Силистра

• 22 952
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
 Embarassed брагодаря didi   bouquet
Аз се поизгубих защото имам малко лични проблеми Sad всъщност доста са  Cry , но м/у временно успяхме да мръднем до морето...до Иракли ходихме супер е за палави дечурлига като моите. във Варна поседяхме, сори, че не се обадих, hella   bouquet все около плажовете ни бяха плановете, не знам що те отписах като активно плажуваща  Embarassed сори   bouquet ...на паша дере ходихме там е удобно за варненци и водата е страхотна, спокойно е и супер чисто. минахме и през Кранево за 3-4 дни, но за там въобще не ми се говори - селяния, чалга, мръсотия...ако ми стъпи кракъ пък вече там  Shocked
Привет на Кирова   bouquet не се притеснявай за набора аз съм 73 има и по...зрели...
ДОБРЕ ДОШЛА  bouquet

# 151

Благодаря за приветствията!
Разчитайте и на моето присъствие и помощ тук още повече май за сега само аз сам траино в Силистра.

# 152
хайде и аз ще увелича числеността Simple SmileНе живея в Силистра от 4 години, но не съм се отдалечила особено Simple Smile

# 153

Благодаря за приветствията!
Разчитайте и на моето присъствие и помощ тук още повече май за сега само аз сам траино в Силистра.
  Добре дошла в нашия мини силистренски клуб  Hug! Само че се лъжеш, MaDidka си живее все още в Силистра за разлика от повечето от нас!
   Добре дошла и на LemOn!
   Мацки, я кажете хубаво място за палатка по северното черноморие, че да си пратя мъжете там! Вече е малко късно за намиране на квартира, а ми се иска малкия да види морето поне за два дни - обещали сме му и той милия чака с голямо нетърпение! Не че нямаме рода във Варна / кой силистренец няма  Wink/, но не искам да ги притесняваме! Очаквам предложения - може и на ЛС!
    Иначе аз уж съм горе-долу добре! Имам 1 см. разкритие и доки каза да забравя всякакви планове за пътуване, макар че в началото ми беше разрешил  Confused! Явно тази година няма да видя родния град  Tired, а не съм си идвала от повече от година!!!
   Чао за сега от мен! И аз се отчетох  Laughing! А ако се чудите къде се губи chandra - пече си дупето на Равда  Joy!

# 154
  • Пловдив
benighted, ако не търсите хубав плаж, северното Черноморие е идеално за палатки.
Аз не знам къде да ви пратя ,ама то навсякъде може да я опънат. така мисля де  Thinking
всъщност съвет никакъв не дадох  Embarassed
а защо да е късно за квартира?

аз броя дните до 26 август, когато отиваме в Сс да си вземем дечкото  Hug
мисля да го водя на море за 3-4 дена, но лошото е,че ще сме само двамката. мъжът ми не може да излезе отпуск,а майка ми заяви,че не й се ходи на море. така че ще търся квартира в някое градче/село/селище.

викаш, chandra  да не я мислим,а? )))

h.kirova , LemOn , здрастииииииии  wavey

# 155
Привет на h.kirova и LemOn! Добре дошли!
H.kirova, не се притеснявай за набора - аз държа първенството в темичката за съжаление(71), което не е хвалба, а просто факт. Не че тук това има някакво значение...мисля newsm78
Benighted, aз няколко пъти съм ходила на палатки на Паша дере. Хубавото е , че е близо до плажа, слиза се с кола до палатките и има хубави местенца, но доколкото си спомням нямаше вода наблизо, а особено за малкия... не знам - трябва или да се заредят, или да си изберат друго място. А друго добро място е Шкорпиловци - там има доста палатки и става веселба, но не знам дали не са го направили официално някакъв къмпинг, дали се плаща нещо? Предполагам - не.
maDidka, наистина малко бързичко си ме отписала от плажа - аз имам намерение втората половина на август пак да отдъхвам на морето. Но... простено ти е - малко жени с големи кореми се изтягат под чадърите, освен тези, които  са си перманентно така, а не само 9 месеца. Надявам се да не засегна някого - нямам нищо против по-пълните жени, просто - шегичка. И ...маDidka, благодаря за деликатното "по...зрели" - предполагам , че си имала предвид мен. По-тактична си от мен, имайки предвид по-горното ми изказване.

# 156

Мацки, я кажете хубаво място за палатка по северното черноморие, че да си пратя мъжете там! Вече е малко късно за намиране на квартира, а ми се иска малкия да види морето поне за два дни - обещали сме му и той милия чака с голямо нетърпение! Не че нямаме рода във Варна / кой силистренец няма  Wink/, но не искам да ги притесняваме! Очаквам предложения - може и на ЛС!

Не съм мацка, но все пак да помогна със съвет.(за сметка на това съм от силистра , но не жиевя там от ....12 години)
Та на въпроса - Тюленово е прекрасно място за целта. Намира се тук
Пожелавам им приятно изкарване там.

# 157
  • Пловдив
Топче, я разкажи повечко, че и мен ме заинтригува.

# 158
   Топче, мерси! Ша им предложа! А там къмпинг ли има или просто място където можеш да си разположиш палатката  newsm78?
   Хайде да ви почерпя! Остарях с още една година! Да ви е сладко!   

# 159
Ч. З. Д.  bouquet-BENIGHTED
Желая ти всичко най-хубаво и скоро(като му дойде времето) да се радваш на розово бебче. newsm59  ylinfant

# 160
  • Пловдив
дааа,присъединявам се към поздравите.

Да си жива и здрава,и семейството ти също!
Стискам палци още три месеца безпроблемно и после здраво и силно бебче!

пп:сори,вече не можеш да се възползваш от новия номер на Мтел за младежи -Lоор  Mr. Green

# 161
Benighted,Честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти сбъдване на всичките ти мечти, дори и по-дръзките. Мерси за почерпката - м-м-м-м-м-м-м-м-м ,изглежда много вкусно. Май ще трябва да ходим до някоя сладкарница и на живо, не виртуално. (Писах ти на icq, но беше вече off. Дано го получиш)

# 162
Топче, я разкажи повечко, че и мен ме заинтригува.

значи дал съм точното място на картат. Няма къмпинг, просто има много разпънати палатки на самия бряг на морето. Има вода за къпане (не за пиене , щотот е от нефтопреработвателните помпи и става за къпане без никакви проблеми, ще пият само бир а Joy )
Значи като се мине камен бряг после тюленово и след селото се гледа в дясно (ако се идва от към камен бряг) , няма начин да се пропуснат палатките. Отиват , избират си място и разпъват бивака. Голяма е романтика, ние бяхме там за половин ден и нашия герой се запозна с морето точно там. Трябваха му 30 секунди да бъде в морето до гърдите (негов ръст  Crazy).

# 163
Ехееееееее, цели 9 страници! Сега видях темата и  я прочетох цялата. Както писах в самото начало и аз съм от Сс и си живея откакто се помня тук / с малки изключения - 5 г. като студентка във Варна/.
maDidka, с тебе сме набори, сигурно се познаваме.

# 164
  • Силистра
Леле майко, какво стана тук?
Аз на шега пуснах тази тема, а то какво стана...
Толкова отдавна не съм влизала във форума, че дори бях забравила Embarassed, срам ме е...
Поздравявам всички момичета родом от Силистра   bouquet
Аз си живея в града, работя тук и отглеждам сина си тук, завършила съм ЕГ през 1995 г.
Обещавам вече да съм сериозна и по често да си разговаряме по нета, а може и не само  Wink,а?

Общи условия

Активация на акаунт