Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 907
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз пък съм сложила на Шош хепатит А. Като знам (от собствения си опит) хепатитът каква беля е...  Stop

ПП. Май е време да издам сборник пиянска поезия, не мислите ли?!  Mr. Green

# 451
  • София
Честит Рожден Ден на Митака и Деси /това за вчера/  Blush Hug Hug!
Честити РД на Ая, Дари, Веско, Люби и техните астрални близначета!

Весел празник днес! На мамите - Наздраве! Wine Glass  newsm59

# 452
Честит рожден ден на днешните ни рожденици newsm59
Мами от скоро разбрах една хубава за мен новина,която искам първо с вас да споделя,а тя е  EFP preggo Grinning
По този повод ще ви помоля и за съвет, бихте ли ми препоръчали доктор, който да е отговорен, да ме насочва към всички неоходими изследвания(за аномалии и т.н.),които е желателно да се правят  и да бъде разбран.Моля някой ако има лични впечатления от МЦ Марков да ги сподели и от д-р Савова в Св.София, защото за сега съм се насочила към едно от двете места,но като всяка майка ми се иска да направя най-правилния избор.Благодаря ви много и искрено предварително. Hug

# 453
  • София
Честитооооооооооооооооооооооооо, elica_2007!  Hug Hug Hug Hug

Аз следих Шош при Марков - горещо подкрепям такъв един избор!  Wink

# 454
   Честито на днешните рожденици!Да растат весели,здрави и много успешни!  newsm59  bigdance2 newsm67

# 455

Ивонска,ако ваксините даваха 100% гаранция,че предпазват от дадената болест....Но ето и случая с Боил показва,че те не го правят.А той никак не е единичен случай.И какво излиза?Хем не се предпазваш от болестта,хем вкарваш в организма някакви алуминии,формалдехиди,хем отслабваш и имунитета с вкарания вирус....

# 456
  • София

Ивонска,ако ваксините даваха 100% гаранция,че предпазват от дадената болест....Но ето и случая с Боил показва,че те не го правят.А той никак не е единичен случай.И какво излиза?Хем не се предпазваш от болестта,хем вкарваш в организма някакви алуминии,формалдехиди,хем отслабваш и имунитета с вкарания вирус....

До някаква степен съм съгласна, но все пак доста висок процент се предпазва успешно. А и както самата Хрисси спомена, важно е съхранението и поставянето. 3% изключения не обезсмислят останалите 97. Поне статистически. Разбира се, ако ние сме в 3-те %, за нас е 100% щета...

# 457
elica_2007,честито!!!!! Hug Hug Hug

Д-р Савова е леко неприятна персона.Но казват,че е добър специалист.Не знам обаче,дали ще е по-добра от Марков в областта на пренаталната диагностика.Надали....  Peace Въобще в тази област с Марков  би могла да конкурира само доц.Томова,но ти не питаш за нея . Laughing Peace

Мопси,чувала съм,че в белите държави отдавна не се слага БЦЖ (охххх,даже и в ЮАР не се слага).В някогашния СССР на мен лично ми е била сложена чак през ученическите години,помня го.  Peace

Ив,говори ми се още по темата ваксини,но май ще спра засега....Темата не е от веселите,а днес имаме много рожденици!
Може някой път и на кафе да поговорим.  Simple Smile
Ха!Като казах "на кафе",се сетих,че в нашия комплекс се кани да се отвори една  винарна с доста внушителни размери!Е-хей!  newsm68 Wine Glass Drunk  #Silly

# 458
  • София; Дружбето
Елица, честито Hug Hug Леко бременеене ти желая. С д-р Марков съм се виждала 2 пъти и но и двата пъти бях очарована от него
Аз натирих моите на разходка и си чакам тортата. Оказва се, че май няма да има место в хладилника за нея ooooh! сега съм го опразнила и да видим как ще я опазя до утре Crazy

# 459
Честит рожден ден на Ая, Веско и Любо! Да са здрави и много щастливи!
Наздраве и на празнуващите има майки!
Елица и на тебе ЧЕСТИТО! Лека бременност и здраво бебче. Аз нямам данни за въпросните лекари....не съм била при тях. Мога да препоръчам моята, но от целия форум май само аз я харесвам ако съдиме по отзивите. Много добър специалист е обаче е доста цапната в устата.
Аз от вчера нещо съм се вдетинила........добре че се разделихме, че иначе щях да почна да си искам второ Simple Smile

# 460
  • София
Селма, аз също не поддържам конвенционалната медицина, но съм и против крайните течения в алтернативните методи... А аргументите, които излагаш звучат характерно... Както и да е, аз те ценя и разбирам терзанията ти!  Hug Само внимавай! Границата е много тънка...  Hug

# 461
# 462
Честит рожден ден на астралните ни близнаци Ая, Любо и Дария.
Растет весели, здрави и много, много обичани деца. Бъдете заобиколени от усмивки и любов.
Наздраве на прекрасните ви майки  от мен. Днес е добър ден за вдигане на наздравици  Grinning

# 463
  • У дома... някъде
Честит рожден ден на астралните ни близначета!Нека греят винаги и много щастливи детски игри им желая!

elica_2007,честита бременност!Нека бъде лека до края!

# 464
  • Русе
Честит рожден ден на на рожденниците днес! Нека слушат и много щастливи детски игри им желая!   bouquet

Елица - честито и леко бременеене  Peace

Общи условия

Активация на акаунт