!

На всички малки или големи рfжденици, които не успях да поздравя тези дни - желая здраве, преди всичко, много щастие и много любов! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря за пожеланията за моето пораснало момиченце - сега като се замисля -  без вас това ми майчинство нямаше да е същото в много отношения  Heart Eyes
Честит 4-ти РД и на астралните ни близначета!  Hug Весел празник!   bouquet

Искам да ви поканя на една срещичка у дома - тази събота, по удобно за вас време, пишете на лс или скайп за подробности, но много ще се радвам да се съберем - а дали по женски или с дечурлигата вие ще кажете.  Peace

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 13:45 от мама Саша

# 211
  • София/Варна
Саше, да ти е жива и здрава малката хубавица!!!
Най-сърдечни пожелания и за другите двама рожденици днес - Алек и Ния!

# 212
Честит рожден ден на Алек, Мими и Ния! Да растат здрави и усмихнати деца!   bouquet

Честито и на всички януарчета, които съм пропуснала последните дни!   bouquet

# 213
  • Русе
Честит рожден ден на Алек, Мими и Ния! Да растат здрави, умни и усмихнати деца!     Heart Eyes

Ели - успех на новата длъжност   bouquet

# 214

Да е жива, здрава и много послушна малката Мими!!! Саше - Наздраве!

Много радост и щастливо детство и на другите рожденици - Алек и Ния!

# 215
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug

Честита нова година на всички малки и големи  Heart Eyes

Честит рожден ден на всички ,които съм изпуснала. Да са живи и здрави и нека детството им бъде ипълнено с много усмивки и игри   bouquet

Честит рожден ден на Алекс, Мими и Ния Heart Eyes

Аз все наминавам и изчезвам, но покрай мен е такава бъркотия, че не ми е до форуми. Да се надявам, че новата 2011 ще бъде по успешна за всички ни и ще спра най накрая да мисля само за парични проблеми  Crossing Arms Tired Здраве да има пък другото се оправя  Simple Smile

# 216
  • София
Саш, аз много се радвам на поканата и веднага я приемам с удоволствие!  Hug Hug  Hug

Добито, и аз все си пожелавам богатство, пък за тази година даже баницата ми го обеща!  Praynig  Laughing

# 217
  • Willebroek, Belgium
Добито, и аз все си пожелавам богатство, пък за тази година даже баницата ми го обеща!  Praynig  Laughing

На мен от баницата ми се падна нова къща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ех мечти  Joy

# 218
На мен "богата година ще яхне твойта гърбина" Simple Smile От тогава ме боли гърбът  Thinking

# 219
  • Willebroek, Belgium
На мен "богата година ще яхне твойта гърбина" Simple Smile От тогава ме боли гърбът  Thinking
Joy Joy Joy

# 220
  • София; Дружбето
А на мен като ми се падна повишение Crazy без работа как ще стане не ми е ясно. На Габи нова работа Mr. Green Изчислих, че ще ми повишат в супер мама, а Габи е проработи здраво бебе Grinning Миша, разбира се, взе парата, ся на нея разчитаме да ни изхранва Laughing Виктор нова къща изтегли - дано не избяга Joy

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 18:59 от tsveta

# 221
Честита Нова година!Дано тя да бъде много здрава, щастлива и успешна за всички нас! Hug
Честит рожден ден и на днешните рожденици newsm59

# 222
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Честит рожден ден на Алек, Мими и Ния! Бъдете здрави и щастливи, хлапенца!  Hug

# 223
На днешните рожденици - Алек, Мими и Ния - здраве, веселие и безгрижно детство!!!

# 224
Алек, Мими и Ния, бъдете здрави, безгрижни и усмихнати!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт