Новите ви книги - 7

• 46 510
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Bubunka м дай отзиви за твоите две, моля! Саган живо ме интересува, досега всичко на бг съм изчела без последната.

# 646
Франсоаз Сеган... нищо не съм чела- бихте ли сподели повече за книгие й.

# 647
  • София - Бургас

Препоръчвам я, много добро четиво!!!

# 648
  • София
Моите нови (стари, но като нови  Laughing) книжки, по ваша  препоръка:

1. Любовникът на лейди Чатърли - Дейвид Хърбърт Лоурънс
2. Юкио Мишима-Златният храм
3. Пърл Бък-Източен вятър, западен вятър
4. Томас Ман-Йосиф в Египет
5. Жозе Сарамаго-Възпоменание за манастира
6. Владимир Набоков-Лолита

Останалите, които ми препоръчахте бяха свършили  Sad

# 649
# 650
Хей, момичета, много се радвам, че има толкова коментари за книгите на Сафон! От последния Коледен панаир на книгата си взех "Марина", но да си призная, все още не съм й отделила време. Познат ми препоръча автора, но аз все още нямам никакви впечатления от него.
Кефя се на испаноезичните творци, както можете да се досетите от ника ми...Simple Smile))
Натурализмът, за който говорите в "Марина" леко ме плаши. Латиноамериканците обичат да бъдат дори и брутални, макар че Сафон е испанец.
Ще се разбере. Щом я прочета, ще изкажа мнение веднага.Simple Smile))

# 651
  • Варна
Чак пък бруталност и наурализъм в "Марина" newsm78. Нормален роман с леки хорър-елементи Simple Smile
Те всичките му творби са с този привкус на извадени от криптата Simple Smile

# 652
  • Варна/Лондон
След като е толкова коментиран, Сафон ще е следващият ми автор  за търсене, особено след думичката ''хорър''  за книгата. Laughing
И по темата, от днес:

Утре ще се похваля с книгите ми от размяна. ВениHug

# 653
  • София

Много съм щастлива за книгите на Клавел  Grinning Не мога да си ги позволя нови, тъй като са доста скъпи, а и като чета отзиви - имат и много правописни грешки. Попаднаха ми точно тези стари издания, страшно запазени и веднага ги взех! Нямам търпение да ги зачета, обожавам Клавел  Heart Eyes а съм чела толкова малко от него ...
Намерих си и "Знахар", тъй като досега имах само "Морал".

# 654
Поръчах тези книги:

Купих си днес и сп.Журнал с книгата на Гоудж - "Цената на мълчанието". Искам да споделя с вас, че съм отвратена /това е точната дума/ - в списанието има и блистер с хранителна добавка срещу стрес....Не знам с какви препинателни знаци мога да изразя най-точно възмущението си...Самото усещане, че се опитват всичко да ти продадат с тези списания не е единственото, което ме смути. Освен това и намекът, че всички сме болнави, стресирани и т.н. и имаме нужда от хапчета, за да "живнем" като нарисуваната подскачаща фигура...Това уби удоволствието от книгата.../Извинете ме за страничния коментар./
А с една хубава книга човек винаги може да подобри настроението и усещанията си...Просто двата продукта /книга и хапче/ намирам за несъвместими.
Смятам да им изпратя това в редакцията.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 15:22 от ayas

# 655

Много съм щастлива за книгите на Клавел  Grinning Не мога да си ги позволя нови, тъй като са доста скъпи, а и като чета отзиви - имат и много правописни грешки. Попаднаха ми точно тези стари издания, страшно запазени и веднага ги взех! Нямам търпение да ги зачета, обожавам Клавел  Heart Eyes а съм чела толкова малко от него ...
Намерих си и "Знахар", тъй като досега имах само "Морал".
Ле-ле, мале?!? Що за попадение?  Shocked Shocked Казвай къде живееш - идвам да те ограбвам. Страхотен подбор. Три от книгите съм ги чела, но някой ден и аз държа да имам в библиотеката си всичко на Клавел. От него не съм чела точно "Търговска къща" и "Бягство". Влюбена съм в това как пише... 

# 656
  • на североизток от Рая
   Герииии, и тук те намерих!  Hug Не съм чела Клавел, но ти ме палиш сега. Мисля, че вкусовете ни са подобни. Ще взема и аз книги от този автор.
 А  Знахар я имам, чела съм я преди години и ми хареса. Дълго я помнех, но вече съм я забравила напълно.

ayas, напълно подкрепям възмущението ти! Пиши до редакцията им! Болни са те.  Naughty

# 657
   Герииии, и тук те намерих! [/b] Hug Не съм чела Клавел, но ти ме палиш сега. Мисля, че вкусовете ни са подобни. Ще взема и аз книги от този автор.
 А  Знахар я имам, чела съм я преди години и ми хареса. Дълго я помнех, но вече съм я забравила напълно.
  ayas, напълно подкрепям възмущението ти! Пиши до редакцията им! Болни са те.  Naughty

Нели, дебнем се  Joy Joy Joy Пробвай Клавел. Аз докато не изчетох всичко, което ми попадна от него, не спрях... Като говоря и отвътре ме гори, че не съм чела двете книги, които споменах по-горе, но и те ще си минат по реда.

ayas, с основание се ядосваш!!! Понякога не се усещат какво правят...

# 658
 Hug

А какъв стил определяте творбите на Клавел? И аз не съм запозната с неговото творчество, но ми се иска да прочета поне един негов роман.

# 659
  • на североизток от Рая
Hug

А какъв стил определяте творбите на Клавел? И аз не съм запозната с неговото творчество, но ми се иска да прочета поне един негов роман.

"Шогун" е от Клавел. Като се сетя как следях филма, вълнувах се, плачех. И Шогун май трябва да прочета. Иначе какъв е стилът на посочените книги, не зная.

Общи условия

Активация на акаунт