Новите ви книги - 7

• 46 519
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
И аз съм така с "Музей на невинността" - стои прочетена наполовина вече година. Явно Орхан Памук не е моят автор!
Днес мисля да потърся "Хотелът на сладко-горчивите спомени"...

# 616
Аз четох " сняг" и ми беше интересна затова после се захванах с " Бялата крепост" , стигнах до половина и реших , че няма повече да се измъчвам с тази книга. И други книги съм ги зарязвала до половина , но после съм дочитала някои от тях . Тази обаче няма да е сред тях  Stop Интересно ми е сега да опитам трета негова книга така ще знам накъде се накланят везните -дали ми харесва този автор или не .

# 617
Аз пък онзи ден си купих две книги на Даниел Стийл и много им се кефя..а и бяха много евтини-двете на обща стойност 10 лв.

# 618
  • Belgium
На Орхан Памук прочетох само "Името ми е Червен" - трудно се чете, но ми хареса. Особено действието, предадено през различни гледни точки, ми допадна като похват.

Но определено не е "моят" автор и съвсем умишлено не съм чела други негови книги.

# 619
# 620
  • Варна/Лондон
Към Джеронимо: Много ми е интересно какъв ще бъде коментарът ти за "Името ми е червен". Аз си я купих преди няколко години от Панаира на книгата и още не съм я дочела...  Правих няколко опита, понеже не обичам да оставям недовършени нещата, още повече книгите, но останаха 50-тина старинчки! Като цяло Орхан Памук ми е "нечетивен", знам ли, може би не съм готова за него. След някои и друга годинка пак ще пробвам.  newsm78 Simple Smile))
Още не съм стигнала до нея, но след такова отзиви май и не бързам да я започна. Laughing
Ще пиша като и дойде редът. Peace

# 621
# 622
  • София
"Името ми е червен" - прочетох я на инат. Не е мой тип. Имам друга на Памук - "Нов живот" - малко по-четивна, съвсем друг стил и жанр. Но ве пак не е моят автор. И въпреки това, нещо ме човърка и пак бих купила негова книга. Стига някой да ми похвали някоя много.

# 623
Едвам, едвам напредвам с нея. Tired

Май ще я сменя временно със "Стъкларя", идва ми тежко...

# 624
Започва убийствено...
Снощи изгълтах стотина страници. В книжарницата ми казаха, че е брутална.

# 625
  • sofia
. Вече почти я прочетох. Бях я придобила и на английски, но с моите темпове, не е ясно кога щях да приключа с нея, така че съм доволна, че я има ина български.

Орхан Памук не е и моят автор, но в петък излиза нова негова книга - , ако някой го вълнува:)

# 626
  • Belgium
Аз искам да благодаря на една мила съфорумка Ayas за това, че без да ме познава и без да очаква нищо в замяна ми изпрати нейния личен екземпляр на "Стъкларят от Мурано"   bouquet

Хареса ми, имах нужда от подобна динамична история  Laughing

# 627
"Името ми е червен" - прочетох я на инат. Не е мой тип. Имам друга на Памук - "Нов живот" - малко по-четивна, съвсем друг стил и жанр. Но ве пак не е моят автор. И въпреки това, нещо ме човърка и пак бих купила негова книга. Стига някой да ми похвали някоя много.
Лично на мен "Сняг " доста ми хареса , но хората са различни и им се харесват различни неща  Thinking

# 628
Лу, много мило!

Аз пък благодаря, че ви има в тази тема - винаги ме зареждате. А и съм научила за много заглавия от вас  Hug

Искам да споделя нещо, което много ме развълнува приятно. Точно по празниците бяхме 5 дена в Александровска с големия ми юнак /ларингитни изтории, пълно беше с деца/. Всички шест сестри, които се изредиха в различни смени, четяха и то много....Всяка си носеше книга /обикновено тухла/ и особено нощем ги преполовяваха Simple Smile

Няма да ви казвам какъв социален контакт установих - особено с едната обсъдихме няколко заглавия Simple Smile както и страстта по четенето...

# 629
Момичета,някой чел ли е Автобиографията на Ерик Клептън?Заслужава ли си?Понеже в нета имаше публикувана част от нея и ми се стори доста интригуваща..

Общи условия

Активация на акаунт