Коледа е вече, с усмивка на уста, ЯНУАРЧЕТО се рови под своята елха!

• 28 898
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Честит рожден ден на Ева и Сияна! Бъдете живи и здрави, усмихнати, безгрижни и щастливи.  Heart Eyes Heart Eyes

Весел празник, Флауърлина!  bouquet

Честит имен ден на всички именици днес! Наздраве! Hug

# 496
Весел празник на красавицата Елица!  Heart Eyes
Честит Рожден ден!

# 497
   Честит рожден ден на Ева и Сияна!Да растат лъчезарни красавици и умници!  smile3525 smile3525 smile3525

Честит рожден ден на Криси!На здраве,мама Саша!  newsm44  ura

# 498
  • София
На Мама Саша, на мама Флауърлина, на Фри Соул - Честито!
Достойните наследнички да са не само красиви, но и много щастливи!

# 499
  • Русе
Честит рожден ден на празнуващите днес!

Честит имен ден на всички именници
!

# 500
  • София, Лагера
Флауърлина, жива и здрава да ти е рожденичката!  Hug

Честит празник и на Криси!   bouquet Сашеее, как си минава времето!  ooooh! Децата растат, а ние ставаме все по-хубави
Wink Peace

# 501
Саше, честита ти рожденичка!  Heart Eyes

# 502
  • София
Саше, честита ти рожденичка! Да е здрава, да е късметлийка, да има много успехи в училище и много да те радва. Да е послушна, но не прекалено и винаги да има щастието да попада на точните места в точните моменти.

bouquet Hug Heart Eyes

# 503
  • София, Лагера
Мацки - шофьорки с по 2 дечица, я споделете къде в колата возите хлапетата?
Аз слагам Пресиян по диагонал на моето място, а Тервел на предната седалка до мен (с гръб към движението, разбира се). Но май това не е най-удачния вариант...
Предполагам ще трябва да сложа Пресиян зад мен, а Тервел до него. Но пък ми се ще да имам бърз достъп до бебето, а като е отзад това не е много удобно. Също така не искам да "отнемам" на Пресиян неговото си местенце. Още повече, че като се вози сам, той пак ще си седи по диагонал на шофьора  Confused
Е, не че е болка за умиране  Mr. Green, де.
Бихте ли споделили вие как правите?

# 504
  • София
Шош съм возила на предната седалка в кошницата, с гръб, при изключен еърбег сами веднъж, когато пътувахме само до Кърджали.  Беше на 3-4 месеца. Не бих возила бебето в градска среда отпред...  Wink Сложен казус, ти решавай.

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 13:09 от ivonska

# 505
Честито рожден ден на Евка и Сияна  Hug Hug Hug Здраве и весели игри им желая  Hug

На прекрасната Криси желая леко и безгрижно да минава през всичките си юбилеи  Laughing Laughing Laughing  bouquet[/size]

# 506
Аз Ая я возих на предната седалка, а след 6-ия месец си я преместих отзад. Не ми беше хич сложен казуса  Crazy

# 507
  • София, Лагера
Е айде стигнете до едно мнение, де!  Mr. Green Така не ми помагате!  Laughing Twisted Evil

# 508
  • София
Е айде стигнете до едно мнение, де!  Mr. Green Така не ми помагате!  Laughing Twisted Evil

Ами... то голям избор при теб няма, айде на стилияниното да е!  Mr. Green

# 509
Честит празник на всички, които празнуваха тези дни!

Честит рожден ден на Ева и Сияна! Бъдете здрави и щастливи!

Ноеми, остави Пресиян на неговото си място и постави бебето на средната седалка - бърз достъп ще имаш, няма да местиш Пресиян. Така аз бих направила. А отпред не бих го возила.

Общи условия

Активация на акаунт