Новите ви книги - 7

• 46 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
- фенка съм, не съм пропускала негова книга

- препоръчаха ми я

# 631
  • sofia
Plams12, аз съм я чела, много ми хареса. Странна птица е Клептън....

# 632
Искам да споделя нещо, което много ме развълнува приятно. Точно по празниците бяхме 5 дена в Александровска с големия ми юнак /ларингитни изтории, пълно беше с деца/. Всички шест сестри, които се изредиха в различни смени, четяха и то много....Всяка си носеше книга /обикновено тухла/ и особено нощем ги преполовяваха Simple Smile
Няма да ви казвам какъв социален контакт установих - особено с едната обсъдихме няколко заглавия Simple Smile както и страстта по четенето...

Страстта по четенето е обсебваща, само да имаш с кой да я споделиш. За това все се въртя из темите  Laughing Laughing Laughing Laughing, но и теб често те засичам  Grinning

# 633
  • София
На мен Марина ми се видя отвратителна книга.
Преди малко завърших "Марина" и донякъде съм съгласна с мнението. Всички тези трупове, миризми и клоаки ми дойдоха малко в повече. Финалът също ми остави тягостно чувство. В никакъв случай, обаче не съжалявам, че я прочетох.

# 634
  • Sofia
Аз докато чета Сафон, ми е ентересен, но щом свърши книгата - нищо не остава. С риск да се смразим с многото му фенки  Grinning, за мен това си е загуба на време.

# 635
  • София
Аз докато чета Сафон, ми е ентересен, но щом свърши книгата - нищо не остава. С риск да се смразим с многото му фенки  Grinning, за мен това си е загуба на време.

И аз го харесвам, пък сестра ми казва:егати безсмислицата Laughing Но и тя го чете де.

# 636
Аз докато чета Сафон, ми е интересен, но щом свърши книгата - нищо не остава.
Peace

# 637
  • Belgium

Аз въпреки, че съм му фенка, подкрепям до някъде това мнение  Laughing

"Марина" примерно си е за юношеска аудитория, самият Сафон започва като писател на книги за юноши. При мен остава спомен предимно за атмосферата на Барселона, защото ми е  любим град и много пъти съм била там.

# 638
  • Sofia
Аз съм ходила в Барселона само веднъж, но за мен това е най-удивителният град - пъстър, шарен, слънчев и жизнерадостен. Градът на Сафон е съвсем различен, може и заради това да му се противопоставям вътрешно.  Joy

# 639
  • Варна/Лондон

Бел Ами съм я чела толкова отдавна, че вече не си спомням нищо от сюжета, но съм сигурна, че ми хареса тогава.
За другата- майка ми я прочете и е очарована, аз нищо не съм чела от автора. Ще видим... Simple Smile

# 640
  • Sofia
Чисто нова и 30-годишна, за 2 лв.

# 641
Наскоро си купих и прочетох "Колибата", която имала голям успех и тираж.
Разочарована съм.
Прекалено по детски ми се стори общуването с бог, много елементарно предадено и
с приличащи на сектантски поучения.
Очаквах разгръщане на духовното на едно друго, по-високо ниво.

# 642
Наскоро си купих и прочетох "Колибата", която имала голям успех и тираж.
Разочарована съм.
Прекалено по детски ми се стори общуването с бог, много елементарно предадено и
с приличащи на сектантски поучения.
Очаквах разгръщане на духовното на едно друго, по-високо ниво.
Peace Peace Peace Напълно споделям твоето мнение! Прекалено много суперлативи по кориците на книгата, но поне според мен съдържанието не ги заслужава. Най-вероятно ще я предложа за размяна в другата тема - може пък на някой да му допадне.

# 643
  • София
Ето ги новите ми книжки  Simple Smile
и 

# 644
  • София
Поръчах си две книжки за мен и една специализирана за майка ми.

Общи условия

Активация на акаунт