Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 29 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София; Дружбето
Честито на всички именници Hug
Габриел продължава да хъхри зловещо и кашля след 7 дена АБ Tired днес пак на преглед да видим какво ще го правим. ПиснА ми

# 241
  Честит имен ден на нашите именници и именнички!Ива,Ваня,Йоан......Бъдете живи и здрави!  Hug Hug Hug

Setakap ,  Hug Praynig
Ин@,Алекс мисля че горе-долу е също толкова висок( около 105 см).Връстниците му в градината,а и на площадката,са доста по-едри.  Peace

Ив,много типично за Кафа (знаеш за какво говоря).  Simple Smile
Ти на диета ли си още?  Rolling Eyes

Цвета,тея антибиотици не влошават ли още повече нещата?  Confused

# 242
  • София
Добро утро!

Честит празник на всички именици днес.   bouquet

Ив, специални и горещи прегръдки и поздравления! Желая ти само здраве и положителни емоции и весел празник! Наздраве! Hug Heart Eyes

Цвет, докладвай после как сте след прегледа! Praynig

Светле,  Praynig

# 243
  • София
Честит празник на всички малки и  големи!    bouquet
Желая здраве, късмет и много любов! Hug Hug Hug

# 244
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Със здраве да си носите имената!

Ив, ти празнуваш ли днес?

Да, прави сте. В градината са различни откъм см и кг - има и по-ниски, по-дебели, по-високи..... Но като излезем и се шашкам от разликата между моя Алекс и приятелчета. То не че нещо мога да променя.  Laughing

Цвета, защо не пробвате с хомеопатия? Или рибено масло, или с Фор Кидс, умкалор (при първи симптоми)?
Явно не е назначен подходящият антибиотик. За мен от всички боклуци на пазара - единствено от Фор Кидс съм доволна.

# 245
Честит празник на всички, празнуващи днес и на тези, които са празнували вчера!   bouquet

Ив, желая ти здраве, много щастие и късмет!   bouquet

Светле, стискам палци!

Цвета, дано да започне подобрение при Габи!

# 246
  • София; Дружбето
Ами аз борих с хомеопатия 2 седмици. Миша се оправи, но Габи не успя. Фор кидс давах на Миша и ефект нямаше, а Габи е още малък. Абе ще побелея красиво покрай него, ясно е Crazy
Иве, ти не беше ли именячка нна Цветница newsm78

# 247
Мили именници, бъдете здрави, с много късмет и всяко зло да ви забрави!  Hug

# 248
Е, Цвета, ти дълго си се борила - цели две седмици.  Simple Smile Доколкото знам, трябва постоянство и резултатите са видими след време.
А бе дано го израсте, че представям си какво ти е на теб да го гледаш болничък.  Hug

# 249
Честит имен ден на днешните именници - малки и големи  Heart Eyes
Много здраве желая на всички ви и св. Йоан Кръстител да ви закрилявв всички ваш дела  bouquet
Ив  Hug Най-вече здраве желая мацко,за всичко друго знам, че си достатъчно силна и амбициозна, за да го получиш от живота.
Честит празник на Йоан на Елина и Йоанна на Викс.
Весел празник ви пожелавам и щастливи детски усмивки.

# 250
Здравейте!!!
Честито на всички именници днес - малки и големи!!! Да са ви е живо и здраво името!!!! Бъдете щастливи!!!  bouquet   bouquet   bouquet

Цвет - и ние сме така с Дани - хъхри като Дарт Вейдър ... Но АБ не съм давала - въпреки многото и най-различни изписани. Церя го с Бронхалис Хил - хомеопатично - 3 пъти по 1/2 хапче, чай от орехи - правя го сладък - да го пие, и компрес от извара - омотавам го със стреч и така изкарва деня. Казаха ми и памуци със спирт в ушите - да изкарат секретите от носа - но не съм го пробвала - малък ми се струва още. Покрай тия негови зъби /има почти 4/ се озъбих и аз ... Кара ги с всички екстри - Т, сопол, кашлиса, разстройство ... То да се отслабваше поне от неспане, а то ... Tired

# 251
  • София; Дружбето
Аз дадох АБ, щот вдигна Т, а при него това си е показател за задълбочаване на положението. До сега е вдигал само 2 пъти и двата пъти е бил с пневмония Tired За хомеопатията трябва добът хомеопат, който в момента не мога да си позволя. Абе ясно е, че пак ще ме държи депресията дълго време Crossing Arms
Гали, дамо вие поне се оправите Hug

# 252
  • Русе
Честито на всички именници днес - малки и големи!!! Да ви е живо и здраво името!!!! Бъдете щастливи и обичани!!!

Благодаря за поздравите за моя именник днес  Heart Eyes

Светле  Hug

Цвета - дано Габи се сбори вече с тази гадост  Praynig

Ина - Йоан е 100см. и не ми се струва кой знае какъв дребосък  Wink

Иве - днес ли празнуваш или на Цветница  newsm78  ( Иво според мен трябва да е тогава, но Йоан откакто се роди реши да празнува на 07.01. / а си прави и курбан на тази дата / )

# 253
Честит Йоан, Елина! Да е жив и здрав!  Hug

Иве, и на теб честит празник! И днес и на Цветница! Поводи да има за наздравици!  Hug

# 254
  • София
...
Иве, ти не беше ли именячка нна Цветница newsm78

Нц, кръстена съм на баба си Ивана.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт