Декември отминава, а мама-ЯНУАРКА нетърпелива става - тема 23

• 21 226
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Добро утро  smile3507  -  така, като чета май доста сме недоспалите. И аз цяла нощ се въртях, сънувах, ставах  ooooh! Благодаря за почерпките и закуската тази сутрин  Hug  - сега отивам да правя нашата, че Йоан още гледа филм в леглото, а му е време да закусва.  Blush

Честит имен ден на празнуващите днес!             bouquet

# 61
Добро утро и от мен!  Hug

Честито на всички именици днес, да са живи и здрави!   bouquet

Моите оплаквания са свързани само с тежестта от корема (не мога да се въртя като легна, натежава ми като ходя, боли ме кръста, а понякога направо получавам някакви нервни бодежи по продължението от кръста до гръбнака...  ooooh!) и с гъбите, които май още си нося...  Cry Моят док е на бач чак след празниците, обаче!

И не мога да се наям... Нямам място къде да събирам количества, а покрай празниците като преядох  Crazy се бях  изнервила максимално и едвам си траех корема...

Иначе да ви се похваля, че вече се спряхме на име за нашия момък!  Flutter

# 62
  • В две тъмни очички
Добро утро тумбачета  Hug
Аз пък днес обратно на всички  - се наспаааааааааааааааааах!!! Това не ми се е случвало от 4-5 месеца  Party

Ще отида днес до аптеката и ще си взема едно от двете кремчета,ама още не знам кое! А всъщност ми се искаше някой да ми обясни от какво може да са се разранили зърната ми при положение,че не поучават "никакви процедури". А Гермастан-а сега като не кърмя пак ли трябва да го отмивам???

Честит имен ден на всички именици, да е всято името ви и да ви носи много късмет
   bouquet

# 63
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile
Сега се връщам от новата ми дестинация за раждане - I АГ, бившата Тина Киркова, на 3.01 ме приемат с багажчето, и на 6-7 ще ме резнат  smile3518 Много ми е кофти, че така се развиха нещата при мен, но все пак най-важното е всичко да е наред с бебката ми  Praynig А как не ми се лежи в болница, през целия си живот съм била само веднъж като дете за 2 дена...ама здраве да е. Та така, тези празници от притеснение хич не ги усетих, сега и новогодишните май ще ги пропусна, абе яко ми е сдухано  Weary Ох дано всички бебенца да са ни живи и здрави и да си ги гушкаме скоро, останалото не е важно  Hug

# 64
Честит имен ден на празнуващите!   bouquet[/color

Бебешондел, 27 и на мен ми е любима дата! Дъщеря ми е родена на 27 януари - планирано секцио, аз избрах датата! Simple Smile Любопитното е, че и този път терминът ми е абсолютно същия, както преди 6 години. Харесвам и  7 и 17- винаги търся някаква седмица, носи ми хубави вибрации това число!  
Заведох малката на градина и сега запрятам ръкави да замеся дълго отлаганата питка! Както казва един познат, детската градина е едно от най-хубавите неща измислени някога! И аз споделям напълно Grinning
Празниците ги изкарах без роднини и без гости и си бяхме мн добре тримата. Нещо хич не си падам по роднини и софри...
Ако не ме лъже паметта, днес Тони Барабони е с планирано секцио. Стиснати палци от мен!

# 65
~Честит Имен ден на Всички Именници. Да са живи и здрави.

И аз днес ще миткам. Първо съм на преглед, после малко МОЛ с децата. И накрая на рожден ден на приятелка.  Simple Smile

С килограмите съм +11. Това е добре, но имам от преди да забременея +5, така ,че и мен ме чака борба. Rolling Eyes  Ама да родим пък ще му мислим. Последния месец иаз нищо не съм качила.

madlen_81 Миличка... не се притеснявай,всичко ще е наред.  Hug И аз това си пожелавам.. да са ни живи и здрави бебоците.

Нощни очи  заяждай си се на воля.  Laughing Ще търпим. Heart Eyes

# 66
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи! Да Ви е живо и здраво името!

27-ми не е с вибрация 7, а е 9, 17 по същия начин е 8. Девятката го водят числото на съвършенството, докато осмицата има в себе си вибрация за кармична отплата, но пък за сметка на това носи финансова стабилност на родените на тази дата.

# 67
  • ул. "Мечтание"
А всъщност ми се искаше някой да ми обясни от какво може да са се разранили зърната ми при положение,че не поучават "никакви процедури".

Идея си нямам.  Rolling Eyes Възможно е кожата ти там да е станала по-суха или защото растът гардите.
Според мен си вземи крем без отмиване, нищо, че още не кърмиш. Кремовете са доста икономични и ще ти отидат дълго време, та се подготви от сега, като сирешила да си вземаш нещо.  Peace

Мадлен, стискам палци всичко да е наред с теб и с бебчето!  Praynig Praynig Praynig
Погледни го и от добрата страна - поне знаеш кога ще се гушкате!  Hug

Ако не ме лъже паметта, днес Тони Барабони е с планирано секцио. Стиснати палци от мен!

Не е днес. Каза, че преди вторник няма да ражда.  Laughing Но ще е скоро предполагам. Чакам да ме извести!  Mr. Green
Надявам се и новини от Йоана да имаме скоро.

Тони, то с вас човек няма за какво да се заяде да му се невиди! Та трябва по други теми да ходя да се разправям с хората!  Joy

# 68
  • Сливен
lina74bg да не си зодия риби  Whistling

# 69
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
ние дружно цялата фамилия се излюпихме в 10.30  Mr. Green Желая на всички ви такива сънливи деца!  Hug

Бубе, писах на лични  Wink

Нощни, стягай се, имаш време до депресията! Пък времето не се очаква да стане по-убаво скоро, нали няма да си крива до май? Wink Hug

Агентке, точно гледам репортаж за времето при вас. Дано не се разраждаш сега!  Praynig

Мацки, не се шашкайте за кг толкова, в девети понякога се сваля  Peace Кърменето също топи сланинки.

# 70
  • ул. "Мечтание"
Нощни, стягай се, имаш време до депресията! Пък времето не се очаква да стане по-убаво скоро, нали няма да си крива до май? Wink Hug

Хихи! Аз съм много талантлив депресар.
По официални данни след раждането ме държа година и половина, по неофициални - май не ме е пущала, та нищо чудно да съм буреносен облак поне до май месец!  Joy Joy Joy

Ако съм права обаче тия настроения ми избиват от хомеопатичното лечение и скоро ще минат и заминат. Дано!  Praynig Не ми се върви пак по този път, наистина ми беше кошмарно преживяване.  Tired

# 71
ох добре, че сте вие малко да ме успокоявате като ви чета!

и на мен ми се появиха мънички брадавички и тъкмо се чудех дали да истерясвам затова Laughing
и с килограмите съм +17, което ми се вижда колосално много (то си е де), но поне не съм единствена в мъката си Simple Smile само че за разлика то вас, аз започнах да качвам към края на 8-мия месец неконтролируемо. при това без да си променя режима на хранене. явно си е ген... майка ми до 8-мия месец също е била качила само 10-ина кг.

а на мен снощи за пръв път ми се подуха глезените. досега никога не ми се е случвало. вярно, че ям много сол, ама ми стана тъпо. и още са ми подути. я кажете освен намаляване на солта и сладкото, качване краката на високо и пиене на много вода какво още може да се направи?

# 72
  • София, Лагера
..., и на 6-7 ще ме резнат  smile3518 Много ми е кофти, че така се развиха нещата при мен, но все пак най-важното е всичко да е наред с бебката ми  Praynig А...
madlen_81 , spoko, нали е важен резултата! И да се кахъриш, и да не се, не променяш нищо  Hug

Тази нощ сънувах супер странен сън. Много реален. Сънувам, че си спя в леглото (както в същност си беше), от дясно ми е Тервел, отляво - Крас (мъжо). И се събуждам от контракции. И си мисля: "ето, започва раждането, бебка ще излиза". И си знаех, че в същност чакаме близнаци, Тревел се е родил вече, а сега чакаме и момиченцето...  Rolling Eyes Laughing

# 73
Всъщност току що прочетох, че се мият зърната преди кърмене ако са третирани с Гармастан - грешката е моя Embarassed Но така или иначе те нали се почистват преди кърмене newsm78 Аз започнах да ги мажа и се чувствам по-добре. Пише, че от 8мия месец на бременността могат вече да се мажат Peace

Мадлен  Hug Важен е резултата  Peace

# 74
  • В две тъмни очички
Ноеми още малко да минат лохиите и започваш за женско  Joy

Елч До началото на 7-я месец бях качила 3 кг, така че има и по зле вариант от твоя. Виж само в албучето с  "нашите коремчета" ..... почти незабележим корем в 7-я месец и след това .......... ефектът """"УАУ"""" за 2,5 месеца + 14 килца

Общи условия

Активация на акаунт