Декември отминава, а мама-ЯНУАРКА нетърпелива става - тема 23

• 21 247
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро! Аз се излюпих преди малко. Нещо в последно време все по-добре и по-добре спя. Дори като ставам до вц си подпирам главата на ролката тоалетна хартия, едва гледам. Чудя се как ще ставам после през нощта  Laughing

Моята депресия нещо предколедно ме беше затресла, ама то е защото не излизам хич в последно време. Сега покрай миткането по гостита и т.н. съм ОК. След като родих втория път нямах грам депресия, първия път беше ..... #Cussing out И двете девойки са ми есенни бебета, т.е. обрах всичкото лошо време.

Нещо като бемки ми излязоха и на мен, по гърдите обаче. Килограмите са ми супер +7 от тази сутрин, но и аз като Тони съм с +4/5 от преди да забременея, че имах един спонтанен аборт преди това и си ми останаха килцата оттогава.

Мадлен не го мисли, важен е резултата  Peace При мен има вероятност от секцио, но не мисля за това изобщо.

Честито мъжле на Меганче! Голям мъж да порасне и много да ви радва!

Честит имен ден на всички именяци! Да са живи и здрави, името винаги да им носи късмет!

# 76
Добро утро коремчета Честито на Всички Празнуващи Именници днес! Да почерпя, че мъжо има Имен ден освен Стефановците и Венциславовците празнуват днес :

Ние още сме 2 в 1 Simple Smile май ще си изкарам все пак новата. Мисля все пак да прибягна до трик да видим дали пък няма да реши да излезе И без това мъжо се точи от 5 месеца а и е навит да се погушкаме малко довечерка  Embarassed
А за числата определят се от цялата дата а не само от цифрата примерно 14.02.2007 = 7-тва е числото на Алекс. Ако са 11 и 22 се оставят така. Ето тук има сайт с вибрациите : http://kaballa.wordpress.com/%D0%B2%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%8 … 0%B0%D1%82%D0%B0/

# 77
Честито на всички именици днес!   bouquet

Депресията при всеки явно е различна и мен ме почнаха да ме тресат напоследък хорманите.Simple Smile Мен ме държа около година и половина някъде като Нощни очи, но така и не разбрах каква беше точната причина - дали че спряхме тогава кърменето или че се върнах на работа...
Брадавички и на мен ми се появиха с предната бременост и с тази също.  #2gunfire Дори си мисля да отида след раждането да ми ги махнат през пролетта, че врата ми стана ужасен от тях и се дразнят от синджирчето ми.
С килограмите съм +9-ет, ама аз си имах от преди това +10-ет така че пак ще се минава на диетки след спиране на кърменето, защото мен кърменето не ми помогна да отслабна, а точно обратното - напълнях първите 6-ет месеца с още 13-ет кг.
Опаковах си вече багажа, че ми останаха 2-ве седмици. Но дано изкарам поне нова година в къщи.

# 78
Елч До началото на 7-я месец бях качила 3 кг, така че има и по зле вариант от твоя. Виж само в албучето с  "нашите коремчета" ..... почти незабележим корем в 7-я месец и след това .......... ефектът """"УАУ"""" за 2,5 месеца + 14 килца

леле, това сигурно е голям шок!
ама нищо де, ще се борим догодина Simple Smile

вижте на какъв готин надпис попаднах:
http://ru.fishki.net/picsw/122010/27/pics/pics_019.jpg

# 79
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА ВСИЧКИ РОДИЛИ!
ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ,КОИТО ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ И ТРЕПНЕМ ЗА МОМЕНТА!

Не съм писала цяла тема, и сега няма да пиша. Съжалявам, липсвате ми, но в крайна сметка чакайте новини от вестителката ми(когато имам новини). В момента живея при родителите ми, със сигурност знам че до раждането ще съм там. После? НЕЗНАМ!  Там нямам интернет/ не ми е добре там, в резултат на събитията в личен план, почти постоянно плача и съм разстроена. Хубавото е че се виждаме с бъдещия татко. Снощи спях при него и затова пиша. Каквото и да ви кажа за нашите отношения,положението е такова- сега съм там, той тук. Като се роди бебо-незнам. Виждаме се с него за няколко часа, след което се чувствам малко по-добре и по-спокойна. В крайна сметка да сме живи и здрави, а бебчо да не бърза да се роди, поне докато не изясним и решим къде ще живеем с бебчо след като се роди. Съжалявзм за тъжните новини от мен, но съм сигурна, че ще изпишете темата с много радостно новини.

Бубе, вижам още сте 2 в 1. Е,хайде в тази тема да е събитието.

Целувки и прегръдки на всички! И както ви бях пожелала- Леко раждане на всички нас!  Може пак някой ден да се включа,когато съм тук при него.

# 80
  • ул. "Мечтание"
Чопи, липсваш ни!  Hug
Надявам се да решите проблемите по възможно най-добрия за всички начин!  Praynig  bouquet

# 81
  • Велико Търново
chopi, мислех си за теб, че дълго не беше писала. Искрено се надявам, каквито и да са проблемите, да ги преодолеете в името на доброто на бъдещото ви детенце!  Hug

# 82
chopi, мислех си за теб, че дълго не беше писала. Искрено се надявам, каквито и да са проблемите, да ги преодолеете в името на доброто на бъдещото ви детенце!  Hug
Hug Hug Hug

# 83
Привет и от мен!

Честито бебче на Меганче, да й е жив и здрав, и да порасне голям и красив мъж!   bouquet

Честит празник и на всички именници, да са им живи и здрави имената   bouquet

ЧопиHug

# 84
  • В две тъмни очички
chopi мерси миличка,а при теб нещата дано по-скоро се наредят, та да бъдеш максимало спокойна  Hug

# 85
  • София
Чопи  Hug Hug Hug  дано се оправят нещата при вас!

# 86
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Меганче, честит ти син Мартин! Да ти е жив и здрав!

Chopi, дано се оправят нещата при вас. Стискам палци.
Чери, хайде дано по-бързо да наддавате и да си се гушкате вече вкъщи.
А за брадавиците и на мен ми се уголемиха тези, дето си ги имах, пък колко нови ми излязоха по шията и по гърдите... Ама ще видим след няколко месеца какво ще ги правим.

# 87
И аз съм от групата на неспящите през нощта-много е неприятно.Заспивам към 4 часа и ставам в 12 на обяд-луда работа.Оф,поуспокоих се за брадавиците-явно е нормално да излизат през бременността.Мен ме боли една точка вдясно на кръста и то само при определени движения-гадничко си е.Имам чувството,че се разпнадам и съединявам.
Чопи,желая ти най-добрият развой на нещата! Hug

# 88
Хайде и аз тук Simple Smile

Честити имен ден на всички именници!

И аз към групата на неспящите или пчоти неспящите.

Чопи,  Hug

Бебеш, 27-ми е  Laughing

# 89
А как "виждате", че корема ви се е смъкнал надолу?? Аз като се гледам всеки ден, нищо не мога да разбера...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт