Новите ви книги - 7

• 46 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Кацнала на едно дърво.

# 556
"Мъртвите сибирски полета"-Виктор Фалк. Peace

# 557

Книгата е съвсем нова и е страхотна! Много романтика, но не сълзлива. Историята е обвързана със събития от Втората световна война, за които малко се чете и пише у нас. Много интересно се усеща и културната атмосфера на Америка от миналия век.  Naughty

Страхотна е, зарибила съм и приятелят ми да я чете!

# 558
И аз наскоро писах положителен отзив за тази книга.

# 559
Прочетох "Стъкларя от Мурано" - хареса ми (отделни благодарности на "Кръгозор" за доставката  Hug).

"Странна случка с куче през нощта" - хубава книга. Някой знае ли название на филм по тази книга? Любопитна съм да го видя.

"Голям гальовник" обаче нещо не ми върви.

# 560
  • Казанлък of all places
"Странна случка с куче през нощта" - хубава книга. Някой знае ли название на филм по тази книга? Любопитна съм да го видя.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time .Чета, че в момента се снима.

# 561
Благодаря, явно съм избързала  Laughing.

# 562
  • sofia
"Хотелът на сладко-горчивите спомени" и на мен много ми допадна!
Сега започвам ето тази:
Много я хресвам Филдинг и съм с големи очаквания!

# 563
  • Варна/Лондон
Някой чел ли е ''Петното'' от същия автор и отзиви?

# 564
# 565
Някой чел ли е ''Петното'' от същия автор и отзиви?

"Петното" не ми допадна. "Странна случка..." ми хареса много повече.

# 566
  • София
На мен също ми хареса историята в  "Хотелът на сладко-горчивите спомени", но на места имаше неточности в превода и правописни грешки, които ме дразнеха. Иначе е приятна книга.
Новата ми е тази:

# 567
  • sofia
Оооо, Bubunka, как ти завиждам, че тепърва се срещаш с този автор! Прекрасна, прекрасна книга, чудесен превод, изобщо това беше моето отритие за 2010-та! Има продължение, да знаеш - http://www.knigolandia.info/2010/09/blog-post_3329.html

# 568
  • Ямбол
"Мъртвите сибирски полета"-Виктор Фалк. Peace
Прекрасна  Peace

# 569

Общи условия

Активация на акаунт